PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
21.9.06 09:28

Je mě líto Missorky.Já nechci,aby to tady skončilo. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.9.06 09:31

Tak jsem si taky přečetla článek od Missorky - nádherně napsaný a dost smutný. Je s podivem - kolik problémuů se skrývá pod pozlátkem e-mimina.

Jitu co ti ten tvůj manžel provedl? Snaž se být v klidu a mysly na mimíska. Uvidíš, že večer se na to budeš koukat jinak.
Podívej Matiee a její včerejší extempore s manžou ! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.9.06 09:33

Maceli jsi hodná,ale to je na dlouho.......
když to hodně zjednoduším,tak mi každý den dokazuje,jak na nás nemyslí a jsme mu lhostejní,mrzí mě to ..............
od poledne jedem k mýmu tátovi slavit jeho narozky a protože vezem dárek i ségře pro mimi,tak jsem ho poprosila(již několikrát),aby ty dárky vzal on autem.My jedem s Moničkou už poobědě autobusem.Dárky jsou těžší a ví že nesmím nic tahat.Cestou musíme vyzvednout obal na kytaru v jednom obchodě a asi určitě bych to nepobrala.Sám mi řekl,že to tahat nesmím a že to určitě vezme.Z práce už domu nejede a jako vždy na to zapoměl a nechal to tu!!!
Takže to potáhnu :(
Kdyby to bylo 1-2×,ale to je pořád.Některé věci už pro nás dělá 3 rok :cry:
Slíbí cokoliv ,ale nedodrží v podstatě nic.Když chce něco on po mě,musí to být ještě týž den a on prý nemá čas a náladu a pod.

NEBAVÍ MĚ TO TAK!!!!
I Monča už z toho má rozum a taky jí to moc trápí.Večer jí slíbí,že jí ráno vezme do školy autem a když ráno vstane,táta je pryč......zapomene :evil:

Je toho moc a já vás nikoho nechci zatěžovat svými problémy.Každý má nějaké to trápení a vím,že si tu pomáháme,ale nějak se stím budu muset srovnat.
Jsem vlastně moc šťastná......mám Moničku a v bříšku nové mimi.
Mít k tomu starostlivějšího manžela,měla bych moc :cry: :cry:

No teď volal a zas mě rozbulel.Volá a nemá čas se mnou o něčem mluvit.Tak proč volá?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.9.06 09:41

no holky,to teda cist nebudu :oops: 8O

zdravim vas,vratila jsem se zpet od nasich a jdu uklizet a varit,tak se mejte krasne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.9.06 09:42

Matiee má štěstí,manža jí pomuchlá.Jenže ten můj řeší problémy tak,že se mnou nemluví a čeká až mě to samo přejde.On totiž nevidí to co mě trápí a slyšet to nechce.Jsou to moje problémy a mám si je řešit sama.On problémy nemá,jen se mnou,když ho s něčím obtěžuji.

Před půl rokem jsem od něj dostala kytičku po několika letech a to proto,že když mi řekl,že nebude vyhazovat peníze za IVF,že je potřebuje na chalupu.Jedno dítě máme,tak to stačí.

To jsem byla úplně opařená a rozhodnutá,že nemá cenu zůstávat s chlapem se kterým si nemám co říct.
Sliboval,že pro mimi uděláme cokoliv a pak když jsem měla vše zařízené v CAR tak mě řekl takovou věc.

:cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 09:48

Jitu to mě moc mrzí. Někteří chlapi jsou opravdu v tomhle takový. Znám jich bohužel takových dost. Slibují a pak z toho nic není. Nemá třeba moc těžké zaměstnání? Víš třeba musí nosit v hlavě spoustu pracovních věcí. ( i když na rodinu by tam místo mělo být samozřejmě vždycky). Třeba pro vás chce vydělat hodně penízků. Mě to takhle manžel vždycky vysvětluje. Že nemůže být doma brzo dělat to a tamto, protože hodně myslí na práci aby byly penízky a tak. Zapomíná taky na spoustu věcí. Hlavně když mu něco říkám a pro mě je to důležitý :(
A to jak ti volal. Zkus to vzít z tý druhý stránky. On v podstatě neměl čas, ale PŘESTO, ti zavolal. Mům manžel mi z práce nevolá nikdy. Nemá vůbec čas. Do sms píše 3 slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.9.06 09:51

