Prodáme dům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10661
2.11.22 10:17
@markytka3 píše:
ze tvoje segra :zed: :zed: proc pises o necem, cemu nerozumis? proc ji falesne chlacholis? vis, ze situace na trhu s nemovitostmi se za rok radikalne zmenila?vzdyt jsou toho plna media… sorry, ale nemam rada hloupa kleveteni, kdyz tomu dotycny rozumi jak koza petrzeli…

Ano, změnila. Barák, který měl před rokem hodnotu 3 milionů korun, dnes v pohodě prodáš za 5 mega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.11.22 22:33

U nás na Moravě na dědině 4 km od města se prodal starý dům bez zahrady jen mini dvorek a to betonový 2+1 za 4 mega.. prodal se do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.11.22 22:37

My kupovaly před 7 lety dům 3 km za městem 3+1, dvůr a velká zahrada,,jen” 750000, teď už je po rekonstrukci částečné a teď kdybychom prodávaly, tak 4 mega s přehledem.
To je hrozné jak se ceny změnily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.11.22 22:41
@Anonymní píše:
Ahoj, příští rok chceme prodat dům a mně čím dál víc trápí otázka, jestli se nám to vůbec povede. Manžel ho kdysi koupil ještě než jsme se znali a já to tady nikdy neměla moc ráda. Na mě je tady až moc nedostatků a to mě právě přivádí k myšlence, jestli si to tady vůbec někdo koupí. Je to starý dům s kamennými základy, takže je tady věčně zima, řešíme vlhkost (hlavně v létě), plíseň už jsme snad vyřešili. :palec:

jestli jste fakt plísen vyřešili :palec: :palec: tak jste za vodou

nebojte, dům prodáte

tam kde někdo vidí vlhkou divnou barabiznu, které se chce hlavně zbavit, tam jinej vidí romantickou starou vilku „s duší“ která na něj čekala a je to přesně to ono

protože má příběh, příběh a duši

lidi jsou fakt různí, takže nebojte, prodáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
2.11.22 23:12

@Bytsamsebou tak to nevím. Je možné že to lidi za 5 Mega nabídnou, ale jestli za tu cenu najdou kupce je otázka druhá.
Prodáváme teď byt v Praze, s komínem a velkým sklepem, ai když jsme dali cenu dost nízko, tak nic :nevim:
Už jsme smíření s tím, že to neprodáme a budeme to tak 5 let pronajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10661
3.11.22 09:33
@Gracetheworld píše:
@Bytsamsebou tak to nevím. Je možné že to lidi za 5 Mega nabídnou, ale jestli za tu cenu najdou kupce je otázka druhá.
Prodáváme teď byt v Praze, s komínem a velkým sklepem, ai když jsme dali cenu dost nízko, tak nic :nevim:
Už jsme smíření s tím, že to neprodáme a budeme to tak 5 let pronajímat.

Najdou kupce. Kupují tu i polorozpadlé baráky za přemrštěnou cenu.
Možná proto, že lidi většinou už nechtějí byt v Praze a stěhují se na vesnice do domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí