Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tamtama píše:
já teda sleduju i svoje jménoje nás 2,5 tisíce v republice a jsem ráda, že je mje jméno stále tak originální jako na škole
Originalni muze znamenat nehezke. Lidem se asi nekibi, kdyz ho nedavaji.
@Kaliopa Jo, ještě znám i variantu Amely. Je pravda, že Amálka je teda profláklá až moc, i když v poslední době ji teda předběhla Sofie, aspoň u nás určitě, jsou jich hromady. A když jsme byli na Ukrajině, tak tam to byla na písku samá Sofinka.
@Kaliopa píše:
Co jmeno Justina? To jsem take zaznamenala. Prijde mi dlouhe. Nedovedu si predstavit oslovovat nekoho Justino, snad Justo nebo Tino?
Mě teda dorazilo jméno pro holčičku Heda. Proti gustu…
@hanyny píše:
Neni to Hedvika?
@Kaliopa víš co, já 8 měsíců pročítala knihu se jmény, sledovala jména narozených dětí i zpětně jen proto, abych nedala stádní jméno.. a najednou ho mám hned v ulici..
@hanyny píše:
Mě se Heda zrovna líbí. Narozdil od té Amálky, to je dost hrozný. Ale mala holčička Hedunka, Heduska, pak dospělá Heda, to je pěkný ![]()
@Kaliopa píše:
Originalni muze znamenat nehezke. Lidem se asi nekibi, kdyz ho nedavaji.
a zrovna pro mě je Tamara jedno z nejkrásnějších jmen ![]()
@Tamtama píše:
@Kaliopa víš co, já 8 měsíců pročítala knihu se jmény, sledovala jména narozených dětí i zpětně jen proto, abych nedala stádní jméno.. a najednou ho mám hned v ulici..
No jo, to jsou ty paradoxy, zivot je plny prekvapeni. Pouceni pro priste, ze to nemas brat tak vazne.
Příspěvek upraven 06.12.16 v 22:32
@Kaliopa Já mám dceru Sandru. Chtěla jsem dát něco né moc českého, ale aby zároveň byla v našem kalendáři. Jméno se mi líbí. Nejvíc ji ale stejně říkají Sendy nebo Sany. Žádnou jinou holčičku s tímto jménem neznám ![]()
@terien píše:
Mě se Heda zrovna líbí. Narozdil od té Amálky, to je dost hrozný. Ale mala holčička Hedunka, Heduska, pak dospělá Heda, to je pěkný
Tak na dospělou možná ano, i když je to teda dost tvrdé. Ale když leží miminko v kočárku, ty se zeptáš maminky, jak se jmenuje a ona řekne Heda, tak to tě trochu mírně řečeno zarazí. ![]()
@Zabatko píše:
Aby jich na písku nebylo 5, ne?
@Tamtama píše:
a zrovna pro mě je Tamara jedno z nejkrásnějších jmen
Ja par zen s timto jmenem znam. Myslim, ze kidi ho nechteji davat, protoze jim zni rusky.
@hanyny píše:
Tak na dospělou možná ano, i když je to teda dost tvrdé. Ale když leží miminko v kočárku, ty se zeptáš maminky, jak se jmenuje a ona řekne Heda, tak to tě trochu mírně řečeno zarazí.
Mě to přijde zajímavý, radši Hedu než Elišku nebo Natálii, na ty už mám alergii.
@Tamtama : holt totéž udělal někdo jiný a dospěl ke stejnému nestádnímu jménu
Takhle vždycky vznikají módní vlny, někdo chce mít to co jiný nemá, pořídí si to (v tvém případě pojmenuje) a pak zjistí, že stejný nápad dostalo tucet dalších lidí. Není to nic divného, lidé ve stejné situaci prostě docházejí ke stejným rozhodnutím
Všichni chtěli být jedineční a najednou se vezou na módní vlně, ani nevědí jak.