Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak se mi asi zasekl metřík a nejede dál…já nechci znovu 1.DC ![]()
tady u toho bohužel nejde nastavit čas, tak to trvá, než se to posune ![]()
ahoj Hanni - jak se má Pražátko
![]()
Marinko - ahojky stejnometrářko ![]()
Abbey - my už u tebe jinou možnost ani nebereme, musíš být prostě těhulka a zachránit situaci!!!!! A všechno tomu nasvědčuje!!! Zítřek je tvůj!
Jupííííííí,tady se to probudilo…
![]()
MACI,HANNI ahoooooj,jsem ráda,že se vám zprávy líbí.
Však jsem si taky dala záležet.
MARINKO krásný metřík.Taky máš ráda berušky?Já moc.
maci, to je super, ten CAR, jupííííí!!!!!!!!!
soptíku, berušky miluju!! Hele, co jsem vytvořila naší budoucí holčičce:
ahojte ![]()
soptiku, krasny zpravicky… ted abys bylana neschopence aspon rok… aby nam mel kdo psat, tak se tentokrat poradne snazte
![]()
bre ranko ![]()
sopti - kraasne zhrnutie, usetrila si mi veeela casu, aj tak to v robote nestiham a potom sa pytam na to, co uz povedane bolo
nemozes si este dat pod metrik stranu, na ktorej je zhrnutie? nech sa v tom lepsie orientujeme..
![]()
zdenik - kraasne brusko, len tak dalej, len tak dalej ![]()
mrzi ma, ze vas tolke vcera ms dostihla, ale, ked ste tolke na zaciatku, kooolko vela tehuliek budeme mat naraz o necely ,mesiac ![]()
my sme vcera boli na kontrole na urologii, takze, koniec mojim paranojam, som zdravaaaa, vsetko je v poriadku, krv, moc i utz obliciek a ostatnych veci ![]()
zdenik - ty si bola na zaciatku tiez nachladena,nie? bola som od vcera trosku zasoplena, dnes ma boli hrdlo, cmulam verbenove cukriky so salviou.. mozem si dat daco na to bolave hrdlo?
Marinko - prohlédla jsem si ten tvůj odkaz…
to je roztomilý, ten pokojíček tam je kouzelný…
určitě se Anušky brzy dočkáte
![]()
ahoj Zdeníííííí a Prcku ![]()
Dobré ráno, to koukáte co? Tak brzo a už vzhůru.
Dnes mi probral manžel přímo do leknutí protože. Vylítnul z postele protože zaspal. Chvíli jsem koukala jak vyvoraná myš
co se to jako stalo.
Tak jsem mu šla alespoň otevřít vrata aby nemusel lítat ještě po dvoře.
Soptiku není nijak - dnes se mi k tomu ještě přidaly asi zaražené větry (zděděné po tatíkovi) takže mi píchá v celém břiše. Mám tu sice takové malé kuličky které by mně pomohly,ale nevím jaké mají složení páč příbalový leták už dávno proletěl komínem.
Hani dobré ránko (tedy vy jste o hodinu napřed takže to je už skoro dopoledne
) No ruka nic moc ale dá se to přežít.On si člověk zvykne na ledacos. Naštěstí už mi nechytá rapl když mi něco nejde udělat, jako tomu bylo na začátku. No ale jakmile zavadím o prsty a ty mně napnou ty šlachy - tak nic moc. Jen se obávám aby nedošlo na slova pana doktora - že 14dní nebude bez léků stačit. Abych si ve středu nepřivezla na ruce renovovaný model
![]()
Nadějně graf opravdu vypadá - ale graf je graf a realita může být úplně jiná. No, je to asi hloupé při tom dlouhém snažení, ale já si nejsem schopna vůbec připustit že by se to mohlo povést. Normálně jsem nad tím přemýšlela a zjistila jsem že jsem přesvědčená že mrcha dorazí a že je to jen nějaká porucha. Zatím tomu tak bylo pokaždé.
Ale moc ráda bych naplnila naše statistiky -
- každý týden nová těhulka.
MARINKO to je nádhera,úplně se rozplývám…Já taky berušky miluji už odmala a už mi to zůstalo.
ZDENI no já to taky tak plánuju,že tento měsíc to vyjde a já si prodloužím neschopenku na hodně dlouho.
![]()
ABBEY mi ti věříme a už se nemůžu dočkat zítřka,jaké nám přineseš zprávy.
ZUZINKO už to mám připojené v podpisu jak Macelinka.
Znovu zkouška metříku.
Abbey, mám ho dobře? Mám to na 01, CD 1. A dneska mám první den cyklu.
Děkuju moc maci i soptiku, já už se na tu naši berunku tak moc těším!!!!!
Holky,
tak jsem se dozvěděla že moje kamarádka o víkendu porodila. Je jí 40, před rokem a půl čekala mimi o které přišla v 5.měsíci. Dost jí to sebralo ale nevzdali to. Tak tentokrát to prcek vydržel až do 7.měsíce. Termín měla na 11.11. Takže prožili bezesné noci. Měl 1,90kg, dali ho rovnou do inkubátoru. V pondělí ho už odpojili od dýchacího přístroje tak teď musí čekat až trochu přibere. Ona už je doma jen jezdí do nemocnice každý den s mlíkem.
Bylo to horké téma, takže jsme se jich neptali jak to vypadá, naštěstí kamarádka pracuje na novorozenecké JIP takže nosila zprávy.
Naštěstí jen dobré.
![]()
Soptíku, máš pravdu, druhá půlka cyklu je vždycky strašně dlouhá. Jako když jsem se jako malá těšila na vánoce ![]()
Holky, za 14 dní jedeme do CARu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupííííííííííííí
KataZ no teď už jo. ale měla jsi tam 0DC. Máš ho fakt krásnej!!! ![]()
MARINKO jupíííííí,hned jsem si všimla,že se někam ztratila beruška.Můžeš mít klidně 2 metříky…Tak to je dobrý,do CARu jde asi za 14 dní pokud si pamatuji taky Macelina,teď ty,zítra se objednám já a pak další a potom už budeme všechny jen krásně těhulkovatět.