Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak nespim, protože nejdřív jsem cosi hledala, pak jsem narazila na něco jiného, pote dalšího, následně jsem usoudila, ze to vlastně není potřeba a ted už jsem jen lina se zvednout protože se mi chce desne curat a to se blbe spí.
@Detsa píše:
@Anna766 @entropy díky@Zkai Takhle se tomu říká dnes jo… materiál
![]()
. No todle bylo složitějši, jinak internet
.
Tak když hledáš na půlnoc, taxe nediv. Musíš hledat noční tvory. Třeba gothičky nebo tak něco ![]()
Jinak asi nejvyšší čas jít spát, když za 2 hodiny vstávám ![]()
Tak co, je tu teď taky někdo? Mě vzbudil chlap co tu vedle mě hekal, že ho všechno bolí a má zimnici. Vzbudil i nejmladší, ta se rozhodla, že má tedy hlad a chce přebalit a já teď nemůžu usnout.
Mna zobudil kasel (moj vlastny) a uz asi nezaspim. Vstavat musim az o 7. Takze sa tu motam a hladam nieco zaujimave na citanie. ![]()
Jiné časové pásno… takže přicházím o ty nejlpeší večerní diskuze ![]()
@lucenka píše:
Jiné časové pásno… takže přicházím o ty nejlpeší večerní diskuze
Tady stredoevropske časove pasmo
,vstavam do práce ![]()
@Alladina píše:
Tady stredoevropske časove pasmo,vstavam do práce
To by se mi nechtělo vstávat takhle brzy… Mě ubíjí vstávání v 6:30. Nejrdši bych spala tak do 9 až 10 ![]()
@lucenka píše:
To by se mi nechtělo vstávat takhle brzy… Mě ubíjí vstávání v 6:30. Nejrdši bych spala tak do 9 až 10
Vetsinou vstávám taky pozdeji, ale dnes jsem se vzbudila dřív a myšlenky už se mi rozjely na plne obratky, takže za chvíli vylezu z postele ![]()
Muj manzel uz sel taky do prace, chudak. Nicmene vzbudil mi mlade. Takze dnesni skore: spala jsem 3 a pul hodiny. Parada
.
My uz vstavame. Nase deti (skolkari) jedou na vylet a ja jdu do prace. Vstavat musime.
Vcera jsme dali na kole 20 km, tak dneska je rano unavenejsi.
To moje malá vstala ve 4 - asi nějaká noční můra. Vzal jsem si jí k sobě, pořád pila- naštěstí nealko.
![]()
@mrav píše:
A jaké to bylo?
už psal, že nic moc, nelíbila se mu
@stinga píše:
už psal, že nic moc, nelíbila se mu
Už jsem to dočetl do konce.
Jinak díky za info. ![]()