Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148374
7.6.18 21:51
@KalamityJohn píše:
aj lidi :jazyk:

Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.

A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.

To je skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
@Prof. Farnsworth píše:
Koukal bych jinam, ale když se přede mnou pořád prsíš :mrgreen: :kytka:

To tak byva, zeny maj prsa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14751
@Zkai píše:
Vyhozeny prachy ne? Ručně už to nefrci? V nejhorším mezi matrace třeba..

To by vtip… Hele a ty jsi někdy viděla nebo slyšela o někom, kdo to strká mezi matrace? To je fakt divný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 21:54
@KalamityJohn píše:

Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.

A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.

Tak samo, ze i lidi :)
To bych chtěla videt a zazit :dance:, dik za pribeh :mavam:, ja vůbec rada sleduju dokumenty o zviratech.

• Citovat
  • Upravit
2206
7.6.18 21:56
@Detsa píše:
Já už viděl příběhy, jak někoho museli zachraňovat hasiči/doktoři při osobních sexuálních hrátkách. Třeba se mu zasekl v lavičce v parku, nebo ho nacpal do výfuku u auta a nebo se jednomu flaška zasekla v zadku no :think:

No! A tahej ty matracky k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:57
@Detsa píše:
Já už viděl příběhy, jak někoho museli zachraňovat hasiči/doktoři při osobních sexuálních hrátkách. Třeba se mu zasekl v lavičce v parku, nebo ho nacpal do výfuku u auta a nebo se jednomu flaška zasekla v zadku no :think:

Lavičce v parku… Jako díra po suku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
7.6.18 21:57

A už jsme zase u ouchylaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 21:58
@Detsa píše:

Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…

Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.6.18 22:02
@Detsa píše:
Nee, asi takový ty lavičky s oddělenýma prknama :think:. Tak to zkoušel do tý mezery mezi prknama. Nic jinýho mě nenapadá. Zas tolik si to už nepamatuji :D.

Ta lavička si o to sama říkala těma prknama roztaženejma od sebe - kdo by odolal takový provokaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
7.6.18 22:04
@Detsa píše:

A já znám jednu, co si tam dávala okurku… :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 22:05
@Prof. Farnsworth píše: Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…

Tak tos ještě malo videl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2206
7.6.18 22:06
@Prof. Farnsworth píše: Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…

Joooo to si taky pamatuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.6.18 23:23
@KalamityJohn píše:
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda :think:

Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce :mrgreen:

Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…

A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha

Nas kohout si takhle „poskoci“ i 20× za den…slepice jsou taky porad nejaky pocuchany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.6.18 23:26
@KalamityJohn píše:

Zrovna dneska na behani jsem prenasela „painted turtle“… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.6.18 23:31
@KalamityJohn píše:
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda :think:

Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce :mrgreen:

Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…

A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha

To jsou jen takovy nase srandicky…to vis, zoufali rodicove trech deti, kdy nejrajcovnejsi veta je: deti spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí