Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nick.na.emimimo ty bys tyranemu zvířeti dala léky, aby týrání líp snaselo, místo toho, než abys zabránila tomu, aby to zvíře tyrane už nebylo. ![]()
Ty bys obeti stalkingu dala léky, aby stalking lépe snasela, a stalking v pohodě mohl pokračovat dál. ![]()
Podívej, ona má nutkavou potřebu stát někomu u dveří a poslouchat bez jeho vědomí, co právě dělá.
Já nikomu u dveří nestojím. Stojim u svých dveří u sebe doma.
Tebe kdyby někdo sledoval poslouchal, ty bys neměla přirozený strach? Proč ti zrovna stojí u dveří, proč ji zajímá co zrovna děláš? A chtěla by to delat poslouchat tě bez tvého vědomí.
Kamarádovi vykradli barák, tak si dal okolo baráku kameru. To má jít k lékaři pro prášky, aby kradez jeho baráku líp snasel a neměl takové strachy?
@SabinaBabina píše: Více
Prodavačky se na zákazníky dívají, to je normální
@Kfětoslava píše: Více
Všichni se na všechny dívají, ale ne celých 5 min v kuse.Kdyz jsem platila a dávala nakup do tašky tak se na mě dívala, odcházím a pořád se dívala, tak jsem se na ni dívala taky, ještě jsem k ní byla zády a pořád se dívala, já že holka pokračuj a zeptám se tě.
Tak jsem se jí zeptala řekla sama, ze se na mě dívala dlouho a že mě vidiva, ze su tam často..milion zákazníků a má přehled kdo kdy tam chodí…
Jedna prodavačka z 10ti a ani sem si ji do včera nevšimla, upoutala mě tím, jak se dlouho na mě dívala. Tim, že řekla, že mě vidiva, že tam chodím často, se prozradila, že tam dlouho pracuje, do včera jsem o ní ani nevěděla.
@SabinaBabina Ona stojí přímo s uchem na tvých dveřích? Já myslela, že stojí na společné chodbě. Tak třeba se vydychava po cestě po schodech. Nebo poslouchá sousedy naproti.
Rozhodně mi přijdeš paranoidní. Člověk slyší, že bouchne výtah, a dál se tím nezabývá, aby sledoval, jestli hned na to bouchnou dveře od bytu. Jen ty se svou paranoiou hned běžíš ke kukatku smirovat, kdo je na chodbě a co tam dělá. A teď tě smiruje i prodavačka. Kdoví, jestli tě nestopuje až domu. Příště se musíš občas ohlédnout.
@Kfětoslava a jestli mi někdo chodí v obchodě za zadkem, nevím o tom, tak tím jedine líp, jsou tam kamery, aspoň mám důkaz, že nic nekradu.Tim líp. To mi nevadí.
Moje schizofrenicka ze zacatku rikala, ze ji sleduje ucitelka pak spoluzaci z jinych trid. Skoncilo to tim ze doma vyhazovala jistice a precvakla kabel od pc, ze ji sleduji i z televiz a pc. Jdi na psychinu.slo to rychle. Behem tydne uz povidala i kdyz ateistka s Bohem a pripravovala apokalypsu. Nastesti jsem se bala az tak co zdemolovala mistnost, ze uz jsem konecne rychlou kde ji bez pardonu hospitalizovali. A pry..mohla vas zabit na co jste cekala..cekala proto ze nejmenovana pani v krizovem centru rekla, ze kdyz se chova nasilne a divne at rychlou nevolam, ze ji stejne vrati hned domu. Takze zakladatelko jestli te vsichni sleduji tak rychle k psychiatrovi.
@inkakřivák píše: Více
![]()
Souseda chodí po schodech???
od kdy??? ![]()
Jak víš, že chodí po schodech?
Mám dveře, pres které jde slyšet i když člověk nemá ucho na dveřích. Nejsou odhlucnene, víš?
Ale hlavně že víš, že sousedka chodí po schodech. ![]()
Co ja se tady nedozvím. ![]()
Ale ta prodavačka mi to sama řekla.
Hele, já se tady s nemocným člověkem nebudu přít.
Jestli mě chceš přesvědčovat, že sousedka kde nebydlis chodí po schodech, smiruje mě dokonce prodavačka…zajdi k lékaři.
To je marné. ![]()
Vážně to nebylo 5 minut. Pokud jsi na to zaměřená, pak ti to přijde delší, než je realita
@Anonymní píše: Více
Já nepíšu všichni…psala jsem JENOM SOUSEDA A PRODAVACKA SE MI SAMA PRIZNALA.
Tak proč bych měla někam chodit
![]()
Ja jsem napsala, ze priorita psychoterapie je, aby psychika leceneho, byla v dobre kondici, vubec jsem nepsala nic o tom, ze osoba, ktera se k nemu chova nevhodne, nema byt potrestana. Z Tveho psani jsem pochopila, ze Te tyto veci dpst trapi, jedine, co jsem sdelila je to, ze se daji resit obe veci zároveň. Pochopila jsem, ze stalkerku resis s policii a sbiras dukazy, ale nemela bys zapominat i na svuj stav.
Mě překvapuje, jak tady všechny víte co a jak bylo.
Dokonce, že sousedi chodí po schodech
no to je mi novinka
![]()
Tak všichni se PODLE VAS na mě v obchodě dívají, dokonce VY PISETE, jak se v obchodě tváří, a dokonce sousedi místo výtahu používají schody
: ![]()
To už je paranoia… ![]()
Je to rozdíl. Dívala se na tebe, než sis uložila nákup - ano to prodavačky dělají. Až budeš u kadeřnice, bude se na tebe dívat ona a na poště paní za okýnkem. Až pojedeš MHD, budou se na tebe dívat někteří spolucestující. ![]()
Pokud trpi napriklad postraumatickym syndromem, neni vyjimka, ze obeti techto udalosti vyhledaji terapii, nijak se to nevylucuje s tim, ze si dum zabezpeci a bude toto resit i s policii. Psychicky stav Tveho kamarada nijak neznam, to jestl z vykradeni domu ma nekdo nasledek, je silne individuální, ale ja bych se treba bezpecne necitila, mela bych strach a stres ve vlastnim dome, takze bych krome jineho resila i toto.