Prodejce u o2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
13.2.12 18:35

tak to určitě, ale v porovnání s ostatními zaměstnáními, tady toho bylo rozhodně nejvíc, nikde jsem taky nemusela absolvovat měsíční intenzivní školení, teď je dokonce dvouměsíční, uvidíš sama, jestli se ti zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.12 20:10

Ahoj Šárko,
já pracuju v O2 přímo na prodejně.
Máš samozřejmě pravdu že každé nové zaměstnání obnáší naučit se hromadu nových informací, přesto s holkama z call centra souhlasím. Prošla jsem si už lecčím, dělala jsem třeba na infolince banky, ale tohle bylo nesrovnatelně náročnější. Informací je jednak hodně, pak se taky neustále mění, a ačkoli školení mají propracované dobře, není možné obsáhnout v něm ani zdaleka vše, s čím se potom na prodejně setkáš. Učíš se hlavně za chodu a je to zezačátku hrozně stresové, když třeba odpověď na dotaz zákazníka marně hledáš v systémech, on stojí před tebou a čeká, a není koho se zeptat.
Když ale tohle zvládneš, stojí to za to. Je to práce zajímavá a různorodá, opravdu mě baví, a navíc na dnešní dobu i velice dobře finančně ohodnocená.
Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Mads
26.11.12 13:39

O2 nikdy více

U O2 jsem pracovala, také na prodejně. Jsem opravdu šťastná, že už tam nejsem.
Pokud tam vydržíš, tak skutečně gratulace.

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.2.13 21:34

Ahoj, já jsem se dostala do O2 v Ostravě, absolvovala jsem 2 týdenní školení. To probíhá tak, že každý den děláš testy a pokud neuděláš tak jako já, tak tě prostě vyrazí. A jsem zato ráda, mám práci jinde, víkendy volné, peníze slušné, takže co víc si přát.

• Citovat
  • Upravit
120
11.2.13 18:31

Ženy, můžu se zeptat kolik má zaměstnanec na prodejně prodavač mzdu? a jaké má benefity navíc? rozhoduji se mezi dvěma zaměstnáními a mám jít na pohovor, tak přemýšlím jestli to má vůbec cenu…poradte prosím kdo o tom něco víc ví. Jo a to školení probíhá kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.13 12:16

AHOJ HOLKY, DOSTALA JSEM DO DRUHEHO KOLA VÝBERKA A TO JE V PONDĚLÍ, MĚLA BYCH DELAT TO ZE DOSTANU NA PAPIRE JMENA LIDÍ, KTERÝM BUDU VOLAT A SNAZIT SE JE PREKECAVAT NA VYHODNEJSI TARIF A PAK ZA NIMA JEZDIT PODEPISOVAT SMLOUVY. DELATE TOHLE NEKDO?? JAK JE TO DOOPRAVDY? NABIZEJI MI 15-25TIS. HRUBEHO, CO Z JE DOCELA FAJN ALE CHTELA BYCH VEDET JAKA JE REALITA?? V PRVNIM KOLE JSEM SE TOHO MOC NEDOZVEDELA, ZA PRVE NA ME MELA JEN PUL HODKY A ZA DRUHE PORAD RIKALA ZE MI TO MUZE JEN NASTINIT, COZ CHAPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.3.13 12:50

@market.s.87
Ahojky nedělala jsem u O2 ale něco podobného. A ty peníze budou odpovídat uzavřeným smlouvám - dám příklad: Když neuzavřeš ani jednu smlouvu tak je jasné, že nedostaneš 25.000,– ale třeba jen 6.000,– a nebo jak jsem měla já - žádná smlouva tak 0,–kč
Asi bych se opravdu více informovala, aby jsi tam pak nelítala jak hadr na koštěti a nic jsi z toho neměla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.13 12:58

@market.s.87 dělala jsem pro jinou společnost. Máš to placné od smlouvy, u nás bylo 1-10 smluv - 1000 kč, 10-25 smluv 3000 kč, 26-40 smluv 4000 kč, nad 40 smluv za každou 250 kč. Takže si to spočítej. A ono je dost lidí na podobné nabídky už alergických, takže nepočítej, že hned uzavřeš tolik smluv a ty peníze za to budou… v inzerátu to zní vždy krásně, 15-25 hrubého, jenže realita je zcela někde jinde a hodně se nadřeš, abys měla aspoň 10 hrubého :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.13 13:01

No prave o to mi jde holky, navic budu muset dojizdet 40km denne a opotrebovavat svoje auto, takze chci byt za to placena aby s emi to vyplatilo, navic jsem stale na matersky a desne mi trha srdce ze bych mela bejt bez malyho :? chtela jsem do prace ale prislo to tak rychle ze si to neumim predstavit :nevim: takze prave zjistuju co nejvic okolo, jestli se mi to vubec vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.13 13:04

