Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:nemas kapesniky nebo co??
![]()
![]()
I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout?
![]()
@mrav píše:
I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout?![]()
Ale jistě mladej pane, račte si zasunout ![]()
@mrav píše:
I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout?![]()
Zlato pojd do diskuze o starych spermiich. To je prca zas
vid? @Prof. Farnsworth
@vertunka píše:
Zlato pojd do diskuze o starych spermiich. To je prca zasvid? @Prof. Farnsworth
Tam to žije
Nějaká slečna se ptá, jestli tomu jejímu neexploduje pytel, když to nebude 14 dnů mít. ![]()
@Zkai píše:
U šmoulí čepičky!!Pařák dneska, někdo u vody? Vočumovat?
Ne. Doma na dovolené + mě bolí v krku (a to jsem chtěl jít večer na jedno, okukovat holky v letních šatičkách
) - takže to budu muset nechat na zítra. Doufám, že kamarádi nejdou na jedno už dneska a bude se jim zítra chtít…
@Prof. Farnsworth píše:
Ne. Doma na dovolené + mě bolí v krku (a to jsem chtěl jít večer na jedno, okukovat holky v letních šatičkách) - takže to budu muset nechat na zítra. Doufám, že kamarádi nejdou na jedno už dneska a bude se jim zítra chtít…
Však dnes to bylo pro ty téměř důchodové věku doma bezpečnější. Zítra bude pod mrakem a na jedno je chuť vždycky. My dnes, když je ten pařák, pekli parky v listovém těstě (v práci to nazývají sekaní pinďouři, s prominutím) aby jsme měli doma aspoň 40 stupňů, neb 30 je malo.
@Zkai píše:
Však dnes to bylo pro ty téměř důchodové věku doma bezpečnější.
Tak díky moc
Já jsem ještě relativně mladej kluk a k důchodu mi ještě pár desítek let chybí ![]()
@Prof. Farnsworth píše:Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem?
Tak díky mocJá jsem ještě relativně mladej kluk a k důchodu mi ještě pár desítek let chybí
Jeden říká druhému: - Hele, víš jak jsme ti na střední škole schválně říkali místo Karle Nováku - Narle Kováku? - No vím a co s tím? - Ty voe, včera jsem potkal maníka a ten se jmenoval Lukáš Šustr..
@Zkai píše: Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem?
Taky nejsem zas tak starý dědek. I když nejmladší už nejsem a zádíčka taky občas po ránu bolí.
Do rakve se nechystám, Kája Gott nejsem. I když…
![]()
Která žena má maximální prsa? No přeci ta, která když si je namydlí a dvakrát se otočí doprava a doleva, má umytá záda!
@Zkai píše: Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem?
Promiň, už si toho tolik nepamatuju jako dřív ![]()
Jedno varle říká druhému: „Jde ženská.” „Jak to víš?” „Šéf se zvedl.”
„Ta mládež je dneska ale marnotratná,” povídá spermie stékající po umyvadle. @mrav