PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
21.9.06 07:59

Soptíku, děkujeme za super zprávy, to se mi líbí!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 07:59

KATO Z to je mě líto.Čekala jsem napnutá,kdy se ráno ozveš.

Mám takový pocit,jak jsme si říkaly,že každý týden je tu nová těhulka,jestli jsme to náhodou nezakřikly.Během 3 dnů nás navštívila 6× mrcha.Myslím si,že se tento měsíc na nás zaměřila.

Teď už to může zachránit zítra jedině ABBEY.Nebo i někdo jiný?Jak je nás tu tolik,tak úplně ztrácím přehled,snad mi prominete.

A udělala jsem si ráno nový metřík,takový barevný a pozitivní,nebo aspoň na mě tak působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.9.06 08:01

KataZ metřík sis vytvořila krásný, ale pokud máš DC1 a ukazuje se ti nula, tak jsi zapomněla nastavit náš čas - jsou to ta poslední okénka dole na té strance co vyplňuješ délku cyklu apod.
Tam byl totiž nastaven čas který je pozdější než sis ten metřík vytvářela, proto ta nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 08:03

MARINKO ahooooj,tak co v práci?Jsem ráda,že jsem tě tady zastihla.Vy se teda objednáváte do CARu?To je super.Já jdu k doktorce zítra a taky se objednáme.Tak to budeme mít zase stejný nejen DC,ale i CAR.My bez sebe fakt nedáme ani ránu. :lol: :lol: :lol:

KATO Z super metřík,hned bude lepší orientace.A teď jen uvidíš,jak ti ty dny budou krásně ubíhat.

A kde jste dneska všechny ostatní?Vy snad ještě spíte.Tak vstáváme,ať si mám s kým povídat… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
21.9.06 08:04

Kato, taky mně to mrzí, i když se neznáme, ale moc dobře to znám, ty první dny cyklu, jaká je to otrava.. Ale nic se neděje, jedeme dáááál :)

Abbey, tak co?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 08:05

Soptíku, jestli my jsme to fakt nezakřikly :(
Snad nás Abbey nebo alespoň někdo, přesvědčí o opaku.

Metřík je moc pěknej a pozitivní je každopádně. Takže doufám, že už se alespoň trochu usmíváš :D :D :D Před námi je nová šance.
My se snažíme sice první měsíc, ale u prvního nám to trvalo 3/4 roku. No snad to přijde tentokrát dřív.

Já už mám metřík taky. Ještě mě ovlivnila dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 08:06

ABBEY jak je dneska?Koukám na ten tvůj graf a nemůžu se vynadívat.Držím moc palečky na zítřejší kontrolu. /já stejně vím,že už tam něco bude vidět,ale psssssst,ať to nezakřikneme…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 08:06

Jasně Mari, jedeme dál!!!! Slyšís, Soptíku :wink:
Už aby zas byla alespoň ovu, co :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
21.9.06 08:07

Sakryš, ten metřík mám nějaký podivný - oprava!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.9.06 08:08

teda Soptíku - ty jsi úžasná, ten souhrn je naprosto dokonalej (no až na ty zprávy o našich mrchách, ale za to nemůžeš :twisted: :wink: )
Káťo :( :( :( :( :( :( :( :( :( tak tě taky napadla, mršice :( :( :(
ale metřík se ti povedl úžasně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
21.9.06 08:08

Dobre rano.

Soptiku, ty zpravodaji, jsi uzasna :) MOc me mrzi tvoje ms. Vzpomnela jsem si na tebe a Abbey hned rano po probuzeni a rikala si jak se tesim na patek. Vydrz, kocko.

Zdeniku a Mysko, krasny brichule mate. Miki spi jako spal driv muj bracha :) Tu kravu ma novou, ze ji ma i v posteli? :lol:

KatoZ, ty taky mrchujes? To je nejaka lavina :(

Abbey, jak ti je? Co ruka? Zitra bude velky den :)

Marinko, ahoj. Dlouho jsi tu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 08:09

Abbey, ten grafík, vypadá opravdu pěkně. Držím palce!!!!
Soptíku, zaťukej to na dřevo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 08:10

Holky,včera to na mě padlo a chytaly mě večer velký deprese,ale dneska jsem už celkem OK. :wink: :wink: :wink:

KATO Z neboj OVU tu bude cobydup a pak už jen zase čekání jestli to vyšlo nebo ne.Nevím proč,ale ta druhá půlka cyklu mi přijde vždycky delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065

Tak ještě jedna oprava, jsem po ránu nějaká zpomalená, či co :)

Ahojte Hanni a maci..
Hani, já jak jsem v práci, tak to nejde, abych tu chodila.. Dnes to snad občas půjde, není tu šéf, tak na vás občas juknu. Budu se to snažit napravit, ale je to složité :? Za chvíli volám do CARu, včera už mi to nikdo nebral. Držte moc palečky, ať nás vezmou co nejdřív!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532

Ty mrchy se na nás, holky, prostě tenhle týden domluvily a pěkně na nás vlítly. Ale příští měsíc proti nim budem pořádně bojovat a některá ji určitě přemůžem!!!!!! Věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová