Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak moc děkuju za všechny příspěvky. Hned jsem koupila balení plen Babylove a Šimonek je dvě noci suchý! Hurá! Snad už to bude dobré. Jen je škoda,že jsou ty plený dražší. Vyšly mi o korunu dráž na plenu,než Pampersky,když jsou v akci. Ale hlavně,že jsou dobré! Ještě jednou děkuju.
Jinak ještě bych dodala, že z pampersek jsou snad nejhorší sleep and play, teda aspoň podle mojí zkušenosti.
Tak to je dobře, jinak třeba malýmu protýkali Pampersky vel. 3, tak jsem přešla na jiné pleny jako Baby love, Tesco,Hugies, Albert, to bylo fakj, než mi vše asi po 2 mesících v noci pročůral, tak jsem vzala na zkoušku v akci zas Pampersky za 199,– vel 4 po 70 ks a hle, nic neproteklo už měsíc.
Fakt je to individuální a je asi třeba měnit značky, vracet se k nim po čase až mimčo doroste, tak počítám, že nám třeba po 3 měsících zas nebudou vyhovovat, tak si nedělám nějaké mega zásoby, max do 4 balíků teď kdy je to kilogramové rozpětí u vel. 4 dost velké.
Janinka
Ahojky, taky se vám to stává, ze se Vám mimi procura přes noc?
Co s tím? ![]()
Je nám skoro 8 měsíců, budime se na mliko 3 x. Malý má 10kg.
Rád spinka na boku, tím to asi bude. ![]()
Máte nějaké osvědčené pleny?
Přesně tak, i já můžu říct, že pampers sleep and play jsou na noc shit. Pročůraná byla v noci pokaždé. Teď dávám Tesco, ale lepší byly ty staré Tesco. Tyhle novější taky nic moc. Spokojená jsem byla s Albertem a Hugies taky. Ale ty teď stahují z trhu. Je pravda, že v noci dost pije.
Přebaluj i v noci. Mám podobný problém, ale protéká vaječina u různých plenek. Na noc používám bílé Pampersky, ale jak jsou nacucané, už další nálož nepoberou, tak přebaluju i běhěm noci. Nevím, jak to budu dělat až bude větší ![]()
Prebaluju behem noci 3× a nekdy i 3× prevlikame, děs!
Pampers dobrý, tak do těch 3,teď jsem zkoušela 4,5 a hrůza ty na noc ani nemluvím.
Pampers dávám přes den, to je v suchu.
Dobrý byly z Dm baby love, bohužel, nemame dm ve měste.
Z Teska sensitive, teď ale nejsou, tak nevím, jestli už je nedělají.
Z Lidlu ty modre, taky lepsi na noc, nez pampers. ![]()
Mě malej nepročurá zelený Pampersky, jinak jsme měli plíny z penny, rossmanna a oranžový pamperky a jedny šílenější než druhý…
Davaly jste nekdo pres plenu latkovku? Jak?
Procurava se mi bokem, davam i pindu dolu. ![]()
To nechci videt, az bude spat celou noc v kuse, mozna to bude lepsi, kdyz nebude pit…pres noc
.
Já jsem přes den vyzkoušela zelené pampers, GaGa z Tesca, Bela Hapy. Na noc ty bílé Pampers. Výborné byly ty GaGa, ale vel.3 byla moc velká a začla protékat, tak jsem zkusila Bely, ale po těch se opruzuje. Bojím se je používat na noc, myslím, že by to nedaly. Pomalu zkouším látkovat, uvidím jak se osvědčí a pak bych je zkusila i na noc. Holky si pochvalovaly, že v noci nic neprotéká.
Já v noci kojím někdy i 4×, tak čekám, že začne míň pít. Taky se hodně vrtí, kdyby klidně ležel a necestoval, tak mám taky po problému.
Bile Pampers nemam odzkousene ty 4 ci 5.Taky docela drahota… ![]()
To jo, drahé jsou, ale dávám je jen na noc, tak mi vydrží dlouho. Kamarádka jiné nepoužívala, ale ta nemusela řešit peníze.