Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@annaei Jestli spíš jsi ty sama nebyla trochu problémová…Naházet vinu na systém a učitele je samozřejmě mnohem snazší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@annaei Jestli spíš jsi ty sama nebyla trochu problémová…Naházet vinu na systém a učitele je samozřejmě mnohem snazší.
Bingo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@Terdul Tak,prtoože jsem na školu kašlala, protože jsem neviděla rozdíl mezi dostat za 4 nebo za 1. A u většiny předmětu mi přišlo, že je lepší v té škole nebýt. A testy se na 4 většinou dají napsat. A učitele, kterých si vážim jsou ty kam mělo smysl na jejich hodiny chodit
Ale takto to jde praktikovat až na výšce. Byla jste rebel, podle toho k vám vyučující přistupovali. Předpokládám, že jste odmaturovala před zavedením státních maturit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
@blecha72
A kdo neumí ani učit, učí tělocvik.
nebo řediteluje
Bez nadsázky, u nás to tak fakt je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael Odporu toho, že většina předmětu je o ničem. Sice se učí spousta hovadin z paměti, ale pak po testu se to uspěšně zapomene. Většinou se dá i použít tahák nebo člověk to nějak zvládne na 4 napsat i bez velkého učení. U nás na gymplu půlka třídy měla muj postoj a do školy pokud to šlo nechodili a nebo v hodinách spali. Druhá pulka třídy se tvářili, jak se snaží a pocitvě si psali poznámky a lezli učitelům do zadku, jak to šlo. Celý tohle mě přišlo ulítlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Ale takto to jde praktikovat až na výšce. Byla jste rebel, podle toho k vám vyučující přistupovali. Předpokládám, že jste odmaturovala před zavedením státních maturit.
Neodmaturovala. Pokud si dobře pamatuji.
Ale pokud se mýlím, ráda se omluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Tak já si svých učitelu ze školy, kde jsem poslední dva roky vážim. I ted po maturitě se se dvěma z nich scházim. A to mě do školy i bavilo chodit, protože jsem věděla, že si od tamtud něco odnesu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Neodmaturovala. Pokud si dobře pamatuji.Ale pokud se mýlím, ráda se omluvím.
Pak to mnohé vysvětluje
Za vlastní neúspěch obviním ty ostatní. Zlí učitelé, zlí učitelé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Pak to mnohé vysvětlujeZa vlastní neúspěch obviním ty ostatní. Zlí učitelé, zlí učitelé
Ano, ano, ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Tak já měla vždycky nějakou celkem opodstatnou vymluvu, proč tam nejsem. A paradoxně s narozenim syna jsem se srovnala a dost se začla snažit. U ředitele už jsem si to nesrovnala a ten nařídil, co se u nás na škole občas někomu stane, že mě někdo z učitelů musí vyhodit ze školy. Tak že samozřejmě češtinářka ( jako můj nejslabší předmět) to dokázala. Nejsmutnější bylo pak jít do školy a mluvit ze zastupkyní, která mi řekla, že reparát byl sice na 4,ale že to nesmí mi dát a že se mi moc omlouvá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@blecha72 Tak já měla vždycky nějakou celkem opodstatnou vymluvu, proč tam nejsem. A paradoxně s narozenim syna jsem se srovnala a dost se začla snažit. U ředitele už jsem si to nesrovnala a ten nařídil, co se u nás na škole občas někomu stane, že mě někdo z učitelů musí vyhodit ze školy. Tak že samozřejmě češtinářka ( jako můj nejslabší předmět) to dokázala. Nejsmutnější bylo pak jít do školy a mluvit ze zastupkyní, která mi řekla, že reparát byl sice na 4,ale že to nesmí mi dát a že se mi moc omlouvá.
To je ještě lepší historka než se zneužíváním synů učitelky
Pokud jste se na reparát dostavila, určitě jste si všimla, že u toho byly nejméně 2 osoby. Ve vašem případě bych k tomu pozvala celý učitelský sbor. A zástupkyně vypustí informaci, která zakládá nárok na kladné vyřízení odvolání a podrývá pověst školy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem chodila v zahraničí na Evropskou školu a ta má s 3eskou republikou podepsanou umluvu, že neni problém v jakkémkoliv ročníku přejít z ní na český gympl. Tak jsem přišla z žádostí se dostat do sexty gymplu kam jsem chodila. Uznávám, že moje čeština byla slabá z porovnáním s ostatníma jinak si myslim, že jsem toho uměla o hodně víc. Ředitel mi řekl ne jedině do kvinty. Pak teda couvnul a řekli mi, že ale musim dělat rozdílové zkoušky. Tak se o mě dozvěděla inspektorka z ministerstva školství a ta šla do školy vyjednávat jestli by mi to nemohlo být prominuto. Nakonec jsem musela doložit osnovy a kde to bylo identický tam mi to odpustili. Už ten začátek byl dost dramatický.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
11.52 https://www.youtube.com/watch?…
Zajímalo by mě, kde udělal soudruh učitel chybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit