Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
5.7.18 11:30
@Detsa píše:
Občas si říkám, jestli má cenu se takhle přetahovat :nevim: :hug:

Jo to si taky rikam, ale jsou jine moznosti? U nas je to tak necekane nekdy, ze predejit tomu jde docela tezko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
5.7.18 14:15
@Detsa píše:
To jsem neřekl :P

To bylo asi na mě.
Pár písní akorát znám,
tak je tady krákorám… 8)
Rozum ztrácím, to je znát,
kdy se budu milovat?
S dívkou krásnou - jako květ,
zatočí se s námi celý svět.. :*
Snad to nebude za sto let… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.7.18 14:33

Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe. :pankac: Jdu si udělat kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
5.7.18 14:47
@Tamtama píše:
Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe. :pankac: Jdu si udělat kafe.

Víno a káva, pár slov na kuráž.
Srk- žádná sláva a ty mi nalíváš.
Víno a káva, pak říkám ti piš.
Já vážně chvátám - tak proč mi nevěříš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 17:01

Baví se dva malí kluci - Dežo a Pepík:

Dežo: „Neeee, more, víš co dostanu k Vánocům“?
Pepík: „No, nevim…“
Dežo: „Tvoje kolo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 17:01
@Detsa píše: :andel: … jen abys nebyla překvapená. Vrásky, stárnoucí nemohoucí tělo a cvičím skoky do rakve :P. Potřebuju nějaký dobrý krém na vrásky :think:

Zkus spárovací hmotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 17:03
@Tamtama píše:
Už odešel i mladší k tátovi, ten se teda vrací už v pondělí ráno, víkend mám pracovní, ale zbytek dneška a celý zítřek mám volno jen a jen pro sebe. :pankac: Jdu si udělat kafe.

A do kafe rumíčka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.7.18 20:27
@Tamtama píše:

Jeee ty se budeš ale hrozně nudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.7.18 20:28
@Detsa píše: :andel: … jen abys nebyla překvapená. Vrásky, stárnoucí nemohoucí tělo a cvičím skoky do rakve :P. Potřebuju nějaký dobrý krém na vrásky :think:

Tak az najdeš ten spravnej, tak dej info. Já si dnes koupila řasenku a plíny. Pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.7.18 20:30
@mrav píše:
A co já? :think: :nevim:
Ej, od Buchlova větor věje…
Hele, nemám čas, malá mě tu neustále buzeruje. Tak zase odpoledne. To bude spát… :mavam:

U tebe pořádně nevím, spis puberťák než dědek. Profesor je na tom v podstatě nejhůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 20:30
@Zkai píše:
Tak az najdeš ten spravnej, tak dej info. Já si dnes koupila řasenku a plíny. Pro jistotu.

Tak co dělat se řasenkou bych nevěděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.7.18 20:32

Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.”
Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 20:32

@Zkai dneska se tady objevila zajímavá témata „Sexuální zranění“ (holka řeší, že si narazila žebra při sexu na lince) a samozřejmě stále řešíme velikost penisu (naštěstí dnes bez fotek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
5.7.18 20:35
@Zkai píše:
Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.”
Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”

Přijde Dežo na úřad práce a povídá „Chci prácu more“. Úředník se podívá do počítače a povídá „Měl bych tady místo generálního ředitele nadnárodní firmy, plat 250 tisíc měsíčně, zaměstnanecké akcie, osobní asistentka, služební limuzína s řidičem…“
Dežo: „Neee, ty si děláš prd.l more“ Úředník: „Nojo, ale vy jste si začal“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
5.7.18 20:40

Přijde cikánka k doktorovi a povídá: „Pane doktore, já už nevím, co mám dělat. Deset harantů doma, další na cestě…”
Doktor se jen pousměje a vytáhne ze šuplíku balíček kondomů. Cikánka přijde druhý den znovu: „Pane doktor, děkuju vám. Včera jsem to dala starýmu do polívky a devět harantů pochcípalo smíchy, jaký mu to dělalo u zadku bubliny…”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí