Profesní propad - jsem na dně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@alisekR
Buď ráda předsedo, že jste ve svým, fakt
Ono v PI/ST moc co na výběr není, Aisin, DURA Blatná- pověst hrozná, bývalá Čezeta - kdeže je její sláva - ještě horší, z těch lepších snad ještě amíci Asten Johnson, Vertiv… těžko vybírat. Mám v obou okresech spolužáky, nikdo nezaměstnaný není, všichni práci mají - ale - bohužel „držet hubu a krok“ je standardem, protože změna je téměř nemožná ![]()
Ne že by to v našem úchvatném velkoměstě bylo jiné, ale nabídka je přece jen větší a když už nic jiného, člověk může do státního (pokud má solventního životního partnera, protože z té almužny prostě nepřežije, proto do úřadů tady taky nikdo nechce). Moje značka ideál by na starší-stará
- kolena bylo teplé místo na nějakém okresním úřadě, pokud člověk už přestává živit potomstvo a nemusí platit hypotéku, přežije i s tím menším platem. To bude ještě porod, tohle vyřešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beta72×xx píše:
@alisekR
Buď ráda předsedo, že jste ve svým, faktOno v PI/ST moc co na výběr není, Aisin, DURA Blatná- pověst hrozná, bývalá Čezeta - kdeže je její sláva - ještě horší, z těch lepších snad ještě amíci Asten Johnson, Vertiv… těžko vybírat. Mám v obou okresech spolužáky, nikdo nezaměstnaný není, všichni práci mají - ale - bohužel „držet hubu a krok“ je standardem, protože změna je téměř nemožná
Ne že by to v našem úchvatném velkoměstě bylo jiné, ale nabídka je přece jen větší a když už nic jiného, člověk může do státního (pokud má solventního životního partnera, protože z té almužny prostě nepřežije, proto do úřadů tady taky nikdo nechce). Moje značka ideál by na starší-stará
- kolena bylo teplé místo na nějakém okresním úřadě, pokud člověk už přestává živit potomstvo a nemusí platit hypotéku, přežije i s tím menším platem. To bude ještě porod, tohle vyřešit
já jsem že St
Takže to vše dobře znám. Asten původně Sitos je neskutečně hnusné jednání, jak z vedení, tak mezi sebou. Vertiv docela ujde. Dura tu končí, bálí kufry v ČZ.
Dál psát nebudu, radši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dura?!
Raději jo, pssst, svět je hodně malej. Spolužačky vzhledem k věku dětí asi nebudeme
, ale možná se třeba i známe ![]()
Dura je překvapení, tos mě dostala, co vím, tak založili nové shared účetní centrum v Písku - už nevím pro jaké země… to ale sbalit do krabic a přesunout dál za levnou pracovní silou do Rumunska by pro ně moc velký problém být neměl.
Obávám se, že po odchodu Dury to nebude v ST a okolí moc velká sláva
Takhle to ale může dopadnout kdekoliv, jediná „jistota“ v tomhle směru je stát a jeho instituce - což - na okresním městě - může člověk bez tety, strejdy apod. zapomenout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit