Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kamča.dalmatinka píše:
Doufám že nejsou i nácí dětský fetyšistové
Možná je to fakt novej byznis
@Hesovi píše:
4+ nebo 5 taky beru, asi je budem taky nějakou dobu používat a když se povede pošlem ji dál![]()
bude to celoeminí plena
![]()
@Januliiik píše:
No já někde četla, a le nevím kde to bylože chlap onanoval s použitou plinkou a měl v ní snad shnilé maso či co
@Januliiik píše:
No já někde četla, a le nevím kde to bylože chlap onanoval s použitou plinkou a měl v ní snad shnilé maso či co
No tak to je mazec. Musím jít zavařit řepu a moc se mi tedy nechce ![]()
No a napadlo někoho, že to je třeba po nějaký VIPce? Takovej posmrkanej kapesník Britney Spears šel taky na dračku! ![]()
Fakt nekecám a kdosik ho u teho nachytal, no fuj, se mi zase zvedá kufr ![]()
@Hodaka
Jojo, to bylo u nás, fakt ho chytli s plínou a v ní měl shnilý maso, magor. ![]()
Jdu koukat na Harryho, pak příjdu zjistit co jste vymyslely za další nechutnosti
doufám, že se najde nějaký zájmce kdo půjde do řady pro plínu. Zatím ji má @Hodaka pak @1024 a pak já
tak se přidejte, pak vám ji pošlu, třeba ji i vyperu
![]()
@Januliiik píše:
No to se stalo v pardubicích a on neonanoval..měl na sobě plíny a v nich to maso a napadl holčičku školačku… hajzl úchyláckej jeden
![]()
ale naštěstí ji zachránil školník..
Paní je ekoložka a recykluje? ![]()
@1024 píše:
Dobrý večer,nudím se a tak sjíždím net. Ubohé co v sobotu večer. Ale na co nenarazím, na prodej plenek Pampers a pozor, které byly využité, ale čisté. No nechápavě jsem četla inzerát několikrát, jestli to jako dobře chápu. Ale i dle obrázku je vidět, že plenka je víc než jen vybalená z balíku. Tohle mi přijde už fakt jako humus
@Hesovi píše:
4+ nebo 5 taky beru, asi je budem taky nějakou dobu používat a když se povede pošlem ji dál![]()
i vy ekoložky ![]()
To jako že by to bylo pro nějakého úchyla?! No fuuuuuj. ![]()
Příspěvek upraven 15.09.12 v 22:28
Tak paní už přepsala znění inzerátu.. a mně se opakovaně nedaří jí poslat odkaz na diskusi, asi nějaký ban na www či podobně, ne?
no asi ta 4, se zítra kouknu na balík, tam jich je tak 10, takže komplet i s poštovným bych poslala tak za 100 kč jo?