Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačko - tak jsem obrečela tvůj komentář!
Ale nebojte holky, je nás tolik, že se to prostě povede. Všechny se přesunem na nový web a doufám, že se brzo povede a bude dobře fungovat. Věřím tomu!
sunn
SUNN : sluníčko
jééé, že já to tam vůbec psala…
ted tady budeme brečet všechny !
jak se máš ?
Mám radost,musím se podělit.........dostala jsem Moničku i na aerobic i na rokn roll......JO!!!!Ta bude mít radost!
Kačko - už nebul, bude líp
![]()
Mám se dobře, nic novýho… jak vidíš na metříku…
Škoda, že neumím weby, hned bych jí pomohla…
Kači
![]()
To víš, že jo – ať žijou hormony
A nejvíc ty těhotenský!!!!!!
Kdyžtak zdrhnem za Missiorkou a bude, že!!!!
TAK A DOST BULENÍ !
Máťo !! ![]()
mě z toho zase začala pálit ta kráva žáha !
ach joooooo.
JITU : ježiš to je paráda !!! Mně se rock ´n roll vždycky strašně líbil !!!!!!!!!! vypadá to užasně ! hurá ! To se jí bude líbit.
Ahoj holky, to jsou teda zprávy…
Už hodinu tu sedím a jen zírám, nejde mi psát… Neumím si představit emimi bez Peti…
Budem se stěhovat? ![]()
Jitu , je mi líto, že tě manžel trápí… Drž se!
Jitu - no vidíš. Když uděláš radost - sama budeš mít radost a to je přesně ono. Monča určitě bude ráda.
jsem zase mimo misu
co se deje,ma byt snad konec emimi
,to snad ne
,to by nam neudelali!co se deje?kde si to mam prescist??
Jdu za Missorkou s vámi..........
Úklid je úžasný,rozbila jsem manžovi jeho hrneček na čajík.......JUPÍ
![]()
Stejně mi minulý týden řekl,že ani neví kdo mu ho koupil.
Jasně ,že já k narozkám s jinými dárky.Má rád veeelký a tenhle byl z kouzla domova ten největší ![]()
uz jsem to preletla,prectu pozdeji,nebo se mi spali obed,ale neni ted akonec emimi,ale missorky
![]()
Ahojky profičky
konec s bulením už mám mokro pod počítačem a raději si začnem chystat kufry na stěhování.Je to hrozné co se děje a člověk o tom ani neví.
Jitu rock n roll se mi taky vždycky líbil.Jednou na intru jsem se šly přihlásit do klubu ale vyhostili nás protože jsme se jim váhově nehodily a to jsme byli tenkrát ještě štíhlice.
Zítra mám jít na kontrolu a jako na potvoru jsem dnes začala špinit tak nevím jako co to má být ach joooooo