Jitu: mrzí mě to, někdy maj chlapi fakt „svý dny“ :evil:

naštvala jsem se na snuggle, dělá si co chce, takže mám opět nový metřík, snad už tenhle bude fungovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 09:52

KAMI ahoj

JITU vím,že tě to moc trápí,ale mysli na to,že máš Moničku a mimíska a hlavně že máš být v klidu.Vím,že to moc nejde.Co takhle si pohovořit s manželem,že to Moničku trápí,že jí slíbil odvoz do školy.S tím IVF je mě to líto,proč tak najednou otočil,když jste byli domluveni?Když nebere ohled na tebe,tak třeba na Moničku brát ohled bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 09:53

MACI hurááá,už tam vidím 2 DC. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 09:54

Jitu, teď čtu tvůj druhý příspěvek o manžovi.
Tvůj manža mi děsně připomíná mého. :cry: Pokud totiž nemám problémy, nebrečím, nezoufám si nebo nechci o něčem důležitým mluvit, tak je vše mezi námi OK.
Jakmile chci ale něco řešit, promluvit si nebo brečím. Tak dá ode mně ruce pryč. Nebo je schopen se i urazit. To jsem zažila při loňském snažení několikrát. Brečela jsem a on ke mě ani nepřišel. Dělal jakože se nic neděje.
Když začnu mluvit o tom co mě trápí, bere to skoro jako osobní urážku a pak se mnou třeba nemluví. Připadám si pak jak cvok.
Tak si říkám, že se prostě bojí problémů. Jinak už fakt nevím. Myslí si, že vše pořád bude vypadat v pořádku. Ale jak to může vypadat v pořádku když to není!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.9.06 09:55

Káťo to tvrdí,mám moc starostí v práci.Ale my jak jezdíme na dovolené a vlastně skoro všude s bandou,většina lidí je od něj z práce.Všich ni mají v práci starosti a žádný z těch chlapů se nechová tak lhostejně ke své rodině.Stýkáme se každý týden.....my manželky a přítelkyně a úplně každá mi říká:toho tvýho bych doma mít nechtěla,to by mi vadilo.

Když jsme se dali dohromady byl úplně jiný.Pozorný,milý,ochotný a starostlivý.Udělal by pro mě vše na světěa já pro něj.Vím ,že po 11 letech to nemůže být stejný,ale takový????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 09:58

Soptí, zprávy za včerejšek byly perfektní, shrnutí všeho podstatného!!! Paráda!

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.9.06 10:00

Káťo no tak to je přesný!!!!!!!!
Nemá cenu s ním chtít něco řešit,po těch letech už vím,že on mi řekne:
NEMÁM NÁLADU TEĎ NĚCO ŘEŠIT-mimochopdem oblíbená věta :wink: :evil:
Několikrát jsem mu řekla,tak až budeš chtít o tom mluvit,tak přiď.......já si čas ráda udělám..........nepřišel nikdy!!!!!Ani po měsíci :evil: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 10:03

Jitu - To je fakt, pokud to dělal dříve. Tak nechápu proč to nedělá teď.
A pokud to vidí i okolí, měl by se nad sebou zamyslet. Možná by sis s ním mohla promluvit jak říká Sopti, ale hlavně v klidu, nejlepe bez slz a vyčítání. Na to reagujou chlapi někdy děsně. Sama ale vím, že je to hrozně těžký. Když jsem ja každý večer brečela a on čuměl do počítače a bylo mu to jedno (nebo to tak vypadalo), tak jakmile jsem začla mluvit, tak to bylo ještě horší. Ach jo ti chlapi dokážou otrávit někdy život. Já jsem s tím mým 5 let, ale takový jak jsem psala byl i na začátku. Jsem už zvyklá. Když nejsou problémy je to nejhodnější manžílek. Jak ale nastanou stává se z něj uzavřená nepřístupná sůva.

Ale už dost. Máš v sobě miminko a ještě jedno dítko a to je důležitý, tak mysli na ně. Chlapa můžeš řešit v druhém pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.9.06 10:03

jitutu, to me mrzi :(
maty, nerikam, ze jsem tlusta, ale takhle by melo vylejzat az tak za mesic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová