Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
@Zkai dneska se tady objevila zajímavá témata „Sexuální zranění“ (holka řeší, že si narazila žebra při sexu na lince) a samozřejmě stále řešíme velikost penisu (naštěstí dnes bez fotek)
To se mi, pravda, ještě nestalo. Musím se porozhlidnout co jsem za cely den prosvihla. Predpokladam, ze Mrav je tam taky.
@Zkai píše:
Jeee ty se budeš ale hrozně nudit!
nudila jsem se už v 5 odpoledne, tak hraju simíky ![]()
@Detsa píše:
Zvýrazněne oči, tak je to správně. Nečeká te rande?
Doufám, ze ty pliny jsou pro dítě jak si myslím![]()
Tak rasenka je základ, do ty svý už jsem dvakrát nacintala vodu a už to fakt není ono. O plenky se podelime, jakmile kluk usne, plácnu sebou do postele a jsem lina jít i na toaletu. Rande nehrozí, doufám. Teda dva dny me uhani jeden fešák, ale ještě jsem se nedostala k žádné reakci. Ale treba ani o rande nejde ![]()
Cikán jde na ryby a vytáhne zlatou rybku, která mu slibuje tři přání, když ji pustí. Tak cikán povídá: „Já bych chtěl bejt bílej, mít křídla a taky, aby se na mě lepily ženský!”
Zlatá rybka podle slibu čaruje: „Čáry, máry, kuří nožka, ať je z tebe Always vložka!”
@Tamtama píše:Žádnej záchvat gruntovaní?
nudila jsem se už v 5 odpoledne, tak hraju simíky
Přijde cikán k matrikářce: „Chci se nechat přejmenovat!” „A jak se jmenujete?” „Dežo Kokotár.” „No, to se vám nedivím, že se chcete nechat přejmenovat. A jaké jméno byste chtěl?” „Jožo Kokotár.”
Jdou dva cikáni po stavbě, jeden zakopne a spadne do díry s vápnem. Vyleze a povídá „Neee, moreee, čo budem robiť“ a druhej na něj „Neee, minutu jseš bílej a už bys chtěl robit???“ ![]()
@Detsa píše:
Tak na co čekat … už si měla davno vyrazit na rande na naplavku a pak se s náma podělit
No nechce se mi
na sdílení dojmů máme tebe! ![]()
Přejede řidič cikána. Přijedou policajti a ptají se: „Tak pane, v jaké rychlosti do vás ten cikán naběhl?”
@Detsa píše:nechci te zklamat, ale u mě nic dlooouho nehrozí. Nedávno jsem akorát dostal košem
![]()
. Tak je zase čas regenerace
Však máme času dost. Třeba ještě prekvapis… Nebo někdo jinej?
@Zkai píše:
Však máme času dost. Třeba ještě prekvapis… Nebo někdo jinej?
Nic nového pod sluncem. Jen mi stále chodí ženy na profil, s některýma si píšu SZ. Sluníčko svítí, s malou jsme dlouho venku. Až teď jsem jí uložil. ![]()
@mrav píše:
Nic nového pod sluncem. Jen mi stále chodí ženy na profil, s některýma si píšu SZ. Sluníčko svítí, s malou jsme dlouho venku. Až teď jsem jí uložil.
Mě lezou na profil taky, ale asi jsou zklamaný víc, než kdybych stáhnul trenky
(na profilu nic nemám)
@Detsa píše:
Mě někdo hned napadá![]()
Tak jí vyvolej. Nezačíná na joy? ![]()
@mrav píše:
Tak jí vyvolej. Nezačíná na joy?
Sodoma
Tady se teda dějou věci
Tady se snad ty děti i vyráběj - aby za chvíli holky neřešily jestli tam je i druhá čárka ![]()
@mrav píše:
Nic nového pod sluncem. Jen mi stále chodí ženy na profil, s některýma si píšu SZ. Sluníčko svítí, s malou jsme dlouho venku. Až teď jsem jí uložil.
Tjo tak co furt stěžujes? Me tu nepíše nikdo. Teda v mým případě je to spis dobře ![]()