PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
20.9.06 21:53

Holky, v nejhorším máme před sebou vidinu CARu, pořád je nějaká naděje. Já když ležela v nemocnici s holkama, které mají za sebou spoustu nevydařených IVF, bylo mi z toho moc smutno. My máme ještě vélikou šanci.Můžu vám říct, že se po dlouhé době zase strašně těším na gyn.kontrolu. Chci si o tom aspoň popovídat s mým doktorem. Za jak dlouho by to viděl na nějakou asis. repro. Abych aspoň měla před sebou nějakou vidinu pokroku. Já osobně bych tomu dala ještě rok, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 21:55

Dido , asi mě začíná opouštět těhu únava ;-) Ne, dostala jsem se do euforie tím, co mi napsal šéf…Jo a pokud si Domča volá, tak toho využij a hlavně chválit chválit chválit, i když volá až když je po a nebo čurá…nám u Mikyho pomohlo překlenout toto období, že lítal bez gatí jako nahál. Jakmile měl slipy nebo tepláčky tak se často zapomněl.

Holky, já jsme asi vážně těhotná…spráskala jsem třetinu nugety a nějak mi nesedla, tak teď baštím kysané zelí :oops: mňam :lol: :lol: :lol: Snad se v noci nepo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 21:58

Myško , u tebe je to odpustitelné, ale já, jako tvá věrná netěhotná sestra, žeru segedýnský guláš!!! :twisted: :twisted: :twisted: Našla jsem ho v lednici, myslela jsem, že už je zkažený, ochutnala jsem ho a nebyl… No, tak jsem si ho kulturně ohřála… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 21:59

No, hezky. Pěkná komboška.Já tyhle stavy nikdy neměla..Tak šup do hajan, matko.Ať ti ráno nepadají víčka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:00

Tak takhle se u nás teď spí:

A druhé mimi spí tady:

Dido , pokud máš pravidelný ovulační cyklus, tak bych tomu taky dala rok…a pak se uvidí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 22:03

Myško, tý jo, kde to mimi máš? Ty Profi snažilky jsou všechny jak lunt. Dejte mi sem taky nějakou buchtu, ať z toho nemám mindrák. :wink: Miki je slaďoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:04

Ségra :lol: :lol: :lol: :lol: a nejsi vegetariánka? ;-) Nebo jen taková jak já? Omáčku z masa ale bez masa, vývar ale bez masa…Tak co budeme dělat zítra společného? ;-)

Dido , to budou padat i tak :? To vstávání je mor :x Já tyto stavy u Mikyho neměla, tady je vidět, co dítě to originál ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 22:06

Ségra , Miky je krásnej i ta kráva! :lol: :lol: :lol: Ale s tím pidibříškem mě neštvi, takový jsem měla naposledy… asi nikdy :oops: :oops: :oops: Véš, že to tak nemyslím! :wink: Je to moc hezký domeček! :wink:

No, jasně, omáčku jo, maso ne… :lol: Zítra, hmmm, já budu luxovat a vytírat… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:07

Ale jo, mímo je tam, mám v pase o 5 cm víc a taky 3 kg jsou nahoře :oops: Teď už asi teda víc :lol: Mně se jakoby vyklenuje celé bříško, nejen polštářek dole…
Jdu si na nášup zelí a pak se mě konečně zbavíte…

Kde máme Jessy? Vypadá to tu jako čekatelský mejdlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:09

Mysko - kde to miminko mas?? Mas krasny maly pupicek :wink: :D A Miky je super, pekny batuzek :wink: :D

Dido - ten rok snazeni se da zvladnout a utece to jako voda…a snad ani rok cekat nebudes :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:11

Mysko - ja jsem porad tady, ale mam docela fofry, v Brne je veletrh, takze mame hodne hostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 22:11

dobrou.. Už jsem to podruhé znovu zapnula. :oops: Jsem děěěsně unavená. byla jsem dneska cvičit, heč! Třesou se mi nohy a je mi špatně od žaludku. :oops: jó, jsem prostě trénovaný jedinec. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 22:13

My o vlku a Jessy na drátě :lol: Jak to jde? Pořád otravují?

Holky moc mě těšíte :oops: Manžel totiž pořád říká, jaké už mám veliké bříško a mě to vždy poleká, že přece zas tak velké není :lol:
O víkendu jsme chtěla péct králíka se zelím, no zelí asi do víkendu už nebude :lol: :lol: Nemáte nějaký dobrý recept na králíka? Bez česneku prosím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 22:13

No ono Jessy jde o to, že jsou to dohromady dva roky..a to už nervíky pracují.ale jo, asi to ještě zvládnu.Zkusím dr. možná umluvit na léto. A hlavně manžela. Nechce dvojčata. :roll: a teď už fakt musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 22:14

Dido dobrou noc a sladke sny…

ja sla vcera s kamoskou taky cvicit a vite kde jsme nakonec skoncili?? zasli jsme si radsi na sklenicku vina a pokecali… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová