prodáváte oblečení po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.1.06 16:02

tak to se omlouvam… :oops: , ze neumim cist. Ale i tak jsem chtela napsat onen prispevek.

Radka

• Citovat
  • Upravit
224
6.9.06 19:15

Petulo , prosím, poraď mi, jak vkložit inzerát na mimibazar. (Nejlépe asi do SZ) Já nějak nemůžu najít, kde ty informace mají.

S nákupem tam mám ty nejlepší zkušenosti, vše, co jsem sháněla jsem objevila, za dobrou cenu, přišlo obratem a v perfektním stavu. Ráda bych teď prodala jen to, co se mi doma sešlo 2×, zbytek schovám pro bratra (teda pro jeho mimi) a nebo možná jednou… :lol: Nechci tedy placenou registraci, když je to jen jednorázovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.9.06 20:57
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
6.9.06 21:08

Tak to ja hrozne rada dala jedne tehulce skoro vsechny ty chlapecky oblecky, protoze tentokrat to ma byt holcicka. :lol:
Mam spoustu krasnyho obleceni po synovi, ale asi to neprodam, proste daruju. Nic pro rodinu schovavat nebudu, protoze mam takovou zkusenost, ze lepsi je darovat cizim. :cry:

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.9.06 21:49

Marcelko,

já taky část oblečení věnuji jedné mamince, která nemá na rozdávání. Chci se zeptat, tenkrát se mi na inzerát během krátké chvilky ozvaly 2 maminky v tíživé situaci a bohužel jsem mohla vyhovět jen té první. Nemohla bych Vám poslat kontakt na tu druhou, že byste se s ní třeba spojila emailem a případně /pokud by se Vám zdálo být vhodné/ byste jí třeba něco poslala.

Nezlobte se, že Vás takhle atakuji, ale takovou příležitost jsem si nemohla nechat ujít…

Díky moc za odpověď.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat