Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A já přemýšlím, co počnu s načatým balíkem, který evidentně nepoužijem…
![]()
Ona už odkaz má
ale asi sem psát nechce…ale dobře že to změnila ![]()
Já to nějak nechápu, píše 11 plen, jejich vyfoceno 14, velikost 4, nové, nikde nepíše nic, že jsou použité
Mimochodem když se mému synovi dostanou do rukou, tak pak vypadají, jako ty tři pod sebou na pravo ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak najednou jsou nové
kdepak, vyprané v perwolu, inspirovala se příspěvkem od fragoly ![]()
@Cuarentena píše:
Nebo použité kapesníky. Jen trošku posmrkané.
posmrkané jen z jedné strany
no neber to když je to tak výhodný ![]()
To je síla se divim že ještě jsou za tak výhodnou cenu, jinak malej taky vytahuje plenky a hraje si s nima ale pořád vypadaj líp a jsou nový než tyhle
@ivana-domca
tys ten inzerát neviděla v původní podobě? Tohle už je upravená verze, paní tam psala, že 3 jsou použité.
@Camael píše:
@ivana-domca
tys ten inzerát neviděla v původní podobě? Tohle už je upravená verze, paní tam psala, že 3 jsou použité.
aha, tak to jsem to prosvihla
Paní je evidentně prasátko
Děkuju za vysvětlení ![]()
Příspěvek upraven 15.09.12 v 22:36
@fragola píše:
Když jsem ještě za svobodna bydlela u rodičů, sousedka jednorázovky prala a sušila na balkoněLidi jsou holt různí
moje tchýně takhle vymáchala plenku do vody, co sem ji malýmu zkoušela u nich v bazénu…prý na příště ![]()
tak sem jí řekla, že je prdlá a jestli si myslí, že to dám malýmu ještě na zadek ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
moje tchýně takhle vymáchala plenku do vody, co sem ji malýmu zkoušela u nich v bazénu…prý na příště
tak sem jí řekla, že je prdlá a jestli si myslí, že to dám malýmu ještě na zadek
Se ti ani nedivím ![]()
@ivana-domca Původní text zněl takto: 14 kusu, velikost 4 / 3 kusy byly jednou vzate, jsou ciste!
@ivana-domca
za málo, taková perla se musí vysvětlit, to se jen tak nevidí. ![]()
@1024 píše:
@ivana-domca Původní text zněl takto: 14 kusu, velikost 4 / 3 kusy byly jednou vzate, jsou ciste!
díky za přesné znění ![]()
@Camael píše:
@ivana-domca
za málo, taková perla se musí vysvětlit, to se jen tak nevidí.
no to máš pravdu, že ne, jsem zvyklá na ledacos, ale tohle ![]()