@market.s.87 moje zkušenost je, že nee.. ale třeba se ozve někdo jiný. Já to zkusila, bo tu jiná práce není, ale utekla jsem a ještě z toho byly problémy - nechtěli mi dát doklady, že jsem nic nevydělala a pod… takže určitě nejdřív pořádně prostuduj budoucí smlouvu. Mi bylo divné už to, že nám nejdřív chtěli dát podepsat smlouvu a až pak nám dali právě podmínky a formu, jak se bude vydělávat.. Když jsem viděla tuhle tabulku, tak jsem šla málem do mdlob.. no i přesto jsem to zkusila a za měsíc 2 smlouvy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.13 20:33

@martina.se no ja se prave taky toho bojim, ze akorat projezdim vic nez si vydelam :pocitac: a hlavne zatim jsem v situaci kdy jeste do prace nemusim, mam rodicak az do zari ale rekla jsem si ze pokud sezenu praci ktera bude financne dobra tak bych sla klidne uz driv, ale jinak me to netlaci. tak se prave rozmyšlím a stale nevim, uvidim co mi reknou v pondeli ikdyz si rikam jestli to nejsou zbytecne projety prachy za cestu :nevim: taky se mi do tehle prace moc nechce, radeji bych neco kde udelas svoje a jdes domu a ne se nekoho doprosovat at ti neco podepise a pak se modlit at mas naky vyhody. jsem sice ukecavací tip cloveka ale dnes uz mi jde hlavne o prachy nez o pocit :lol: driv nez jsem mela malyho jsem si vybirala co me baví (u me to byla prace za barem, milovala jsem to) ale prachy taky nic moc. takze dnes chci do prace ktera nam opravdu prinese vic financnich mozností do rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 20:21
@Lexxa píše:
Tak to máš 3 týdny školení myslím. Musíš se naučit pracovat ve všech systémech, musíš znát všechny balíčky - cenu, jak se chovají, jak se aktivují, deaktivují atd., všechny služby, servisní požadavky, mobily atd.. prostě tě naučí celý sortiment a pak budeš mít určitě školení na prodejní dovednosti, protože zákazníkům na dobíjecích kartách budeš prodávat paušály, možná budeš dělat i nabídky pro firemní zákazníky a to všechno tě musí naučit. Já pracovala jako operátorka a to školení je téměř totožné :)

Dobrý den, mohu se zeptat, jak je to u O2 s mobilem, který vám k nástupu dávají? Bylo mi řečeno, že bud si tel. koupim hotově, nebo na splátky a oni mi např. za tel. který stojí 8000kč, zaplatí 7300kč, ale nevím, jak to je pak v případě, když bych třeba skončila, nebo mě vyhodili. Dnes vám nikdo zadarmo nic nedá. A nikdy člověk neví, jaké to tam bude. Bylo mi řečeno, že musim mít jejich pracovní tarif a mobil. Nevíte jak to je??? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 20:26

Dobrý den, mohu se zeptat, jak je to u O2 s mobilem, který vám k nástupu dávají? Bylo mi řečeno, že bud si tel. koupim hotově, nebo na splátky a oni mi např. za tel. který stojí 8000kč, zaplatí 7300kč, ale nevím, jak to je pak v případě, když bych třeba skončila, nebo mě vyhodili. Dnes vám nikdo zadarmo nic nedá. A nikdy člověk neví, jaké to tam bude. Bylo mi řečeno, že musim mít jejich pracovní tarif a mobil. Nevíte jak to je??? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.17 14:50

Práce u O2

Ahoj,
premyslim o praci v o2, jako konzultant značkové prodejny.
Lákají mě peníze, benefity atd.
Ale na druhou stranu se bojím, co vše prace obnáší, zda budu mit nejaky mesicni plan prodejů a ten budu muset splnit nebo jak to tam je. A kdyz nesplnim, tak nebudou peníze.
Píšou fix.mzda 19 400,– + co si clovek vydělá na provizich.
Nemate nekdo prosim zkušenosti?

Dekuju za odpověď.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 16:09

@Radka6995
Za me super prace, ale je to o tom fakt makat… Na fixní položku ti nikdo nesáhne, ale plán mít budeš a řeknu ti ze někdy je to mazec ho splnit… Ale zase ty odměny :palec: Ja mam za sebou 3 roky ( před mateřskou). Ale rovnou ti řeknu jdi do toho jen pokud mas dost trpělivosti, systémy produkty cenik to se naucis, ale když ti tam chodí lidi se stupidnimi dotazy a požadavky, to už se fakt někdy nedalo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat