Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Občas si říkám, jestli má cenu se takhle přetahovat![]()
Jo to si taky rikam, ale jsou jine moznosti? U nas je to tak necekane nekdy, ze predejit tomu jde docela tezko. ![]()
@Detsa píše:
To jsem neřekl
To bylo asi na mě.
Pár písní akorát znám,
tak je tady krákorám… ![]()
Rozum ztrácím, to je znát,
kdy se budu milovat?
S dívkou krásnou - jako květ,
zatočí se s námi celý svět.. ![]()
Snad to nebude za sto let…
![]()
Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe.
Jdu si udělat kafe.
@Tamtama píše:
Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe.Jdu si udělat kafe.
Víno a káva, pár slov na kuráž.
Srk- žádná sláva a ty mi nalíváš.
Víno a káva, pak říkám ti piš.
Já vážně chvátám - tak proč mi nevěříš? ![]()
Baví se dva malí kluci - Dežo a Pepík:
Dežo: „Neeee, more, víš co dostanu k Vánocům“?
Pepík: „No, nevim…“
Dežo: „Tvoje kolo“
@Detsa píše:… jen abys nebyla překvapená. Vrásky, stárnoucí nemohoucí tělo a cvičím skoky do rakve
. Potřebuju nějaký dobrý krém na vrásky
Zkus spárovací hmotu ![]()
@Tamtama píše:
Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe.Jdu si udělat kafe.
A do kafe rumíčka… ![]()
@Tamtama píše:
Jeee ty se budeš ale hrozně nudit!
@Detsa píše:… jen abys nebyla překvapená. Vrásky, stárnoucí nemohoucí tělo a cvičím skoky do rakve
. Potřebuju nějaký dobrý krém na vrásky
Tak az najdeš ten spravnej, tak dej info. Já si dnes koupila řasenku a plíny. Pro jistotu.
@mrav píše:
A co já?![]()
Ej, od Buchlova větor věje…
Hele, nemám čas, malá mě tu neustále buzeruje. Tak zase odpoledne. To bude spát…
U tebe pořádně nevím, spis puberťák než dědek. Profesor je na tom v podstatě nejhůř ![]()
@Zkai píše:
Tak az najdeš ten spravnej, tak dej info. Já si dnes koupila řasenku a plíny. Pro jistotu.
Tak co dělat se řasenkou bych nevěděl ![]()
Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.”
Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”
@Zkai dneska se tady objevila zajímavá témata „Sexuální zranění“ (holka řeší, že si narazila žebra při sexu na lince) a samozřejmě stále řešíme velikost penisu (naštěstí dnes bez fotek)
@Zkai píše:
Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.”
Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”
Přijde Dežo na úřad práce a povídá „Chci prácu more“. Úředník se podívá do počítače a povídá „Měl bych tady místo generálního ředitele nadnárodní firmy, plat 250 tisíc měsíčně, zaměstnanecké akcie, osobní asistentka, služební limuzína s řidičem…“
Dežo: „Neee, ty si děláš prd.l more“ Úředník: „Nojo, ale vy jste si začal“
Přijde cikánka k doktorovi a povídá: „Pane doktore, já už nevím, co mám dělat. Deset harantů doma, další na cestě…”
Doktor se jen pousměje a vytáhne ze šuplíku balíček kondomů. Cikánka přijde druhý den znovu: „Pane doktor, děkuju vám. Včera jsem to dala starýmu do polívky a devět harantů pochcípalo smíchy, jaký mu to dělalo u zadku bubliny…”