PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
20.9.06 20:46

ahoj Mysko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:48

Zdeni 8O 8O super, parada, moc ti to slusi a teprve bude :wink: :lol: :lol:

Mysko - nechces nam sem taky hodit svuj pupik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 20:49

no zatim je asi spis vyzranej, i kdyz nevim odkud, shodila jsem za mesic 2.5 kila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.9.06 20:50

Díky Jessy, zkusím to.
Ale asi až zítra. Manžel začíná mít totiž s mou závisloustí na PC potíž :)
Začíná být totiž větší než ta jeho :lol: :lol: :lol: a on je trošku v šoku :lol: Takže zítra.
Mějte se pěkně, já jdu zaspat to čekání na MS. A ráno se ozvu jak to dopadlo. Buď budu testovat a nebo si zase odbydu tu červenou mrchu a zase budem snaženíčkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:53

no ja to nechtela psat Zdeni, ale jsi fakt nejaka hubena, ale byt tebou tak nemam strach, dozenes to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 20:56

Hotovo dočteno, ale radši bych to ani nečetla: Marinko, Jessy, Maci, Soptíku:cry: :cry: To je ale den blbec :evil: Jofinko , tebe samozřejmě lituju taky ale zase u tebe mrcha odplavila aspoň tu hnusnou cystu, takže k něčemu je dobrá ;-)
Jediná Abbey mi dělá radost ;-) tu bílo průhlednou mrchu mám už asi 11 týdnů ;-)
No a samozřejmě mě děsně pobavila Maty luxující kvítka :lol: :lol: Promiň Maty, ale nic nerozesměje tolik jako neštěstí někoho jiného ;-) Máte ten koberec aspoň světlý? 8O Počkej až ti budou patlat hlínu dětičky :lol: :lol: a nejen hlínu…ber to jako takový malý trénink ;-)

Zdeni , hezký pupík, je vidět, že žížalka už není žížalka ale hotové miminko :-) Moc krásně kulaťoučký pididomeček :-)

Ségra a jak jsi komunikovala s pí. ředitelkou? Snad ne ústně? 8O To nesmíš :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 20:57

tak to je fakt, to dozenu urcite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 21:01

Myško , neboj, komunikuju jen počítačem, ústně vůbec. Dneska jsem tu celý den sama a NEMLUVÍM!!! 8) Ale stalo se mi v poledne, že hráli v rádiu mou oblíbenou písničku a já koza pitomá začala zpívat!!! :roll: :oops: :evil: Ale asi jen tři slova… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 21:04

Ségra , že já přijedu s vteřinovým lepidlem a tu pusu ti zalepím :twisted: :lol: A co CAR? Máš vybráno?

Zdeni a jak se jinak máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 21:06

Ahoj holky.Tak já něco dočtu, teď jsem začala. Mám toho i za včerejšek, tak asi moc nepoklevetím. Špatné zprávy mě mrzí.. Radši bych tady nějaké nové prskání.
Zdeni máš krásné těhu bříško. Přesně takové mám taky. Už asi rok. :wink:
Jinak jsem se dnes zbláznila a vážně uvažuji o tomhle https://www.emimino.cz/…s/story/5057
Nepřidáte se? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.9.06 21:07

A co pejsek?Máš vybráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 21:07

Myško , jo, když už, tak Pronatal… Ale já na to teď nějak nemám sílu myslet, řeším, co s tou prací a ze zdravotní oblasti hlavně ty hlasivky, zbytek se bude řešit, až budu moc mluvit… :wink: Přece nepůjdu do CARu s lístečkem DEJTE MI MIMINKO!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 21:08

Ahoj Didooooooooooooooo, tebe tu vidím moc ráda :-) nedočítej a radši si s námi pokecej, dočítat můžeš pak ;-) Jak se máš? A co to je za odkaz? Nejde mi to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 21:10

mysko, tak si ten odkaz zkopiruj a otevri v novym okne…
dido, mela by tam byt mezera, pak bue fungovat rovnou
no ja jsem se letos v lete konecne dopracovala k jakztakz plochymu brisku a uz mi zase vylejza :cry: a nejde ani zatahnout :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 21:10

No jo, to je blbý jít si pro miminko s lístečkem :lol: :lol: :lol: Tak to počkej až budeš moct mluvit, ať si kdyžtak můžeš vykřičet tu nádhernou, okatou, hodňounkou milounkou princezničku ;-) Co kdyby ti podstrčili nějakého uřavného darebu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová