Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KATO Z to je mě líto.Čekala jsem napnutá,kdy se ráno ozveš.
Mám takový pocit,jak jsme si říkaly,že každý týden je tu nová těhulka,jestli jsme to náhodou nezakřikly.Během 3 dnů nás navštívila 6× mrcha.Myslím si,že se tento měsíc na nás zaměřila.
Teď už to může zachránit zítra jedině ABBEY.Nebo i někdo jiný?Jak je nás tu tolik,tak úplně ztrácím přehled,snad mi prominete.
A udělala jsem si ráno nový metřík,takový barevný a pozitivní,nebo aspoň na mě tak působí.
KataZ metřík sis vytvořila krásný, ale pokud máš DC1 a ukazuje se ti nula, tak jsi zapomněla nastavit náš čas - jsou to ta poslední okénka dole na té strance co vyplňuješ délku cyklu apod.
Tam byl totiž nastaven čas který je pozdější než sis ten metřík vytvářela, proto ta nula.
MARINKO ahooooj,tak co v práci?Jsem ráda,že jsem tě tady zastihla.Vy se teda objednáváte do CARu?To je super.Já jdu k doktorce zítra a taky se objednáme.Tak to budeme mít zase stejný nejen DC,ale i CAR.My bez sebe fakt nedáme ani ránu.
![]()
KATO Z super metřík,hned bude lepší orientace.A teď jen uvidíš,jak ti ty dny budou krásně ubíhat.
A kde jste dneska všechny ostatní?Vy snad ještě spíte.Tak vstáváme,ať si mám s kým povídat…
![]()
Kato, taky mně to mrzí, i když se neznáme, ale moc dobře to znám, ty první dny cyklu, jaká je to otrava.. Ale nic se neděje, jedeme dáááál ![]()
Abbey, tak co?????
Soptíku, jestli my jsme to fakt nezakřikly ![]()
Snad nás Abbey nebo alespoň někdo, přesvědčí o opaku.
Metřík je moc pěknej a pozitivní je každopádně. Takže doufám, že už se alespoň trochu usmíváš
Před námi je nová šance.
My se snažíme sice první měsíc, ale u prvního nám to trvalo 3/4 roku. No snad to přijde tentokrát dřív.
Já už mám metřík taky. Ještě mě ovlivnila dovolená ![]()
ABBEY jak je dneska?Koukám na ten tvůj graf a nemůžu se vynadívat.Držím moc palečky na zítřejší kontrolu. /já stejně vím,že už tam něco bude vidět,ale psssssst,ať to nezakřikneme…/
Jasně Mari, jedeme dál!!!! Slyšís, Soptíku ![]()
Už aby zas byla alespoň ovu, co ![]()
teda Soptíku - ty jsi úžasná, ten souhrn je naprosto dokonalej (no až na ty zprávy o našich mrchách, ale za to nemůžeš
)
Káťo
tak tě taky napadla, mršice
![]()
ale metřík se ti povedl úžasně ![]()
Dobre rano.
Soptiku, ty zpravodaji, jsi uzasna
MOc me mrzi tvoje ms. Vzpomnela jsem si na tebe a Abbey hned rano po probuzeni a rikala si jak se tesim na patek. Vydrz, kocko.
Zdeniku a Mysko, krasny brichule mate. Miki spi jako spal driv muj bracha
Tu kravu ma novou, ze ji ma i v posteli? ![]()
KatoZ, ty taky mrchujes? To je nejaka lavina ![]()
Abbey, jak ti je? Co ruka? Zitra bude velky den ![]()
Marinko, ahoj. Dlouho jsi tu nebyla.
Abbey, ten grafík, vypadá opravdu pěkně. Držím palce!!!!
Soptíku, zaťukej to na dřevo ![]()
Holky,včera to na mě padlo a chytaly mě večer velký deprese,ale dneska jsem už celkem OK.
![]()
KATO Z neboj OVU tu bude cobydup a pak už jen zase čekání jestli to vyšlo nebo ne.Nevím proč,ale ta druhá půlka cyklu mi přijde vždycky delší.
Tak ještě jedna oprava, jsem po ránu nějaká zpomalená, či co ![]()
Ahojte Hanni a maci..
Hani, já jak jsem v práci, tak to nejde, abych tu chodila.. Dnes to snad občas půjde, není tu šéf, tak na vás občas juknu. Budu se to snažit napravit, ale je to složité
Za chvíli volám do CARu, včera už mi to nikdo nebral. Držte moc palečky, ať nás vezmou co nejdřív!!!!
Ty mrchy se na nás, holky, prostě tenhle týden domluvily a pěkně na nás vlítly. Ale příští měsíc proti nim budem pořádně bojovat a některá ji určitě přemůžem!!!!!! Věřím tomu.