Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1588
7.6.18 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 16:45
@KalamityJohn píše:
chlap to neřeší, buď sexy je a nebo není

prostě jí drapni a odnes si jí do postele - z nějakýho pitomýho důvodu to na ženskou často zabírá.

Velká mužná náruč a tak podobně. :mrgreen: :mrgreen:

Třeba ze zastávky MHD? A nebude to brát jako únos, když se neznáme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21024
7.6.18 16:58
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba ze zastávky MHD? A nebude to brát jako únos, když se neznáme? :mrgreen:

Vole :mrgreen:

Já mluvil o ženský co máš doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 17:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 17:50
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba ze zastávky MHD? A nebude to brát jako únos, když se neznáme? :mrgreen:

Když to bude spontanni, tak nee :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
7.6.18 17:51
@Zkai píše:
To jsou dvě ženský na jednoho co? :lol:

ja uz dalšího chlapa nechcu :andel:

• Citovat
  • Upravit
21024
7.6.18 18:09
@joy.division.control píše:
Když to bude spontanni, tak nee :lol: :mavam:

Zas aby se ti cestou domů nepronesla. Jako Jiří Suchý v Tolikrát jsem dobrou vůli měl:

První dívku, kterou osud do cesty mi vmet
ačkoliv jsem neznal dosud, oslovil jsem hned
Na rukou vás budu nosit, jsem jí sliboval
A když jsem to chtěl jednou zkusit
jó, to jsem si dal

Jó, tolikrát, ach, tolikrát jsem dobrou vůli měl
na rukou tu dívku nosit skutečně jsem chtěl
Jednou jsem se pokusil a zle to dopadlo
Ono mi to drahé děvče na zem upadlo

Jó, doufám pevně, že pochopí jeden každej z vás že nosit takhle skoro metrák není pro mě špás
V téhle věci nedávám jí žádnou naději
a tak jsem si lehčí dívku hledal raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
7.6.18 19:57
@KalamityJohn píše: tys byl na 730, co? :palec:

nebyl, ale ty zakladni buzerace jsem absolvoval nekolikrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
7.6.18 20:03
@KalamityJohn píše: prostě jí drapni a odnes si jí do postele - z nějakýho pitomýho důvodu to na ženskou často zabírá.

na smulu ano, jenze to je pak handicap pro ty nesmele, nejiste, opatrne,
proste vitezi ten, kdo jde primou cestou k cili,
ten cil je obema stranam znam predem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
7.6.18 20:06
@Prof. Farnsworth píše: Třeba ze zastávky MHD? A nebude to brát jako únos, když se neznáme? : mrgreen:

to ji musis poseptat do ouska, ze tak krasna a neodoletelna, ze si ji polozis rovnou na chodnik,
neboj, za tyhle hlasky jsem nikdy po hube nedostal, dokonce ani od zenskych, ktere jsem temer neznal,
po takovem jasnem vyznani svych umyslu to jde vetsinou velmi rychle k ocekavanemu cili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 20:18
@Pesimistaa píše:
to ji musis poseptat do ouska, ze tak krasna a neodoletelna, ze si ji polozis rovnou na chodnik,
neboj, za tyhle hlasky jsem nikdy po hube nedostal, dokonce ani od zenskych, ktere jsem temer neznal,
po takovem jasnem vyznani svych umyslu to jde vetsinou velmi rychle k ocekavanemu cili

Na chodník? I kdyby nás nesebrali policajti, tak to by musela bejt opravdu dobrá, aby stála za odřený kolena (a počítám, že by si odnesla mimimáln odřený záda). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 20:19
@Detsa píše:
To zdůvodni žes nebyl při smyslech, že te ovládla chemie :P

To nebude zrovna dobrá výmluva, žes byl sjetej fetem jak motyka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:33
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?

Hmmm, tak jo, vážně se zamyslím :mrgreen: Sexy pro mě není muž ve spodním prádle (zde se shoduji s Lenkou_Hal - dělení na normální nebo trapné :lol:), ale do půl těla v džínách, když má na to postavu, může být hodně přitažlivé ;) Pro některé ženy jsou zajímavé prvky tetování nebo třeba nějaké gotické/metalové záležitosti, tam jde ale o celkovou stylizaci a neplatí to pro všechny. Hodně zajímavou položkou je hlas, ten dokáže být velice sexy, ale to není nic v kategorii „obleču si“, takže to asi nemá cenu řešit (i když profesor Frink na to vymyslel udělátko, co se ze Simpsonů pamatuji, možná znáš práci svého kolegy :mrgreen:). Taky vůně je celkem zásadní věc a asi i sebevědomé vystupování (ne však přehnaně), řeč těla 8)

Oblečení na mužích taky může být sexy, al víc subtilněji - nejde ani tak o to, zvýrazňovat jisté partie (to má teda na mě opačný efekt), ale spíš celkové charisma/osobnost. Blbý je, že preference v tomhle směru nejsou mezi ženami moc jednotné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:38
@vertunka píše:
Teda lidicky 8o tady to zase žilo :palec: ja nechapu, proc jsem zakladala tuhle diskuzi, kdyz chodim spat se slepicema :nevim:

Ale je to moc pekne pocteni, dneska i lehce eroticke :oops: :dance:

Ani jsem vam nestihla ve 3 rano napsat (ze krmim) nebot to mala vypila driv, nez jsem docetla. Asi ji zacnu delat vic mlika :lol:

@mrav a @Zkai hele pozor! Dejte si rande :srdce:

Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu? 8o Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??

Paaaa a líbám Vás :*

Mám dokonce pocit, že na tomhle vlákně je v poslední době mužská účast celkem nadstandardně vysoká. A to je dobře :pankac: Ještě navíc je tu koncentrován vzorek, který neustále nepláče nad tím, jaký jsou ženský potvory nebo neřeší obřízku. Prakticky zázrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:40
@KalamityJohn píše:
chlap to neřeší, buď sexy je a nebo není

prostě jí drapni a odnes si jí do postele - z nějakýho pitomýho důvodu to na ženskou často zabírá.

Velká mužná náruč a tak podobně. :mrgreen: :mrgreen:

Haha, to víš, činy jsou důležitější :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí