Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
7.6.18 20:43
@entropy píše:
Mám dokonce pocit, že na tomhle vlákně je v poslední době mužská účast celkem nadstandardně vysoká. A to je dobře :pankac: Ještě navíc je tu koncentrován vzorek, který neustále nepláče nad tím, jaký jsou ženský potvory nebo neřeší obřízku. Prakticky zázrak :mrgreen:

Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu :-).

Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti 8o to si ani nedokazu predstavit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21024
7.6.18 20:43
@entropy píše:
Haha, to víš, činy jsou důležitější :P

Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil. :zed:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:44

@KalamityJohn Jak by asi reagoval chlap, kdyby ho ženská čapla a odnesla do postele? :think: Vidím to na značně ambivalentní pocity - postel=dobrý, ženský King Kong=bojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 20:45
@KalamityJohn píše:
Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil. :zed: :zed:

ale naucil 8)

• Citovat
  • Upravit
2663
7.6.18 20:45
@KalamityJohn píše:
Jojo, ale jak dlouho se to já, blbec, učil. :zed: :zed:

Nechápu, že se tak zásadní informace nevyučuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21024
7.6.18 20:46
@entropy píše:
Haha, to víš, činy jsou důležitější :P

Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.

Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:49
@vertunka píše:
Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu :-).Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti 8o to si ani nedokazu predstavit :dance:
ÁÁ, takzvané stěhování národů. :lol: Přeju Ti to, víkend bez dětí, dostatek alkoholu v přátelském prostředí, milovaný muž sbalen na cestu též, co víc si přát. :palec:

Já plodím nějaký elaborát a teď jsem se na chvilku šla podívat, co vy tady :) Včerejšek byl teda výživnej, jsem se nasmála při dočítání :lol: Jinak se pomalu zase vrátím k práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148422
7.6.18 20:51
@KalamityJohn píše:
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku? :zed:

To je odstrašující, ale ouplně…nebo jí flákne po zadku a čeká bůhví co.Bych mu místo radostného „nastavení se“ mu jí flákla zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:51
@KalamityJohn píše:
Pocem ale to nechápu, jak si tady občas nějaká stěžuje, že jí doma manžílek jen tak mimochodem drapne za kozu - jak si on může myslet, že mu takhle partnerka dá? Dyk si chudák musí připadat jako by jí ohmatával někdo v nacpaný tramvaji.Jako chytit, pohladit, pusu jenom tak, vzít za ruku ale chytit za kozy jak v laciným péčku? :zed:

Některý holt prostě nemaj styl, trága :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 20:52
@KalamityJohn píše:

Ono by vůbec nebylo spatny, kdyby tyto otázky dostal takovy chlap prave od muze :palec:

• Citovat
  • Upravit
122170
@vertunka píše:
Je to proste dobra diskuze. Vzdycky se tesim co noveho se tu doctu :-).Co vubec dneska delate lidicky? My se balime jak kdybychom se stehovali. A pritom jedeme jen v sobotu na tu svatbu. Ale deti bude hlidat teta tak bereme pulku skrine, hory hracek a ostatni veci. A pak nase hadry a veci a je to plnej kufr auta. Chlap uz ma zita dovolenou, tak si uzijem prodlouzenej vikend. A jako bonus vic jak 24 hodin bez deti 8o to si ani nedokazu predstavit :dance:

Ahoj všichni. Tak jsem zase tady. Dneska jsme s Aničkou měli na návštěvě mé rodiče i s pejskem. Tatka šel na mejdan a mamka byla chvilku se mnou a s Aničkou na hřišti na zahrádce hospody. Bylo krásně. Dali jsme si pivečko a Anička blbla. To by ani nebyla ona, kdyby se nehoupala na visutém mostku. :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
@entropy píše: ÁÁ, takzvané stěhování národů. :lol: Přeju Ti to, víkend bez dětí, dostatek alkoholu v přátelském prostředí, milovaný muž sbalen na cestu též, co víc si přát. :palec:Já plodím nějaký elaborát a teď jsem se na chvilku šla podívat, co vy tady :) Včerejšek byl teda výživnej, jsem se nasmála při dočítání :lol: Jinak se pomalu zase vrátím k práci.

Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
7.6.18 20:54

@mrav ahoj :hug: je hezke, ze mas s rodici takovy hezky vztah. Ja uz mam jenom tatu a nic moc :roll: a s tchanem taky nemame nejlepsi vztahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148422
7.6.18 20:54
@vertunka píše:
Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti :mrgreen:

Já mám neštěstí doplozeno, děti i práci(semestrální),tak jsme byli opět na dlouhé procházce, pes se poráchal v potoce, děti taky a spokojenost veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.6.18 20:56
@vertunka píše:
Ze se ti chce takhle vecer neco plodit. Me se chteji plodit jenom deti :mrgreen:

Prosím Tě, já už plodím od rána do večera--- vlastně už několik dní :lol: A úderem deváté vás opouštím a pokračuji :,(. Až budu mít pocit, že mi pukne hlava, možná si tu ještě počtu, aby se mi dobře usínalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí