Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mati, ja privezu nejaky teplo s sebou, jo? Ale moc ne, max 25 stupnu. Mam tepla dost. Pri slovech siga, endaksi a kori mam rudo pred ocima ![]()
Kacko, piti? To by snad ted mel pripravovat on tobe, ne? Ach, ti chlapi ![]()
MATO : já mu to pití nedělám..... nakonec pak ty skleničky přece jen najde, ale zkouší to jak může !!!
Někdy je třeba celej večer bez pití, protože čeká, že se zvednu a to pití mu donesu. Jenže to se trošku přepočítal.
![]()
Já jedu domů. Fakt jsem uplně nějaká jetá a ještě bych pak sebou někde švihla. Doma hodím šlofíka a bude zase líp. ![]()
zataím páčko,.
Hihi, musím vám napsat, jakou mám úžasnou tchýni. Byla teď tady u mě v obýváku, já jsem pro něco vstala a zamotala se mi hlava (to mám teď furt
) a musela jsem se přidržet futra, no málem jsem sebou švihla. A tchýně na mě kouká z gauče a nechápavě se ptá: co jéééé? No ale to byste musely slyšet ten tón, fakt mě to rozesmálo. Co by, jsem těhu, né?!
![]()
ahoooj holkyyy ![]()
Tak jsme se vratili z pohrbu
bylo to dost smutny, jako kazdy pohreb
![]()
Sopti - pridavam se k tobe, muj manza je (zatim) dokonaly
![]()
holky to se neda docitat, me z toho uplne pali oci z tech prizpevku
![]()
Mari - to je skvele s tou praci, ale uprimne receno jsem dost v soku
, nedovedu si predstavit zamestnavatele, ktery te takhle podpori, to se tady bohuzel stat nemuze
![]()
Zdeni - juuu, takove pidibrisko
![]()
Jitu - no nevim, co s tvym manzou
asi by jste si meli vazne promluvit ![]()
Nikduš jsi tu ještě — pohřebato nikdy není veselá záležitost … ![]()
Tak co ta tvoje práce?
Já na tebe holka nemám nějak štěstí - když odejdu tak ty přijdeš.
Co tvá příprava na ICSI - jaké jsou vyhlídky?
takhle chcíplo už tu dlouho nebylo, kde jste kdo???
Příspěvek upraven 08.04.14 v 18:29
ahoj hlásím se od tatínka,ségra schání porodnici,,,,nevíte jak se jmenuje ta porodnice u Prahy a je vyhlášená na alternativní porody???????
Jitu, není to náááááááááááááhodou Almeda www.almeda.cz v Neratovicích???
Abbey - mas pravdu, vzdycky se mineme. No vypada to zitra na mrchu a zacinam s HA, z HA je stimulace, takze asi za mesic zacinam stimulovat
![]()
ahoj Maty - tak na zitrek na ortel - tfuj, tfuj ![]()
No Abb - prace - uprimne receno je to docela drina, mam strasne moc prescasu, zaplati mi jenom deset hodin tydne, ale mam tak minimalne dvacet. Minimalne a je to hrozne nepravidelne, nevim proste co budu mit zitra a tak. Nadsena z toho dvakrat nejsem. No ale uvidime co po stimulaci ![]()
Jó Perli, mrcha mě dostihla, ač jsem před ní utíkala seč jsem mohla ![]()
Hlavu si z toho zatím nedělám. Je to první měsíc snažení po dlouhý době, tak to nesu v poho. Manžel byl akorát trošku zaražený
Dva // by byly krásný,no.
Holky, chtěla jsem se zeptat na bazální teplotu. Rozhodla jsem se měřit. Snad to vydržím. Jsem hrozně líná
Začíná se 1. den po MS nebo kdy? Nemáte odkaz na nějaký stránky? Díky moc