Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dido - ty uz jedno ditko doma mas, takze to cekani na druhe ti rychleji utika nez nam bezdetnym snazilkam…
Tak, mám dojezeno a odporoučím se do sprchy a spát…Všem vám přeju krásnou dobrou noc a sladké sny ![]()
pátek 13.10. kdesi v Praze…přesné info nevím, Agátka ti to písne, jestli chceš, organizuje to…
Myško , takže KRÁLÍK NA MRKVI S BRAMBOROVÝM KNEDLÍČKEM:
Klasicky umyješ králíka a připravíš na pečení, jak jsi zvyklá, nasolíš a opepříš. Do pekáčku přidáš na větší kousky nakrájenou cibuli, mrkev a máslo, při pečení podléváš vodou. Cibule a mrkev pustí nasládlou šťávičku, která se dobře vsákne právě do bramborových knedlíků, případně brambor.
Já na tom mám nejradši tu mrkev…
Dobrou!
Dido , hezké sny! ![]()
Jessy , ať ti noční pěkně ubíhá… ![]()
Dobré ráno,
je právě 6:00 a já vám přináším včerejší ZPRÁVY :
MACELINU,JESSY,MARINKU,SOPTÍKA včera navštívíla mrcha
![]()
JOFINKU dostihla mrcha předevčírem.
![]()
KAMILCE se někdo pokusil ukrást auto.Naštěstí se mu to nepovedlo a má jen poničený zámek.
ZUZINKA byla na kontrole,byla už vidět bublinka,embryo zatím ne.
JITUTU si u manžela pro:,–(ila kočárek,který si vybrala.
KAČKA plánuje stěhování na Mars,aby měla už konečně pokoj od své tchýně.
ABBEY je velice nadějná na těhulku,rozhodne o tom páteční kontrola,testovat nebude.
LIUŠKA dnes odjíždí do Šumperka a vrátí se až v neděli večer.
MYŠKA nás potěšila fotečkou Mikyho a ještě fotečkou domečku malého mimíska / strana 2043 /.
MATIEE plánovala v listopadu dovolenou,ale asi nepojede,protože její manžel si asi nevezme dovolenou.Při tom rozčílení na něho šla radši luxovat a omylem si shodila 3 květináče do své postele a na koberec,takže asi hooooooodně dlouho uklízela.
HANNKA se pomalu chystá na odjezd domů,třídí všechny věci,aby jich nebylo na stěhování moc.
ZDENÍK nás potěšila fotečkou svého pididomečku / strana 2041 /.Navíc má Zdeník už 2,5 kg dole.
PERLA shodila už 2 kg
SARAH půjde do CARu,až bude mít v pořádku hlasivky,protože přece tam nepůjde s lístečkem „Chtěla bych miminko“…
Omlouvám se,jestli jsem na někoho zapoměla.
Soptíku , mazej do pelechu
Jsi báječná, že přinášíš tak brzy souhrn a tak dokonalý, ale nemusíš kvůli tomu vstávat
Jak je ti? je to už lepší?
Děkuji všem za včerejší podporu.Zalehla jsem do postýlky a brečela a brečela…Petr si pak šel lehnout za mnou a hned věděl,která bije.Tentokrát byl z toho hodně špatný i on.
Nějak jsem dnes nemohla spát a tak jsem ve 4:45 vstala a připravovala ranní zprávy.Mrchu mám pěkně silnou a břicho dost bolí.Tak jsem si vzala prášek,i když si prášky většinou vůbec neberu.Za chvíli skočím k doktorce na injekci kvůli těm zádům a zítra hupsnu ke gyn. Dr domluvit se na CAR.
MYŠKO víš koho mě připomíná ten tvůj obrázek mimča,co máš u metříku?Přece Mikyho jak leží v postýlce na té fotce.Jenom ta kravička chybí na zádech tvému obrázku.
![]()
Tak já mažu vytvářet hodnoty, všem vám přeju krásný den ![]()
Soptiku , trefila jsi to přesně, nejoblíbenější poloha Mikyho při spánku - skrčený do klubíčka.
Přeji všem dobré ráno. Soptíku, také jsem nemohla spát a důvod je prostý:
DOSTIHLA MĚ TAKY, MRCHA JEDNA ČERVENÁ!!!!
Začalo mě k ránu bolet břicho a hned to bylo jasný.
Tenhle měsíc začnu měřit teplotu.