Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8286
6.6.18 23:48
@joy.division.control píše:
Promin, ale nerozumim ti :nevim:

proste holeni ani depilace (tedy jei provadeni ani na zenskem tele) neni moje specialita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
7.6.18 00:01
@Detsa píše: Nedavno jsem zaslechl Matonohu(moderator), jak řekl, ze ženy nemají co si holit, tudíž neztraci zadny čas holenim, jako muži. Ho musela většina žen chtít sežrat v tu chvíli :think: :P

chlapec je asi 100 let za opicema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 00:06
@Pesimistaa píše:
proste holeni ani depilace (tedy jei provadeni ani na zenskem tele) neni moje specialita

OK, neni ;)… Nekoho zas jo :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5283
7.6.18 08:39

Teda lidicky 8o tady to zase žilo :palec: ja nechapu, proc jsem zakladala tuhle diskuzi, kdyz chodim spat se slepicema :nevim:

Ale je to moc pekne pocteni, dneska i lehce eroticke :oops: :dance:

Ani jsem vam nestihla ve 3 rano napsat (ze krmim) nebot to mala vypila driv, nez jsem docetla. Asi ji zacnu delat vic mlika :lol:

@mrav a @Zkai hele pozor! Dejte si rande :srdce:

Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu? 8o Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??

Paaaa a líbám Vás :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
7.6.18 08:42
@Detsa píše:
A mně došel můj voňavy oblibeny sprchovy gel :(. Už jsem ho v obchodě nenašel :think:
To bylo poprvé, co jsem si nějaký oblíbil

Nebreč, oblíbíš si zase nějaký jiný… :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
7.6.18 08:46
@vertunka píše:
Teda lidicky 8o tady to zase žilo :palec: ja nechapu, proc jsem zakladala tuhle diskuzi, kdyz chodim spat se slepicema :nevim:

Ale je to moc pekne pocteni, dneska i lehce eroticke :oops: :dance:

Ani jsem vam nestihla ve 3 rano napsat (ze krmim) nebot to mala vypila driv, nez jsem docetla. Asi ji zacnu delat vic mlika :lol:

@mrav a @Zkai hele pozor! Dejte si rande :srdce:

Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu? 8o Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??

Paaaa a líbám Vás :*

Jediný problém - jsme od sebe docela dost daleko. Ale korespondence už proběhla. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
7.6.18 09:05
@vertunka píše: Mimochodem kde se tu vzalo tolik chlapu? 8o Nemyslim v tyhle diskuzi, ale celkove na ecku. Co tu delate??

to snad bylo celou historii homo sapiens a vlstne I vsech predchudcu, ze se nadrzeni samecci tahnou za samickami,
em na tom neni jinak
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
:hug: :hug: :hug:
:andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
7.6.18 09:14
@Detsa píše: :oops: Stejne me neznate osobně. Internet klame :nevim:.

To se uvidi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
7.6.18 09:15
@Detsa píše:
A mně došel můj voňavy oblibeny sprchovy gel :(. Už jsem ho v obchodě nenašel :think:
To bylo poprvé, co jsem si nějaký oblíbil
:hug: Taky to nesnasim, ale on se brzo najde novej :lol: :mavam
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
7.6.18 09:18

@vertunka
Peknes to zalozila :mavam:
Njn, erotika, to je zivot :lol: a cim jsem starsi, tim me to vic bavi 8)
Krmit a kecat vic ;)
Joo, rande bych jim prala :srdce:
Kde se vzali? Vsude jsou :lol:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
7.6.18 09:19
@mrav píše:
Jediný problém - jsme od sebe docela dost daleko. Ale korespondence už proběhla. 8) :mavam:
:srdce: hezky :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
7.6.18 10:49
@Detsa píše: :think: :think:

ze se uvidime :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21025
7.6.18 13:11
@Prof. Farnsworth píše:
No a teď by nám holky mohly napsat co je na mužích sexy - protože ať mne napadne cokoli, tak každej pokus o to být sexy mi přijde trapnej a asexuální. Tuhle jsem se zamýšlel nad erotickým prádlem - pro ženy je tooh spousta a jedno víc sexy než druhý. Ale to co se vyrábí pro chlapi, bych si na sebe nevzal protože mi to přijde opravdu směšný… Jak může být chlap sexy a navodit atmosféru? Holka si vezme třeba podvazky, vysoký podpatky, pěkný tanga a nic jinýho a je hotovo - tomu odolá malokdo. No ale co my, hernajs?

chlap to neřeší, buď sexy je a nebo není

prostě jí drapni a odnes si jí do postele - z nějakýho pitomýho důvodu to na ženskou často zabírá.

Velká mužná náruč a tak podobně. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
7.6.18 13:14
@Pesimistaa píše:
takze neznas to potupne baleni civilu do baliku a pak pochod ulickou kolem stolu nahy a jak po tobe kazdy z tech mazaku hodi kus hadru nebo neceho jineho s vystroje a to si pekne musios pobrat do naruce, ovsem pred tim jsi jako soucast stada nahnan nahaty do spolecnych sporch, kde ti zastavi teplou vodu presne v okamziku, kdy jsou vsichni spravne namydleni a pokrikem, ze tepla voda dosla a bud eaz za tyden :jazyk:, pak pekne tou ulickou, nakonec lapiduchovi ukazat zalud, aby videl jestli jsi zdravy,
vidim, ze jsi byl v zivote o mnohe radosti ochuzen :mavam: :mavam: :mavam:

tys byl na 730, co? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21025
7.6.18 16:18
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek