Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sarah upřímně - po dvou letech snažení jsem na tom byla fakt špatně. Řvala jsem kvůli všemu. Nejenže jsem ořvala každou mrchu, ale v noci mě přepadaly takové úzkosti že jsem chodila brečet potají do koupelny. Asi jsem se za to styděla. Až jsem se jednoho dne složila manželovi v obýváku do náručí a vzlykajíc se mu snažila vysvětlit jak se cítím.
Byl to boj a tenkrát jsem fakt uvažovala o odborné pomoci.
Abbey , tak to se mám asi na co těšit…
I když, jestli tu bude pořád taková sranda, tak to třeba nepřijde… ![]()
abbey, ale vazne zluty telisko bez tehu dyl jak 18dni nevydrzi… a spousta holek pise, ze mely // az treba v 6 nebo 7tt
Zdeniku no to víš, že už jsem si to přečetla. Jen prostě nebudu věřit že by se to povedlo, dokud mi to neřeknou doktoři. No pokud se do pátku něco nezmění, tak tam už opravdu zajedu - třeba taxikem
![]()
Sarah já myslím že tahle diskiuze je fakt strašně fajn. Můžeš se tady s někým o své problémy podělit - a co je důležité - tak s lidičkama co mají stejné problémy - takže soucítění nezní z jejich řádků jako pouhá fráze.
Já jsem tehdy neměla nikoho s kým bych o tom pokecala - o to to bylo horší.
Neboj ----- chmury tady umíme rozehnat opravdu rychle
![]()
ahoj vespolek,
agat v tehotenstve sa moze na odblokovanie? teda neviem co to presne u vas znamena, ale mam mierne zaseklu panvu? (nad prdelou tie kosti) a neviem ci mozem ist si to dat napravit. tak trpim
abbey tenhle bordel mozes ocakavat i v najblizsich tyzdnoch
. to uz by mohlo byt daco vidiet i na utz. drzim palecky!!!!!
Dancul některá odblokování jdou udělat, ale zvol fyzioterapeutku která má speciální školení na těhule. Mám kamarádku fyzioterapeutku a vím, že chodila na speciální školení i na pomoc od bolestí v těhu.
ahoj vespolek ![]()
ABBEY : no tohle je už vážně divný
ten tvůj grafík vypadá moc dobře, mrcha takový velký zpoždění, výtok, křeče - všechno vypadá super…až na ty nega TT, ale dej na Zdeníka, může být přesto ještě brzy ![]()
strašně moc bych ti to přála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soptíku - tobě taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já jsem tak zvědavá
holky, budem vás sledovat ![]()
Ahoj všem profičkám,
teda holky vy jste hrozný, kdo to má dočítat. Vůbec to nestíhám
, tak ani nevím, jestli mi něco uteklo nebo ne. Je mi po vás docela smutno, ale fakt to nejde. To bych od pozdního odpoledne, co přijdu z práce seděla u PC a manža by pouštěk hromy blesky.
Snad bude líp.
Dancul, chodím k fyzioterapeutce, která mi dělala Mojžíšovou
Má speciální školení i na těhule. A odblokovává mi to samý, co myslíš ty - spoj kosti křížové s pánví - to když je seklý, bolí to jako prase
a mně se to blokuje při prvním blbym pohybu
A taky žebra - těch jsem měla bloklých 7
a kosti klíčové. Zase mám ramena dole
![]()
agat daco skusim
doprdele, obliala som notebook kavou… yajtra ho nesiem do opravz ak ma manyel dovtedz niekde nezakope…
dostanem na bendzo … no bojim sa jak v detstve rodicov ked som daco vyviedla
uups
Dancul kavou obliavam co se dá. Je to moje specialita. Klávesnice padly už dvě - kupodivu jednu zabila minerálka a kafe vydržela.
Dnes to odnesl jen roh note-booku.
Abbey , teď jsem přeletěla posledních pár stránek
! Já vím, že si nechceš dělat falešné naděje, ale já bych to taky viděla na těhu!!! Abbey, hrozně moc ti držím palečky a přeju ti, aby to tak bylo!!!