Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
18.10.14 21:05
@SAJ píše:
Jsem si to musela vyhledat… Halt přírodověda, no.Mendacem memorem esse oportet
Lhář má mít dobrou paměť

To jako na mě, já ale nelhala, nikdy se ti nestalo, že jste se při písemným projevu špatně pochopili? Nemám důvod lhát, zná mě tu spousta lidí i z FCB, kde mám svoji rodinu. Spíš šlo o to mi to vpálit.

• Citovat
  • Upravit
66815
18.10.14 21:06
@eva valoi píše:
Mendacem memorem esse oportet. :mrgreen:

Díky, už jsem si myslela, že to fakt vidím jenom já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
18.10.14 21:07
@Knihomyš píše:
@neumisa Poznamenávám si - učitelkám svého dítěte dovalit na konec školního roku flašku vodky už od školky.

přihoď oříšky, štangli salámu a hlavně žádný porcelán :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.10.14 21:08
@Knihomyš píše:
@blecha72 to si kontroluj! Znám ozdobné figurky s alkoholem uvnitř (z letadel KLM).

Vím o učitelce, co poslala dál bonbošku. Pak vyšlo najevo, že vevnitř byly prachy. Odteď šacuji vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.10.14 21:09

@neumisa Počkej, zas TAK náročné dítě snad mít nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.10.14 21:10
@blecha72 píše:
Vím o učitelce, co poslala dál bonbošku. Pak vyšlo najevo, že vevnitř byly prachy. Odteď šacuji vše :mrgreen:

Jo, a pak si stěžujete, že máte málo peněz! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.10.14 21:11

Tak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 21:14

Kde je @hanka.br. :?: ta mi tuhle už někde házela krásnou poučku, jak rodiče instruovat ohledně dárku pro učitele a já ji zapomněla.. A tolik se mi líbila!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.10.14 21:17
@Camael píše:
Kde je @hanka.br. :?: ta mi tuhle už někde házela krásnou poučku, jak rodiče instruovat ohledně dárku pro učitele a já ji zapomněla.. A tolik se mi líbila!! :pankac:

Děcka taky musí znát učitele. Mám kolegyni, která do práce dojíždí na kole. Pugéty pro ni nejsou to pravé ořechové. Mně děcka darovaly tajemnou krabici v dárkovém balení. Jsem si říkala, že mám další porcelánovou „krásu“. Naštěstí uvnitř bylo několik balení mé oblíbené trvanlivé pochutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 21:22

@blecha72
Tak to já jsem zase pugétová. Navíc se mi konec šk. roku kříží se svátkem a narozeninami, takže exmanžel to vždy komentoval: Jééé, tady je to krásný jak v kremáku. :D Jinak vždy mezi řečí prohodím něco ve smyslu, že za čokoládu (samozřejmě zmiňuju konkrétní typ a značku) položím život, a ono jim to většinou tak kolem 7. třídy začne zapalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.10.14 21:22
@Knihomyš píše:
Jo, a pak si stěžujete, že máte málo peněz! :mrgreen:

Peněz je dost, jen odtékají různými kanály. To je zřejmě jeden z nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
18.10.14 21:26

Mě celé ty dárky pro učitele přijdou trapný přežitek. Osobně pokud učitel učí dobře a vážim si ho tak to nemusim dát najevo tim, že na konci roku dostane kytku. Chápu třeba, že maturanti dají svým oblíbenym učitelum něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.10.14 21:27
@Camael píše:
Kde je @hanka.br. :?: ta mi tuhle už někde házela krásnou poučku, jak rodiče instruovat ohledně dárku pro učitele a já ji zapomněla.. A tolik se mi líbila!! :pankac:

Něco ve smyslu „Dobrý den, nevíte kolik je hodin? Já vám mám takovej hlad, že ani nevím, kde budu dneska spát…“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.10.14 21:28
@Camael píše:

Na víně jsem byla :mrgreen: Myslíš tu poučku ve smyslu, že prvního září rozdá učitelka číslo své konfekční velikosti, číslo bot, číslo účtu a oblíbenou barvu? Já už si to přesně nepamatuju. Jinak to tady opět poměrně frčí. Jsem snad ráda, že jsem u toho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.10.14 21:30
@annaei píše:
Mě celé ty dárky pro učitele přijdou trapný přežitek. Osobně pokud učitel učí dobře a vážim si ho tak to nemusim dát najevo tim, že na konci roku dostane kytku. Chápu třeba, že maturanti dají svým oblíbenym učitelum něco.

To nemusíte, není to povinné, někteří rodiče by měli mít doživotní zákaz něco darovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat