Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, v nejhorším máme před sebou vidinu CARu, pořád je nějaká naděje. Já když ležela v nemocnici s holkama, které mají za sebou spoustu nevydařených IVF, bylo mi z toho moc smutno. My máme ještě vélikou šanci.Můžu vám říct, že se po dlouhé době zase strašně těším na gyn.kontrolu. Chci si o tom aspoň popovídat s mým doktorem. Za jak dlouho by to viděl na nějakou asis. repro. Abych aspoň měla před sebou nějakou vidinu pokroku. Já osobně bych tomu dala ještě rok, co myslíte?
Dido , asi mě začíná opouštět těhu únava
Ne, dostala jsem se do euforie tím, co mi napsal šéf…Jo a pokud si Domča volá, tak toho využij a hlavně chválit chválit chválit, i když volá až když je po a nebo čurá…nám u Mikyho pomohlo překlenout toto období, že lítal bez gatí jako nahál. Jakmile měl slipy nebo tepláčky tak se často zapomněl.
Holky, já jsme asi vážně těhotná…spráskala jsem třetinu nugety a nějak mi nesedla, tak teď baštím kysané zelí
mňam
Snad se v noci nepo… ![]()
Myško , u tebe je to odpustitelné, ale já, jako tvá věrná netěhotná sestra, žeru segedýnský guláš!!!
Našla jsem ho v lednici, myslela jsem, že už je zkažený, ochutnala jsem ho a nebyl… No, tak jsem si ho kulturně ohřála…
![]()
No, hezky. Pěkná komboška.Já tyhle stavy nikdy neměla..Tak šup do hajan, matko.Ať ti ráno nepadají víčka. ![]()
Tak takhle se u nás teď spí: 
A druhé mimi spí tady: 
Dido , pokud máš pravidelný ovulační cyklus, tak bych tomu taky dala rok…a pak se uvidí …
Myško, tý jo, kde to mimi máš? Ty Profi snažilky jsou všechny jak lunt. Dejte mi sem taky nějakou buchtu, ať z toho nemám mindrák.
Miki je slaďoušek.
Ségra
a nejsi vegetariánka?
Nebo jen taková jak já? Omáčku z masa ale bez masa, vývar ale bez masa…Tak co budeme dělat zítra společného? ![]()
Dido , to budou padat i tak
To vstávání je mor
Já tyto stavy u Mikyho neměla, tady je vidět, co dítě to originál ![]()
Ségra , Miky je krásnej i ta kráva!
Ale s tím pidibříškem mě neštvi, takový jsem měla naposledy… asi nikdy
Véš, že to tak nemyslím!
Je to moc hezký domeček! ![]()
No, jasně, omáčku jo, maso ne…
Zítra, hmmm, já budu luxovat a vytírat… ![]()
Ale jo, mímo je tam, mám v pase o 5 cm víc a taky 3 kg jsou nahoře
Teď už asi teda víc
Mně se jakoby vyklenuje celé bříško, nejen polštářek dole…
Jdu si na nášup zelí a pak se mě konečně zbavíte…
Kde máme Jessy? Vypadá to tu jako čekatelský mejdlo ![]()
Mysko - kde to miminko mas?? Mas krasny maly pupicek
A Miky je super, pekny batuzek
![]()
Dido - ten rok snazeni se da zvladnout a utece to jako voda…a snad ani rok cekat nebudes
![]()
Mysko - ja jsem porad tady, ale mam docela fofry, v Brne je veletrh, takze mame hodne hostu.
dobrou.. Už jsem to podruhé znovu zapnula.
Jsem děěěsně unavená. byla jsem dneska cvičit, heč! Třesou se mi nohy a je mi špatně od žaludku.
jó, jsem prostě trénovaný jedinec. ![]()
My o vlku a Jessy na drátě
Jak to jde? Pořád otravují?
Holky moc mě těšíte
Manžel totiž pořád říká, jaké už mám veliké bříško a mě to vždy poleká, že přece zas tak velké není ![]()
O víkendu jsme chtěla péct králíka se zelím, no zelí asi do víkendu už nebude
Nemáte nějaký dobrý recept na králíka? Bez česneku prosím ![]()
No ono Jessy jde o to, že jsou to dohromady dva roky..a to už nervíky pracují.ale jo, asi to ještě zvládnu.Zkusím dr. možná umluvit na léto. A hlavně manžela. Nechce dvojčata.
a teď už fakt musím.
Dido dobrou noc a sladke sny…
ja sla vcera s kamoskou taky cvicit a vite kde jsme nakonec skoncili?? zasli jsme si radsi na sklenicku vina a pokecali…
![]()