Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše:
aj lidi![]()
Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.
A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.
To je skvělý ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Koukal bych jinam, ale když se přede mnou pořád prsíš![]()
To tak byva, zeny maj prsa ![]()
@Zkai píše:
Vyhozeny prachy ne? Ručně už to nefrci? V nejhorším mezi matrace třeba..
To by vtip… Hele a ty jsi někdy viděla nebo slyšela o někom, kdo to strká mezi matrace? To je fakt divný ![]()
@KalamityJohn píše:
aj lidi![]()
Ale my tu máme běžně želvy a teď na jaře furt couraj přes silnici. Takže každej den vidíš, jak zastaví auto někde mezi poli a vyběhne z něj řidič, sebere želvu, přenese jí přes silnici a zase jede dál. Celkem fajn to pozorovat, někdy to jsou puboši co by se jich člověk bál, ale želvě pomůžou.
A kajmanka vypadá takhle a na souši je agresivní a dostat jí ze silnice je někdy dost zajímavý.
Tak samo, ze i lidi ![]()
To bych chtěla videt a zazit
, dik za pribeh
, ja vůbec rada sleduju dokumenty o zviratech.
@Detsa píše:
Já už viděl příběhy, jak někoho museli zachraňovat hasiči/doktoři při osobních sexuálních hrátkách. Třeba se mu zasekl v lavičce v parku, nebo ho nacpal do výfuku u auta a nebo se jednomu flaška zasekla v zadku no
No! A tahej ty matracky k doktorovi…
@Detsa píše:
Já už viděl příběhy, jak někoho museli zachraňovat hasiči/doktoři při osobních sexuálních hrátkách. Třeba se mu zasekl v lavičce v parku, nebo ho nacpal do výfuku u auta a nebo se jednomu flaška zasekla v zadku no
Lavičce v parku… Jako díra po suku?
@Detsa píše:
Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…
Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…
@Detsa píše:
Nee, asi takový ty lavičky s oddělenýma prknama. Tak to zkoušel do tý mezery mezi prknama. Nic jinýho mě nenapadá. Zas tolik si to už nepamatuji
.
Ta lavička si o to sama říkala těma prknama roztaženejma od sebe - kdo by odolal takový provokaci ![]()
@Detsa píše:
A já znám jednu, co si tam dávala okurku…
![]()
@Prof. Farnsworth píše: Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…
Tak tos ještě malo videl ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Ženy, následující řádky nečtěte, nebo máte po sexu na několik dnů…Kdysi kolovala po netu fotka chlapa v ženském korzetu a podvazcích, který souložil výfuk auta. Pořád to i po letech vidím před očima. Takovou hrůzu člověk z hlavy nedostane nikdy…
Joooo to si taky pamatuju!
@KalamityJohn píše:
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda![]()
Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce
Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…
A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha
Nas kohout si takhle „poskoci“ i 20× za den…slepice jsou taky porad nejaky pocuchany ![]()
@KalamityJohn píše:
aj lidi![]()
Zrovna dneska na behani jsem prenasela „painted turtle“… ![]()
@KalamityJohn píše:
Něco jinýho je hravost a něco jinýho je si myslet, že ona automaticky hodí záda![]()
Ale co je mi po tom, ať se každej páří jak chce
Třeba kachny, ty to maj docela drsný, jsou pak holky na krku zezadu celý oškubaný a když to dělaj v rybníce tak je to pomalu o utopení…
A Kajmanky dravý to dělaj ve vodě třeba celej den, haha
To jsou jen takovy nase srandicky…to vis, zoufali rodicove trech deti, kdy nejrajcovnejsi veta je: deti spi…