Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Sedí zajíc na břehu řeky a je děsně vysmátej! Přijde k němu bobr a ptá se ho:„Zajíci, jak to, že seš tak skvěle vysmátej?“ „Dej si taky trávu, zadrž dech, taky podplav řeku a budeš stejně zhulenej a vysmátej, jako já!“ Bobr potáhne a vrhne se do řeky. Sedí na druhym břehu a přijde k němu medvěd. „Bobře, jak to, že seš tak vysmátej?“ Bobr, s úsměvem od ucha k uchu, říká: „Na druhý straně řeky sedí zajíc, ten ti dát potáhnout trávy a budeš taky vysmátej.“ Medvěd zmizí pod vodou a vynoří se na druhym břehu. Uvidí ho zajíc a vyděšeně křičí: „Ježíšmarjá, BOBŘE, UŽ VYDECHNI!“
„Dědečku, co na Vás ty mladý holky viděj?“
„Nevím“, povídá děda a olíznul si obočí…
Máma volá na synka: „Pepíčku, nechceš si vylízat misku?“.
„Jo, a která to vlastně letos vyhrála???“
Temná noc s nebem plným hvězd. Pod jejich klenbou sedí v trávě milenci a tulí se k sobě. Vzrušeně šeptá on: Cítíš to samé, co já? Ano, špitně ona, ale kdybys vzal baterku, tak jsme si do toho nemuseli sednout.
Baví se dvě děvčata: „Jak poznáš, jestli se ti kluk líbí nebo líbí moc?” „Hodím si mincí, orel - líbí se mi, panna - líbí se mi moc. A ty to děláš jak?” „Hodím do vzduchu kalhotky. Když spadnou - líbí se mi, když zůstanou přilepené na stropě - líbí se mi moc!”
Přijde vysmátý chlapec k dívce a povídá: „Řeknu ti vtip, ze kterého ti upadnou obě kozy!“ Poté se zadívá na její hruď a pokračuje: „Aha, ty už jsi ho slyšela…“
Baví se dvě třináctiletý holky:
„Tak jsem o to včera přišla“.
„A bylo to z lásky nebo za peníze?“
„No asi z lásky - co si dneska koupíš za litr“…
@Zkai píše:
Přijde vysmátý chlapec k dívce a povídá: „Řeknu ti vtip, ze kterého ti upadnou obě kozy!“ Poté se zadívá na její hruď a pokračuje: „Aha, ty už jsi ho slyšela…“
To je smutný… ![]()
Jedou tři holky výtahem a na zdi je sperma.
Sedmiletá - „Jé tady je něco na zdi“
Desetiletá na to koukne a povídá - „To je sperma“
Dvanáctiletá to otře prstem, olízne a povídá „To není nikoho z našeho baráku“
@Prof. Farnsworth píše:
Jedou tři holky výtahem a na zdi je sperma.Sedmiletá - „Jé tady je něco na zdi“
Desetiletá na to koukne a povídá - „To je sperma“
Dvanáctiletá to otře prstem, olízne a povídá „To není nikoho z našeho baráku“
Ty mas ovšem taky vytříbený vkus
![]()
O mužském údu.
@Pesimistaa řekne: „Ten už se nezvedne…”
Optimista řekne: „Jak krásně visí!”
![]()
Jak poznáte viagrové dítě?
Má modrá očka a stále někde postává.
@Zkai píše:
Ty mas ovšem taky vytříbený vkus![]()
![]()
Hele a víš, kdy se daj svlíknout kalhotky přes hlavu? Když uhnijou v rozkroku ![]()
„Slečno, bojíte se bouřky?” „Proč se ptáte?” „Já ho totiž mám jako hrom!”
@Zkai píše:
O mužském údu.
@Pesimistaa řekne: „Ten už se nezvedne…”
Optimista řekne: „Jak krásně visí!”
A pak prý, že tu vyvolávám jen já. Tak pojďme:@Detsa@vertunka@entropy@Tamtama