procurávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
23.10.09 10:38

Tak moc děkuju za všechny příspěvky. Hned jsem koupila balení plen Babylove a Šimonek je dvě noci suchý! Hurá! Snad už to bude dobré. Jen je škoda,že jsou ty plený dražší. Vyšly mi o korunu dráž na plenu,než Pampersky,když jsou v akci. Ale hlavně,že jsou dobré! Ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
23.10.09 12:01

Jinak ještě bych dodala, že z pampersek jsou snad nejhorší sleep and play, teda aspoň podle mojí zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.09 09:39

Tak to je dobře, jinak třeba malýmu protýkali Pampersky vel. 3, tak jsem přešla na jiné pleny jako Baby love, Tesco,Hugies, Albert, to bylo fakj, než mi vše asi po 2 mesících v noci pročůral, tak jsem vzala na zkoušku v akci zas Pampersky za 199,– vel 4 po 70 ks a hle, nic neproteklo už měsíc.

Fakt je to individuální a je asi třeba měnit značky, vracet se k nim po čase až mimčo doroste, tak počítám, že nám třeba po 3 měsících zas nebudou vyhovovat, tak si nedělám nějaké mega zásoby, max do 4 balíků teď kdy je to kilogramové rozpětí u vel. 4 dost velké.

Janinka

• Citovat
  • Upravit
76
8.12.13 22:34

Ahojky, taky se vám to stává, ze se Vám mimi procura přes noc?
Co s tím? :think:
Je nám skoro 8 měsíců, budime se na mliko 3 x. Malý má 10kg.
Rád spinka na boku, tím to asi bude. :nevim:
Máte nějaké osvědčené pleny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.12.13 22:44

Přesně tak, i já můžu říct, že pampers sleep and play jsou na noc shit. Pročůraná byla v noci pokaždé. Teď dávám Tesco, ale lepší byly ty staré Tesco. Tyhle novější taky nic moc. Spokojená jsem byla s Albertem a Hugies taky. Ale ty teď stahují z trhu. Je pravda, že v noci dost pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.12.13 22:45

Přebaluj i v noci. Mám podobný problém, ale protéká vaječina u různých plenek. Na noc používám bílé Pampersky, ale jak jsou nacucané, už další nálož nepoberou, tak přebaluju i běhěm noci. Nevím, jak to budu dělat až bude větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
8.12.13 22:53

U nás pampersky byly jediné, které pročůral :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.12.13 22:57

@andice Které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.12.13 23:05

Prebaluju behem noci 3× a nekdy i 3× prevlikame, děs!
Pampers dobrý, tak do těch 3,teď jsem zkoušela 4,5 a hrůza ty na noc ani nemluvím.
Pampers dávám přes den, to je v suchu.
Dobrý byly z Dm baby love, bohužel, nemame dm ve měste.
Z Teska sensitive, teď ale nejsou, tak nevím, jestli už je nedělají.
Z Lidlu ty modre, taky lepsi na noc, nez pampers. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
8.12.13 23:07

Mě malej nepročurá zelený Pampersky, jinak jsme měli plíny z penny, rossmanna a oranžový pamperky a jedny šílenější než druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.12.13 23:12

Davaly jste nekdo pres plenu latkovku? Jak?
Procurava se mi bokem, davam i pindu dolu. :lol:
To nechci videt, az bude spat celou noc v kuse, mozna to bude lepsi, kdyz nebude pit…pres noc :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.12.13 23:13

Já jsem přes den vyzkoušela zelené pampers, GaGa z Tesca, Bela Hapy. Na noc ty bílé Pampers. Výborné byly ty GaGa, ale vel.3 byla moc velká a začla protékat, tak jsem zkusila Bely, ale po těch se opruzuje. Bojím se je používat na noc, myslím, že by to nedaly. Pomalu zkouším látkovat, uvidím jak se osvědčí a pak bych je zkusila i na noc. Holky si pochvalovaly, že v noci nic neprotéká.
Já v noci kojím někdy i 4×, tak čekám, že začne míň pít. Taky se hodně vrtí, kdyby klidně ležel a necestoval, tak mám taky po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.12.13 23:16

Bile Pampers nemam odzkousene ty 4 ci 5.Taky docela drahota… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.12.13 23:20

To jo, drahé jsou, ale dávám je jen na noc, tak mi vydrží dlouho. Kamarádka jiné nepoužívala, ale ta nemusela řešit peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.12.13 23:20

PS. kupuju v akci na netu, vyjdou levněji než obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí