Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@annaei píše:
http://www.prace.cz/search/?… Tady je toho dost
A aktuální 2
Jedině, že by ty školy byly tak zoufalé, že nenašly učitele od března ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Tak ono občas to mají napsané jenom na svých stránkách. My neměli 5 měsíců pořádného chemikáře, protože 3 odešli na mateřskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@blecha72 Tak ono občas to mají napsané jenom na svých stránkách. My neměli 5 měsíců pořádného chemikáře, protože 3 odešli na mateřskou
Tři chemikáři odešli na mateřskou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Tři chemikáři odešli na mateřskou
Sakra a pak že tu chlapi vůbec na mateřskou nechodí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 byli to fakt uxitele a sli na rodicak a reditel to necekal tak ze pak blbe hledal nahrasu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei už jsem si vzpomněla, proč jsem s vámi přestala diskutovat. Ráda se k tomuto svému zvyku vrátím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
A víc učitelu se hledá až od září
Jak to myslíš? Čeština dokáže být dost zákeřná
Víc učitelů se hledá cca na jaře s nástupem od září ![]()
Nemůžu si pomoct, ale mě ten tvůj nick vždycky nahodí tenhle song
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@blecha72 byli to fakt uxitele a sli na rodicak a reditel to necekal tak ze pak blbe hledal nahrasu
3 chemikáři (muži) z jedné školy odešli během 5 měsíců? A všichni na mateřskou? A teď tu o Červené Karkulce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
3 chemikáři (muži) z jedné školy odešli během 5 měsíců? A všichni na mateřskou? A teď tu o Červené Karkulce…
No, proto jsem si vybavila, proč jsem diskuzi s touto uživatelkou odpískala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dovolím si vám sem vpadnout s dotazem. Jak se díváte na alternativní školy? Máte třeba některá zkušenosti? Díky za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante To je dost široký pojem, který alternativní směr myslíte konkrétně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirulka Tak mě konkrétně zajímá Montessori. U nás ale je asi jen to a Waldorf ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda chvíli sem nezajdu a tady prošvihnu téma RVP a projektů? Takový učitelský perly! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael píše:
Teda chvíli sem nezajdu a tady prošvihnu téma RVP a projektů? Takový učitelský perly!
máš Áčko! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit