Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivana-domca píše: Šetřit jo, ale celkove, s rozumem a ne na hygieně přece
tak tak ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@ivana-domca 14 dní? neskutečný, a ona dáma taky nosí bombarďáky dva týdny, než je hodí do špíny? jako já nejsem žádná citlivka, malýmu měním pleny tak nějak rozumně (rozhodně né po hodině používání), ale co je moc to je moc
nevim jak dlouho nosí jedny spodary a radši to ani nechci vědět, jsem ji řekla svoje a nestykam se s ní, se bojím aby jsme něco nakonec nechytili ![]()
@Amber_1977 píše:
Pochopilas správně, je to prase
Když se vrátím k naší paní inzerentce, tak cena za kus stoupá. 9,70,– Kč za plenku, no neberte to.
@Amber_1977 píše:
Jen neříkej - víš, jak je to s tou Němcový hospodyňkouZavařovat a archivovat budeš
zavarovani mám plný zuby, vidím ovoce a chce se mi
ale s tím archivovanim budu muset začít
![]()
@Trojlístek píše:
Když se vrátím k naší paní inzerentce, tak cena za kus stoupá. 9,70,– Kč za plenku, no neberte to.
Jakože kusů ubylo a cena zůstala jo. Tak to je taky dobrý
.Chtělo by to jako Balík do ruky, možná lépe EMS ať se to opravdu vyplatí ![]()
@Trojlístek píše:
tak to je síla ![]()
@ivana-domca píše:
zavarovani mám plný zuby, vidím ovoce a chce se miale s tím archivovanim budu muset začít
![]()
Ty se nepřipojíš ke kolektivní degustaci? ![]()
@1024 píše:
Jakože kusů ubylo a cena zůstala jo. Tak to je taky dobrý.Chtělo by to jako Balík do ruky, možná lépe EMS ať se to opravdu vyplatí
Mezitím už mládě holt nějaký ty plíny i pros.alo, no
Tak ty asi paní prodá na nějaký fetiš aukci ![]()
@Amber_1977 píše:
Ty se nepřipojíš ke kolektivní degustaci?
já bych ráda, ale můj žaludek protestuje ![]()
Tak hlavní je, že si je paní vědomá kvality, za kterou prodává a mění. Takové prodejní sebevědomí mít, je v dnešní době zapotřebí děvčata.
@ivana-domca píše:
já bych ráda, ale můj žaludek protestuje
Aha, no, jsou to sice vitamíny a minerály, ale tak budiž, no ![]()
To jo mě někdo napsat a že nás nebylo málo, tak to smažu a nebo daruju
.
Copak já bych taky prodávala, ale prodávat toto, tak si tam nedám ani fotku a radši změním jméno a adresu
a děvčata, kdyby jste chtěli tak tam má foto sebe a asi i malýho, tak se můžete podívat po kom budete kupovat nošený plínky
![]()