Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@eva valoi píše:
@annaei Celou dobu prudil učitele? Jak to, že vůbec zůstal na škole? Tak já ti řeknu, co si myslím, ju? Jestli celou dobu prudil učitele, tak ho měli vykopnout hned v prváku, aby nemohl celou dobu prudit.
No, je fakt, že ti naši ango-poláci se snaží. Mám k polštině blízko, při zkoušení si to sama překládám. Uděláme vše proto, aby odmaturovali. Ale mít ve třídě někoho tak arogantního jako @annaei, proč bych se pro něj rozdávala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@annaei Nepochopila jsem důvod, za jakého bys měla mít úlevy z české gramatiky, která se kompletně učí na prvním stupni ZŠ.
Asi tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Tak zrovna z tou češtinou jsem se hodně snažila. Kompletně jsem to zazdila svym brečenim v hodinách. Pro ní byl znak toho, že mě pak ignorovala. Já jsem kor, když se mi narodil syn začla tu školu hodně řešit. A snažit se a se všemi učitelama jsem se dohodla, češtinářka se mnou nemluvila. A i jsem jim se všim vyšla vstříc, že jsem dokázala být na hodinách, kdy byli testy. V nejhoršim spolužáci vozili kočárek na chodbě a podobně. Hodně učitelům do přišlo nefer a hlavně můj třídní za mě bojoval. Z ředitelem nehnul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Tak je rozdíl jestli člověk používá češtinu denně nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei Nerozumím hlavu ani patu. Češtinu jsi se učila na prvním stupni základní školy. To jsi snad žádné dítě ještě neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@hanka.br. Tak je rozdíl jestli člověk používá češtinu denně nebo ne.
Tohle je ale hodně hloupá výmluva. Prostě ti čeština fakt nejde. Nemůžeš se divit, že s tímhle „darem“ jsi nemohla projít přes češtinářku na střední škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. To jo, ale řikám, že češtinu nepoužívala jsem mezi svými 13 a 17 lety denně a samozřejmě jsem zapomněla. A pak jsem rok tiše protestovala proti škole a otěhotněla, což už pro tu školu bylo moc. A i když jsem to se všemi nějak vyřešila tak češtinářku se odmítla se mnou dohodnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty se léčíš s nějakými psychickými problémy, ne? Oprav mě, jestli se pletu. Nemyslím to zle, stát se to může každému. Jen mi tvůj projev přijde lehce zvláštní.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 Taky si myslím, že v tom bude ještě jiný problém. Těch vybájených příběhů kolem neúspěšného studia…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Ono je to jedno, sem každý může napsat cokoli. Nesmí se tady sprosťačit, ale lhát se může o 106. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boze muj. Tihle lidi nejenze odmaturuji, oni studuji a dokonce dostuduji i vysokou. To se pak skoro stydim, ze mam stejny titul jako tohle.
Proc? Proc???
Za mych mladych let by se devce spokojene vyucilo a nebyl by to zadny handicap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi píše:
@blecha72 Ono je to jedno, sem každý může napsat cokoli. Nesmí se tady sprosťačit, ale lhát se může o 106.
No, i lhát se musí umět. Někdo to neumí, protože je hloupý, jiný proto, že je nemocný…
Jen mě nebaví s takovými lidmi diskutovat, zvlášť, když mají snahu někomu konkrétnímu mluvit do práce či do života.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 1. Jak už jsem psala, lhář musí mít dobrou paměť. (šmloulinka)
2. Lež by měla být vykonstruována alespoň na reálném základě. (annaei)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi píše:
@blecha72 1. Jak už jsem psala, lhář musí mít dobrou paměť. (šmloulinka)
2. Lež by měla být vykonstruována alespoň na reálném základě. (annaei)
Já mám dobrou paměť, akorát nemůžu za to, že někdo si t ootočí přesně podle toho, jak potřebuje, aby mohl rýpat.
- Citovat
- Upravit