Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdy žena nejvíc řve:
Patnáctiletá - když jí šáhneš na prsa
Dvacetiletá - když jí šáhneš mezi nohy
Šedesátiletá - když jí šáhneš na důchod
Stojí nahý muž před zrcadlem a zkouší si novou kravatu. Podívá se na svého přítele tam dole a povídá mu: „Když mám novou kravatu, tak se nekoukáš, ale když jsem si včera koupil ponožky, tak tos čuměl!”
Vypráví paní Vaňková po příchodu z práce: „Dneska ráno v metru tři chlapi vstali, aby mi uvolnili místo.”
Muž na to bez známky překvapení: „A vešla ses?”
@mrav píše:
A pak prý, že tu vyvolávám jen já. Tak pojďme:@Detsa@vertunka@entropy
Tjo entropy nechodí co se to tu posr…
Paní Najmanová si u sousedky pochutnává na buchtě. „Trouba vám peče dobře, že?” konstatuje mezi sousty. „Peče,” přisvědčí sousedka. „Ale těch řečí, než ho k tomu dokopu!”
Stojí nahej chlap před zrcadlem a povídá „zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího čur.ka na světě?“
A za ním se ozve jeho manželka „já“
Hádají se tři muži, kdo má hloupější manželku. První povídá: „Ta moje vůbec neumí plavat a koupila si kompletní potápěčské vybavení.”
Druhý říká: „Té mojí se točí hlava, když se podívá z prvního patra a koupila si rogalo.”
A pak třetí: „To nic není, ta moje jede na čtrnáct dní do lázní, koupila si třicet kondomů a přitom vůbec nemá pinďoura!”
@Prof. Farnsworth píše:
Stojí nahej chlap před zrcadlem a povídá „zrcadlo, zrcadlo, kdo má největšího čur.ka na světě?“
A za ním se ozve jeho manželka „já“
Jooo
ten je nejlepší!!
@Detsa píše:
@Prof. Farnsworth @Zkai Helee nic mi do toho není, ale nechybí Vám něco v životě víc než obvykle, když tak listuji diskuzí ?![]()
Rozum? ![]()
@Detsa píše:
Nojo to jsem byl beztak já
Ne ne, nebyl. Tebe si predstavuji jako švarného jinocha!
@Prof. Farnsworth píše:
Kdy žena nejvíc řve:Patnáctiletá - když jí šáhneš na prsa
Šedesátiletá - když jí šáhneš na důchod
Dvacetiletá - když jí šáhneš mezi nohy
@Zkai píše:
Ne ne, nebyl. Tebe si predstavuji jako švarného jinocha!
A co já?
![]()
Ej, od Buchlova větor věje…
Hele, nemám čas, malá mě tu neustále buzeruje. Tak zase odpoledne. To bude spát… ![]()
Už jsem odlifrovala staršího k babičce, vrací se až příští neděli.
![]()
@mrav píše:
A co já?![]()
Ej, od Buchlova větor věje…
Hele, nemám čas, malá mě tu neustále buzeruje. Tak zase odpoledne. To bude spát…
Tebe si představuji v moravským kroji a s valaškou v ruce
(jestli jsem napsal něco špatně, tak se omlouvám - já se jako rodilej pražák v těhle asijskejch folklórních záležitostech nevyznám
)
@Tamtama píše:
Už jsem odlifrovala staršího k babičce, vrací se až příští neděli.![]()
Týden klidu před sebou? ![]()