Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzinko: hezký baráček,,,,,,kolik máte pokojů pro hosty?myslím sebe s dětmi
![]()
asi budu schánět bydlení,to víš rozhazuji sítě
![]()
Ahoj, tak jsem tu po obědě. Napapanej, nabumbanej a spokojenej manžílek odjel do práce a mě tu zůstala hora špinavýho nádobí a v rohu u obívací stěny špinavý ponožky. To mi dělá pravidelně ![]()
Někdy už tam nechám nahromadit úplnou horu ponožek a on nic. Jako kdyby neexistoval koš na prádlo.
Když jsem to tu teď pročítala, tak jsem se musela řechtat nahlas. Dneska jsme to teda všem manžílkům opepřily co!!!
Zuzi , moc hezkej domeček!!!! My bydlíme v rodinném domě u manža-rodičů. Naštěstí jsou oba perfektní(zázrak). A my máme svoje vlastní patro.
Jitu - jsem ráda, že máš lepší náladu!!!! Super.
tak jsem taky po obědě. ![]()
Měli jsme s Píďou pečené brambůrky, vepřový řízeček, kyselou okurku a jako dezert vdoleček ! Bože, ten byl užasnej !!!
![]()
Tak jsem napráskaná.
Ted si zapiju Magnezko a nejradši bych si hodila v práci nohy na stůl.
![]()
KATAZ : che che ty ponožky mě rozesmály !
![]()
Ahoj Kačko, doufala jsem, že tím někomu roztáhnu pusu od ucha k uchu ![]()
Jo každej manža ma svý ![]()
Ale jinak je to mý zlatíčko
I když mě občas nechápe a nechce poslouchat co říkám nebo hází ponožky do rohu
Tak je to pořád nejlepší chlap jakýho jsem potkala.
Ideální chlap stejně neexistuje ![]()
jitu - uz sa k nam prihlasila moja sesternica, co nastupuje bud.rok na vysku tu k nam, tak ze ci ju nevezmem ako aupair.. no pre teba a malicke a moniku by sa samozrejme miesto tiez naslo ![]()
maty - ja ho tu asi dlllho nevycapim, vsak po dnesnom obede ho mam vaaaacsie jak zdenik..
no babatkom to neni, jasny pane ![]()
kaci - co je vdolecek? rezen a zemiakovy salat som mala na obed vcera, len mi potom dr. na utz poobede hovori ze „asi ste po dobrom obede,co?ziadnu pecen ani zlcnik nevidim.“
![]()
tak Monča už je doma,půjdu si umýt vlásky a hodit sprchu,ať přežiju tu cestu a pojedem ![]()
tak se tu opatrujte a já se zas stavím buď ještě večer a nebo zítra......
P.S.:nejlepší manža je ten ,který spí
a nebo ženská........občas mám pocit,že kdybych žila se svou nejlepší přítelkyní byla bych šťastně vdaná
škoda,že jsem na ty chlapi ![]()
Zuzi hodná.......ráda spím i ve stanu ![]()
Jen nevím,jestli bych zvládla Košice,ale to by se určitě dalo ![]()
neboj byt ve kterém bydlíme má sice majitele,ale smlouva je na mojí mámu
manža tu vlastní kufr
![]()
tak páčko jdu směr koupelna a tak dál......
Ježiš já bych spala… fakt bych to zalomila klidně v práci !!! tý jo.
![]()
ZUZI : noooo vdoleček je sladký dezert ! neznáš vdolky ? já nevím, jak se tomu říká u vás. Je to prostě z těsta, které se pak usmaží jako palačinky nebo lívance…
akorát , že vdoleček je silnější ! a dává se na něj třeba džem a pak pořádná šlehačka !
Ty jsi byla dnes na UTZ ????
a ??? honéééééém !
JITU : che che to toho moc nevlastní !
teda ty mi vážně dáváš ! ![]()
MATO : no teda to jse strava !! polívka z automatu !!!
to já jsem si pošmákla
Jenže ted bych z toho spala až bych brečela. ![]()
KATA Z musím ti oponovat.Ideální muž existuje,ale je jenom jeden a naštěstí je to můj muž.My jsme se ještě ani jednou nepohádali a to spolu budeme už 5 let.Já nevím,co je to sladké usmiřování,ale vím co je láska a porozumění.A to jsem našla ve svém muži.Jsem moc ráda,že nám to tak klape,však jsem ho taky dlouho hledala.A našla…http://animace.org/…/G230007.gif
Ahojky, moc moc moc vás všechny zdravím!!!
Já se jen přišla ozvat, že jsem živá, i když tak možná na první pohled nevypadám
. Já jsem dneska tááák líná! Já dneska spala až do jedné hodiny, a kdybych se nepřinutila vstanout, spala bych asi dál
!
Uf, jdu si vás dočíst, vy spisovatelky
.
Ahoj Sopti, to ti moc přeju!!!! Vážně.
Ale myslím, žes musela fakt hledat dlouho.
![]()
Ten můj je taky zlatíčko. Taky jsme spolu 5 let a výrazně se nehádáme, protože to oba nesnášíme. Naštěstí. ![]()
Ale někdy mě vytáčí, že se mnou nechce mluvit o důležitých věcech a vyhýbá se problémovým tématům (asi ze strachu) a taky umí perfektně uraženě mlčet. Což se sice stalo párkrát, ale je to strašný, protože já nenávidím ticho.
Jsem moc měkká a vždycky za ním přilezu ![]()