Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Karleon
Myslíš v tom smyslu, že těm, které na to odpoví, budou ihned odebrány děti? ![]()
Hele, právě jste byly smazány coby zájemce, takže jsou opět volné ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak koukám že zájemci přibejvaj,tak kdo už všechno naprášil?
Podle mě teda ona paní nemuže bejt normální. Jestli jsou opravdu jednou vzaté, tak nechápu proč je teda nenechala svému dítěti dokud je nezaneřádí
@Kamča.dalmatinka no naštěstí jen jednou
co kdyby je nosilo dítě třeba týden
a stále by byla jako nová ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak koukám že zájemci přibejvaj,tak kdo už všechno naprášil?
Podle mě teda ona paní nemuže bejt normální. Jestli jsou opravdu jednou vzaté, tak nechápu proč je teda nenechala svému dítěti dokud je nezaneřádí
třeba už chodil na nočník a dávala je pro jistotu ![]()
Mám tu jednu Hugisku nošenou asi týden na noc, není znečištěná, tak kdyby někdo chtěl ![]()
@Hodaka můžeš dole napíšeš jenom jméno, email a můžeš jí směle napsat ![]()
@Camael No třeba tak. Protože tohle skutečně přece nemůže někoho napadnout! ![]()
Já původně myslela, že diskuse bude o použitých látkových plenkách, ale tohle mě fakt rozsekalo!
@1024 píše: Že jo já tam také nikoho nevidím.
Třeba má takových plínek mnohem víc, tak nabízí ty volné
, teď půjdou na dračku.
![]()
@Hodaka píše:
třeba už chodil na nočník a dávala je pro jistotuMám tu jednu Hugisku nošenou asi týden na noc, není znečištěná, tak kdyby někdo chtěl
A jakou velikost, brala bych 4+ nebo 5 tu ještě upotřebíme a prosím doporučeně ať ten poklad opravdu dojde ![]()
Reakce manžela: „Zvláštní, to děcko to jako nepočůralo a nepokakalo, takže vlastně nepoužilo?“ „Tak to ta paní myslí?“ To ne že?"
Nemohl tomu uvěřit…
@1024 píše:
A jakou velikost, brala bych 4+ nebo 5 tu ještě upotřebíme a prosím doporučeně ať ten poklad opravdu dojde
4+ nebo 5 taky beru, asi je budem taky nějakou dobu používat a když se povede pošlem ji dál
![]()
Doufám že nejsou i nácí dětský fetyšistové ![]()
Možná je to fakt novej byznis