Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:
Promin, ale nerozumim ti
proste holeni ani depilace (tedy jei provadeni ani na zenskem tele) neni moje specialita
@Detsa píše: Nedavno jsem zaslechl Matonohu(moderator), jak řekl, ze ženy nemají co si holit, tudíž neztraci zadny čas holenim, jako muži. Ho musela většina žen chtít sežrat v tu chvíli![]()
chlapec je asi 100 let za opicema
@Pesimistaa píše:
proste holeni ani depilace (tedy jei provadeni ani na zenskem tele) neni moje specialita
OK, neni
… Nekoho zas jo
![]()
Teda lidicky
tady to zase žilo
ja nechapu, proc jsem zakladala tuhle diskuzi, kdyz chodim spat se slepicema ![]()
Ale je to moc pekne pocteni, dneska i lehce eroticke
![]()
Ani jsem vam nestihla ve 3 rano napsat (ze krmim) nebot to mala vypila driv, nez jsem docetla. Asi ji zacnu delat vic mlika ![]()
@mrav a @Zkai hele pozor! Dejte si rande ![]()
Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu?
Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??
Paaaa a líbám Vás ![]()
@Detsa píše:
A mně došel můj voňavy oblibeny sprchovy gel. Už jsem ho v obchodě nenašel
To bylo poprvé, co jsem si nějaký oblíbil
Nebreč, oblíbíš si zase nějaký jiný…
![]()
@vertunka píše:
Teda lidickytady to zase žilo
ja nechapu, proc jsem zakladala tuhle diskuzi, kdyz chodim spat se slepicema
![]()
Ale je to moc pekne pocteni, dneska i lehce eroticke
![]()
Ani jsem vam nestihla ve 3 rano napsat (ze krmim) nebot to mala vypila driv, nez jsem docetla. Asi ji zacnu delat vic mlika
@mrav a @Zkai hele pozor! Dejte si rande
Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu?
Paaaa a líbám VásNemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??
Jediný problém - jsme od sebe docela dost daleko. Ale korespondence už proběhla.
![]()
@vertunka píše: Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu?Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??
to snad bylo celou historii homo sapiens a vlstne I vsech predchudcu, ze se nadrzeni samecci tahnou za samickami,
em na tom neni jinak
![]()
![]()
![]()
@Detsa píše:
A mně došel můj voňavy oblibeny sprchovy gel. Už jsem ho v obchodě nenašel
To bylo poprvé, co jsem si nějaký oblíbil
@vertunka
Peknes to zalozila ![]()
Njn, erotika, to je zivot
a cim jsem starsi, tim me to vic bavi ![]()
Krmit a kecat vic ![]()
Joo, rande bych jim prala ![]()
Kde se vzali? Vsude jsou ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?
chlap to neřeší, buď sexy je a nebo není
prostě jí drapni a odnes si jí do postele - z nějakýho pitomýho důvodu to na ženskou často zabírá.
Velká mužná náruč a tak podobně.
![]()
@Pesimistaa píše:
takze neznas to potupne baleni civilu do baliku a pak pochod ulickou kolem stolu nahy a jak po tobe kazdy z tech mazaku hodi kus hadru nebo neceho jineho s vystroje a to si pekne musios pobrat do naruce, ovsem pred tim jsi jako soucast stada nahnan nahaty do spolecnych sporch, kde ti zastavi teplou vodu presne v okamziku, kdy jsou vsichni spravne namydleni a pokrikem, ze tepla voda dosla a bud eaz za tyden, pak pekne tou ulickou, nakonec lapiduchovi ukazat zalud, aby videl jestli jsi zdravy,
vidim, ze jsi byl v zivote o mnohe radosti ochuzen![]()
![]()
tys byl na 730, co? ![]()