Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
19.10.14 09:32

Tak děvčata, nemusíte být hned tak jedovaté. Annanei může být Romka, může to být dítě cizinců, může to být dítě hodně zaměstnaných rodičů (podnikatelů, top manažerů…) a zrovna tak to může být dcera diplomata, který byl is rodinou několik let na ambasádě v zahraničí… Samotného by mě zajímalo, kterou ze svých možností jsem se trefil. Všude tam by se problémy s českým jazykem daly logicky vysvětlit.
@annaei Prozradíš nám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
19.10.14 09:41

@Jura007

co si tak pamatuji z různých diskuzí, tak annaei má problémy se českým školstvím, s českým porodnictvím, s českou mentalitou a vůbec se vším, co se týká Čech. To jí nejspíš opravňuje kydat špínu na všechno a všechny kolem, protože z jejích prstů jsem nečetla nic pozitivního, všichni a všechno ji ubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
19.10.14 09:46
@majdula1 píše:
Boze muj. Tihle lidi nejenze odmaturuji, oni studuji a dokonce dostuduji i vysokou. To se pak skoro stydim, ze mam stejny titul jako tohle.

Proc? Proc???

Za mych mladych let by se devce spokojene vyucilo a nebyl by to zadny handicap.

no to ani náhodou nemáš stejný titul, protože ona bude mít lepší, zahraniční. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.10.14 09:49
@neumisa píše:
no to ani náhodou nemáš stejný titul, protože ona bude mít lepší, zahraniční. ;)

Tak nějak to nejspíš bude - tuzemci jsou z titulů celí poprdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.10.14 09:50

@eva valoi
Jen k té Šmoulince, nesledovala jsem ji nikde jinde, ale z toho, co tu psala o nevěře a rozvodech, jsem pochopila, že ona psala, že se nikdo z jejího okolí (ani ona) nerozvedl z důvodu nevěry. Nepsala, že by se nerozvedla vůbec, ale že příčinou nebyla nevěra. Myslím, že v tomhle jí křivdíte.

Příspěvek upraven 19.10.14 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.10.14 09:53

@majdula1
Mluvíš mi z duše. Když člověk vidí, kdo všechno se dnes honosí VŠ vzděláním, brečel by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.10.14 09:56

@annaei
Já už se v tom ztrácím, studovala/nestudovala, tichá/vysírač, brečela/rebelovala, nesnášeli tě/bojovali za tebe…nemůžu si pomoct, ale zjevně jsi ani nepobrala, proč a jak studovat, ale ono je lehčí svou neschopnost hodit na školu, že jo.. Pardon, na všechny ne, ty zázračné za hranicemi jsou přece úplně jiné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.10.14 10:18
@Camael píše:
@eva valoi
Jen k té Šmoulince, nesledovala jsem ji nikde jinde, ale z toho, co tu psala o nevěře a rozvodech, jsem pochopila, že ona psala, že se nikdo z jejího okolí (ani ona) nerozvedl z důvodu nevěry. Nepsala, že by se nerozvedla vůbec, ale že příčinou nebyla nevěra. Myslím, že v tomhle jí křivdíte.Příspěvek upraven 19.10.14 v 09:53
šmoulinka pro jistotu nechala diskuzní příspěvky smazat, pravdu nedoložíme. Jak ovšem do její verze zapadá, jak si s @Meha navzájem gratulovaly k tomu, že absence rozvodů v jejich rodině a okolí vyplývá z rodinných vzorů. Poté, co to na šmloulinku prasklo, začala točit o tom, že o ona se nerozvedla z důvodu nevěry, ale protožechtěla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.10.14 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.10.14 10:41

@blecha72
Já komentovala jen ten, co psala tady, že se sice rozvedla, ale ne kvůli nevěře. Tu druhou diskuzi jsem vlastně taky sledovala, ale já si fakt prd pamatuju. Tady je lidí a příběhů.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
19.10.14 10:44

No podle té nightclubové diskuze má šmoula 2 nicky, takže kdo ví, co všechno ještě vyplave…

ono se to projevilo i tady, když reagovala z druhého nicku a pak to horečně mazala, aby si to nikdo nestihl přečíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
19.10.14 10:45
@neumisa píše:
No podle té nightclubové diskuze má šmoula 2 nicky, takže kdo ví, co všechno ještě vyplave…

Nemám dva nicky, změnila jsem si nick, to jen pro upřesnění.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
19.10.14 10:50
@blecha72 píše:
@Camael třeba tadyhttps://www.emimino.cz/…rankovani/8/

No a kde je tam napsáno, že jsem se nikdy nerozvedla prosím tě? Napsala jsem v rodině, což je pravda a mluvila jsem o tom v diskuzi o nevěře. Jenže nikdo se neptal, jak to je, hned jsem lhářka a hotovo. Proč jsi se mě nezeptala, jak to myslím? Jak to je? Bych ti to vysvětlila, už dávno v jiných diskuzích jsem psala, jak to je se mnou a napíšu ti to ještě jednou, aby sis to nemusela vymýšlet. Rozvedla jsem se po 20 letech proto, že jsem chtěla, protože naše názory na život se začaly rozcházet, nikdo v mý rodině není rozvedený, ani kvůli nevěře, ani jinak, proto věřím na věrnost, kdyby kolem mě bylo spoustu nevěr, budu na nevěru koukat jinak. Ještě něčemu nerozumíš?

• Citovat
  • Upravit
66815
19.10.14 10:51

Jeden nick je ta nerozvedená kancelářská krysa a druhý rozvedená zootechnička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
19.10.14 10:51
@blecha72 píše:
Jeden nick je ta nerozvedená kancelářská krysa a druhý rozvedená zootechnička :mrgreen:

Jsi opravdu učitelka? :lol: :lol: :lol: Zootechnička je taky THP :lol: :lol: :lol: navíc vedoucí pracovník, ty mě fakt bavíš.

Příspěvek upraven 19.10.14 v 10:52

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat