Proč vadí trendy u jmen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
6.12.16 22:35

@Kaliopa a přitom vůbec ruský není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
@SlecnaSally píše:
@Kaliopa Já mám dceru Sandru. Chtěla jsem dát něco né moc českého, ale aby zároveň byla v našem kalendáři. Jméno se mi líbí. Nejvíc ji ale stejně říkají Sendy nebo Sany. Žádnou jinou holčičku s tímto jménem neznám :think:

Mne to jmeno dnes prijde hrube, lidi mi rikali, ze je jak pro prostitutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
@Kaliopa píše:
Originalni muze znamenat nehezke. Lidem se asi nekibi, kdyz ho nedavaji.

A těm, co se ho dávají, se asi líbí. Je to tak těžké přijmout? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.12.16 22:36
@Jar Jar píše:
@Tamtama : holt totéž udělal někdo jiný a dospěl ke stejnému nestádnímu jménu :-) Takhle vždycky vznikají módní vlny, někdo chce mít to co jiný nemá, pořídí si to (v tvém případě pojmenuje) a pak zjistí, že stejný nápad dostalo tucet dalších lidí. Není to nic divného, lidé ve stejné situaci prostě docházejí ke stejným rozhodnutím :-) Všichni chtěli být jedineční a najednou se vezou na módní vlně, ani nevědí jak.

právě že neudělal.. starší dcera má obyčejné tuctové jméno, ona chtěla obyčejné jméno, její chlap taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@SlecnaSally píše: :mrgreen: Já vím, že to tak maminka s tím jménem určitě nemyslela, ale první co mě napadlo bylo, že má doma manžela nácka

No je tu jedna s Adolfem a ta k tomu dost tihla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
@Kaliopa píše:
Mne to jmeno dnes prijde hrube, lidi mi rikali, ze je jak pro prostitutku.

Mno, u nás si hned vzpomenou na Pomádu..Každopádně já předtím chtěla Samanthu a to je jak pro prostitutku :mrgreen: Ale to by mi zas až tak nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.12.16 22:37

@Kaliopa
Své jméno jsem v dospělosti vyřešila, tak že se alespoňoň zkratilo oficiálně.
Odjakživa jsem se nedokázala smířit s tím, jaké jméno mám, pro me bylo nemoderní, zastarale, nelíbí se mi a nesnesla jsem nikdy to oslovení Ivano, Ivano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.12.16 22:38
@Kelsey píše:
@Kaliopa
Své jméno jsem v dospělosti vyřešila, tak že se alespoňoň zkratilo oficiálně.
Odjakživa jsem se nedokázala smířit s tím, jaké jméno mám, pro me bylo nemoderní, zastarale, nelíbí se mi a nesnesla jsem nikdy to oslovení Ivano, Ivano.

Ivana je uplne normalni. Jedne Ivane rikam Ivo, i se tak predstavuje. Neorijde mi zastarale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.12.16 22:39
@SlecnaSally píše:
Mno, u nás si hned vzpomenou na Pomádu..Každopádně já předtím chtěla Samanthu a to je jak pro prostitutku :mrgreen: Ale to by mi zas až tak nevadilo

Ty máš teda vkus :). Sandra a Samantha. Promiň ale to jsou pro mě příšerná jména, přitom originalitu mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
6.12.16 22:47

@hanyny @Kaliopa Teď se to ale zase svrhává k tomu, že řešíte cizí jména a celkem nepěkně je kritizujete…
Co tak nechat lidi žít a nekafrat jim do toho, jaké jméno se jim líbí ;)? Napsat někomu, že jeho jméno je příšerné nebo nehezké, je trochu zvláštní a nekorektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.16 23:08
@Kaliopa píše:
Ja par zen s timto jmenem znam. Myslim, ze kidi ho nechteji davat, protoze jim zni rusky.

vot Tamára - to bylo v nějaké ruské básničce, ne? Já tedy naživo žádnou neznám, z novin jednu - Kotvaldovou, módní celebritu. Ale taky mi zní dost tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
6.12.16 23:13

@pe-terka Hodně lidí to vnímá jako ruské jméno, takže to někde takhle asi bylo :-) Přitom je to krásné hebrejské jméno (tamar znamená datlová palma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.12.16 23:14
@pe-terka píše:
vot Tamára - to bylo v nějaké ruské básničce, ne? Já tedy naživo žádnou neznám, z novin jednu - Kotvaldovou, módní celebritu. Ale taky mi zní dost tvrdě.
Já znala jednu Tamaru,krásná holka..jako ruska..takže proč ne :nevim:
@hanyny píše:
Ty máš teda vkus :). Sandra a Samantha. Promiň ale to jsou pro mě příšerná jména, přitom originalitu mám ráda.

No, asi mám příšernej vkus :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.12.16 23:18

@pe-terka já mám ráda tvrdě znějící jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.12.16 23:22
@Tamtama píše:
@pe-terka já mám ráda tvrdě znějící jména :mrgreen:

Však jo, to je naprosto v pořádku :kytka: V podstatě máš velké štěstí - líbí se ti a jsi pyšná na své vlastní jméno :palec:. To se zadaří málo komu. :think: Většina lidí má nějaké výhrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze