Profi credit - komu půjčku schválí?

Anonymní
2.7.12 22:42

profi credit- komu půjčku schválí?

Profi credit
ahojky, mám asi záznam v registru, poskytnou mi půjčku? nebo podle čeho tato společnost schvaluje? a když neschválí dají vědět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
2.7.12 23:01

Nepujčí, jses v registru? Tak te zklamu. a pokud nepracuješ tak taky bohužel né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.7.12 23:04
@Natafirry24 píše:
Nepujčí, jses v registru? Tak te zklamu. a pokud nepracuješ tak taky bohužel né

zapoměla jsem napsat že ti zavolaj a budou se tě ptat zda pracuješ a jestli souhlasíš stim že kouknou do registru tak to udělali mě akORád že já v reg nejsem ale jsem na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
3.7.12 06:56

Proficredit pujci i se zaznamem v registru, ale je to kral lichvaru :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.7.12 08:23

U tehlech spolecnosti neni problem komu pujci - skoro vsem - ale spis jak a kolik jim vratis, nedej boze blazni co zastavi byt ci dum, ty jsou uplne v loji… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 08:50

Já žádost mám všechno jsem jim tam doložil, mám zřízený inkaso ve čtvrtek, a zatim se nikdo neozval a peníze taky nic. tak kdyby neschválili tak asi zavolaj ne?

• Citovat
  • Upravit
2377
3.7.12 09:33
@Anonymní píše:
Já žádost mám všechno jsem jim tam doložil, mám zřízený inkaso ve čtvrtek, a zatim se nikdo neozval a peníze taky nic. tak kdyby neschválili tak asi zavolaj ne?

jako zrizeny inkaso ze si muzou strhavat splatku bez schvaleni a podepsani smlouvy jo? svata prostoto :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 09:39

@beruska2× smlouva je podepsaná, ale jedná se o to že schválení mělo proběhnout v pátek, a nikdo se neozval pani říkala že příjem vše je ok, a že peníze by měli být v pondělí. ale včera nic nepřišlo a nikdo se neozval. dneska jestli to nepřijde tak tam zavolám co se děje a pak kdyžtak inkaso zruším.. nejsem úplný blbec… ale peníze potřebuji a banka se na mě vysrala.. a to i přesto že mi tam výplata chodí 6 let a to né málo- kvůli jedné posrané splátce!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
2377
3.7.12 09:45
@Anonymní píše:
@beruska2× smlouva je podepsaná, ale jedná se o to že schválení mělo proběhnout v pátek, a nikdo se neozval pani říkala že příjem vše je ok, a že peníze by měli být v pondělí. ale včera nic nepřišlo a nikdo se neozval. dneska jestli to nepřijde tak tam zavolám co se děje a pak kdyžtak inkaso zruším.. nejsem úplný blbec… ale peníze potřebuji a banka se na mě vysrala.. a to i přesto že mi tam výplata chodí 6 let a to né málo- kvůli jedné posrané splátce!! :roll:

jako ze s tebou podepisou smlouvu na uver, ktery nemas schvaleny?? co to je za blbost… nejdriv se uver schvali, klient posoudi jestli vubec neco dostane - pak se podepise uverova smlouva s konktretnimi daty a castkou a zadava se inakaso!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 09:50

No tam to funguje tak ze vyplníš on-line žádost, oni tě pozvou do kanclu tam s tebou vše vyplní, pošlou to na centrálu, druhý den volají účetní jestli opravdu vyplňovala tu žádost, musíš zřídit inkaso. a pak cituju její slova - pokud bude vše v pořádku v pondělí by jste mohl mít peníze na účtu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2377
3.7.12 09:55
@Anonymní píše:
No tam to funguje tak ze vyplníš on-line žádost, oni tě pozvou do kanclu tam s tebou vše vyplní, pošlou to na centrálu, druhý den volají účetní jestli opravdu vyplňovala tu žádost, musíš zřídit inkaso. a pak cituju její slova - pokud bude vše v pořádku v pondělí by jste mohl mít peníze na účtu.. :nevim:

takze podepises ne zadost ale rovnou smlouvy a zridis inkaso aniz bys vedela jestli ty penize vubec dostanes… no nedivim se ze tolik lidi prichazi o penize..
sorry ale tohle nepochopim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 10:03

@beruska2× když je složitá situace, tak ti nic jiného nezbude! :roll:

• Citovat
  • Upravit
11733
3.7.12 14:08

Ahoj, můj známí má půjčku u ProfiCreditu, dají ti ji i když jsi v registru, ale pozor, stačí jednou nezaplatit a platíš 100 % částky, kterou sis půjčila, známí si půjšil 15 000, jednou se opozdil s platbou o měsíc a má teď celkovou částku, kterou musí splatit 30000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 17:49

@kotaska91 s tím počítáme my peníze na splácení máme a tak ale prost banka nepučí no.. :( Ale tak snad nebude žádný problém..

• Citovat
  • Upravit
11733
3.7.12 19:07
@Anonymní píše:
@kotaska91 s tím počítáme my peníze na splácení máme a tak ale prost banka nepučí no.. :( Ale tak snad nebude žádný problém..

A zkoušeli jste třeba Home Credit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel