Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122117
4.7.18 10:04
@vertunka píše: :mrgreen: nemas kapesniky nebo co?? :oops: :P :roll:

I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.7.18 10:06
@mrav píše:
I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout? :think: :nevim:

Ale jistě mladej pane, račte si zasunout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
4.7.18 10:08
@mrav píše:
I ručníky. Ale…
Paní, jste kočka.Můžu si do vás stříknout? :think: :nevim:

Zlato pojd do diskuze o starych spermiich. To je prca zas :mrgreen: vid? @Prof. Farnsworth

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.7.18 10:22
@vertunka píše:
Zlato pojd do diskuze o starych spermiich. To je prca zas :mrgreen: vid? @Prof. Farnsworth

Tam to žije :mrgreen: Nějaká slečna se ptá, jestli tomu jejímu neexploduje pytel, když to nebude 14 dnů mít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 18:27

U šmoulí čepičky!!

Pařák dneska, někdo u vody? Vočumovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.7.18 18:32
@Zkai píše:
U šmoulí čepičky!!Pařák dneska, někdo u vody? Vočumovat?

Ne. Doma na dovolené + mě bolí v krku (a to jsem chtěl jít večer na jedno, okukovat holky v letních šatičkách :mrgreen: ) - takže to budu muset nechat na zítra. Doufám, že kamarádi nejdou na jedno už dneska a bude se jim zítra chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 18:56
@Prof. Farnsworth píše:
Ne. Doma na dovolené + mě bolí v krku (a to jsem chtěl jít večer na jedno, okukovat holky v letních šatičkách :mrgreen: ) - takže to budu muset nechat na zítra. Doufám, že kamarádi nejdou na jedno už dneska a bude se jim zítra chtít…

Však dnes to bylo pro ty téměř důchodové věku doma bezpečnější. Zítra bude pod mrakem a na jedno je chuť vždycky. My dnes, když je ten pařák, pekli parky v listovém těstě (v práci to nazývají sekaní pinďouři, s prominutím) aby jsme měli doma aspoň 40 stupňů, neb 30 je malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.7.18 19:05
@Zkai píše:
Však dnes to bylo pro ty téměř důchodové věku doma bezpečnější.

Tak díky moc :kytka: Já jsem ještě relativně mladej kluk a k důchodu mi ještě pár desítek let chybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 20:32
@Prof. Farnsworth píše:
Tak díky moc :kytka: Já jsem ještě relativně mladej kluk a k důchodu mi ještě pár desítek let chybí :mrgreen:
Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 20:37

Jeden říká druhému: - Hele, víš jak jsme ti na střední škole schválně říkali místo Karle Nováku - Narle Kováku? - No vím a co s tím? - Ty voe, včera jsem potkal maníka a ten se jmenoval Lukáš Šustr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
4.7.18 20:41
@Zkai píše: Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem? :mrgreen:

Taky nejsem zas tak starý dědek. I když nejmladší už nejsem a zádíčka taky občas po ránu bolí. :lol: :pankac: :mavam: Do rakve se nechystám, Kája Gott nejsem. I když… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 20:42

Která žena má maximální prsa? No přeci ta, která když si je namydlí a dvakrát se otočí doprava a doleva, má umytá záda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.7.18 20:43
@Zkai píše: Šmarjá promiň! Ale mela jsem pocit, ze sis už někdy stěžoval, ze něco není jak za mlada… nebo si to pletu s Mravem? :mrgreen:

Promiň, už si toho tolik nepamatuju jako dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 20:43

Jedno varle říká druhému: „Jde ženská.” „Jak to víš?” „Šéf se zvedl.”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
4.7.18 20:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: „Ta mládež je dneska ale marnotratná,” povídá spermie stékající po umyvadle. @mrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí