PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3301
20.9.06 22:14

Dido , krásnou dobrou noc :-) A moc ráda tě tu zase brzy potkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:15

Jessy, takové „cvičení“ je taky potřeba ;-) Jedeš na sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:15

Dido - ty uz jedno ditko doma mas, takze to cekani na druhe ti rychleji utika nez nam bezdetnym snazilkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:18

Tak, mám dojezeno a odporoučím se do sprchy a spát…Všem vám přeju krásnou dobrou noc a sladké sny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:21

ja se priznam, ja vubec nevim, kdy ten sraz je. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:23

pátek 13.10. kdesi v Praze…přesné info nevím, Agátka ti to písne, jestli chceš, organizuje to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:23

Jo a už mizím, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 22:33

Myško , takže KRÁLÍK NA MRKVI S BRAMBOROVÝM KNEDLÍČKEM:
Klasicky umyješ králíka a připravíš na pečení, jak jsi zvyklá, nasolíš a opepříš. Do pekáčku přidáš na větší kousky nakrájenou cibuli, mrkev a máslo, při pečení podléváš vodou. Cibule a mrkev pustí nasládlou šťávičku, která se dobře vsákne právě do bramborových knedlíků, případně brambor. :wink: Já na tom mám nejradši tu mrkev… :lol: :lol: :lol: Dobrou!

Dido , hezké sny! :wink:

Jessy , ať ti noční pěkně ubíhá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:39

Diky SARAH :wink: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 06:00

Dobré ráno,
je právě 6:00 a já vám přináším včerejší ZPRÁVY :

MACELINU,JESSY,MARINKU,SOPTÍKA včera navštívíla mrcha :twisted: :twisted: :twisted:

JOFINKU dostihla mrcha předevčírem. :twisted: :twisted: :twisted:

KAMILCE se někdo pokusil ukrást auto.Naštěstí se mu to nepovedlo a má jen poničený zámek.

ZUZINKA byla na kontrole,byla už vidět bublinka,embryo zatím ne.

JITUTU si u manžela pro:,–(ila kočárek,který si vybrala.

KAČKA plánuje stěhování na Mars,aby měla už konečně pokoj od své tchýně.

ABBEY je velice nadějná na těhulku,rozhodne o tom páteční kontrola,testovat nebude.

LIUŠKA dnes odjíždí do Šumperka a vrátí se až v neděli večer.

MYŠKA nás potěšila fotečkou Mikyho a ještě fotečkou domečku malého mimíska / strana 2043 /.

MATIEE plánovala v listopadu dovolenou,ale asi nepojede,protože její manžel si asi nevezme dovolenou.Při tom rozčílení na něho šla radši luxovat a omylem si shodila 3 květináče do své postele a na koberec,takže asi hooooooodně dlouho uklízela.

HANNKA se pomalu chystá na odjezd domů,třídí všechny věci,aby jich nebylo na stěhování moc.

ZDENÍK nás potěšila fotečkou svého pididomečku / strana 2041 /.Navíc má Zdeník už 2,5 kg dole.

PERLA shodila už 2 kg

SARAH půjde do CARu,až bude mít v pořádku hlasivky,protože přece tam nepůjde s lístečkem „Chtěla bych miminko“…

Omlouvám se,jestli jsem na někoho zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.9.06 06:13

Soptíku , mazej do pelechu :! Jsi báječná, že přinášíš tak brzy souhrn a tak dokonalý, ale nemusíš kvůli tomu vstávat ;-) Jak je ti? je to už lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 06:13

Děkuji všem za včerejší podporu.Zalehla jsem do postýlky a brečela a brečela…Petr si pak šel lehnout za mnou a hned věděl,která bije.Tentokrát byl z toho hodně špatný i on.
Nějak jsem dnes nemohla spát a tak jsem ve 4:45 vstala a připravovala ranní zprávy.Mrchu mám pěkně silnou a břicho dost bolí.Tak jsem si vzala prášek,i když si prášky většinou vůbec neberu.Za chvíli skočím k doktorce na injekci kvůli těm zádům a zítra hupsnu ke gyn. Dr domluvit se na CAR.

MYŠKO víš koho mě připomíná ten tvůj obrázek mimča,co máš u metříku?Přece Mikyho jak leží v postýlce na té fotce.Jenom ta kravička chybí na zádech tvému obrázku. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.9.06 06:21

Tak já mažu vytvářet hodnoty, všem vám přeju krásný den :-)

Soptiku , trefila jsi to přesně, nejoblíbenější poloha Mikyho při spánku - skrčený do klubíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 07:13

Přeji všem dobré ráno. Soptíku, také jsem nemohla spát a důvod je prostý:

DOSTIHLA MĚ TAKY, MRCHA JEDNA ČERVENÁ!!!!

Začalo mě k ránu bolet břicho a hned to bylo jasný.
Tenhle měsíc začnu měřit teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 07:53

Zkouška metříku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová