Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jofi
,ty jsi prdla,urcite to bude jako s matou,porad pise jak je tlusta a pak kdyz ji clovek vidi ve skutecnosti,tak by ji za ty reci akorat nabancil ![]()
jo a mato,v patek jdu poprve na to slavne takebo,nebo jak se to pise
,tak jsem zvedava,zda vypustim dusi ![]()
ty brďo 10.30 musím se obléct a jet.Musím na sociálku,do Oriflamu a koupit tatínkovi dárek k narozeninám,zítra tam jedem.To bude pěkná procházka
![]()
Venku počasí,že by jeden spal a já musím ven
.Ale cestou mám obchody s kočárky,tak omrknu ty moje favority
![]()
Takže se vlastně těším
![]()
Mějte se tu krásně a zas odpoledne papá Jitka a veeeelkej 12tt mimísek
JOFI: já to myslela,jako aby jste to se mnou vydržely......jsem ukecanááááááááááááááááááá a Monička konec konců taky
![]()
NA SRAZÍK JDU A UŽ SE MOOOOOOOOC TĚŠÍM A MONIČKA TAKY
![]()
Čtu,že jste se bavili o hubnutí.Já shodila 10 kg během měsíce díky salmonelóze,ale to jsem vůbec 14 dní nic nejedla a pak jen rohlík.Samozdřejmě že kila byly okamžitě zpátky jak jsem začala „normálně“ jíst.
Letim učit. Bože, ty krávy mě tu točej.
hned jak přijedu domů, jedeme k dr. na krev a pak mám slíbené nákupy. už se těším. Tak pá pá, nakouknu večer.
sopti,ja to mela podobne,akorat kila nahoru nesli,teda sli,ale az branim hormonu o dva roky pozdeji,protoze diky tomu hubnuti mam ted problemy jake mam,konkretne s mrchou
,proto neuznavam hubnuti pomoci „nezrani“,protoze z toho jsou akorat problemy ![]()
No jejda - to jsem tady zase rozpoutala diskuzi kvůli hubnutí. A to byla na začátku moje úvaha na tém zadrátované pusy - verzus sazádrované ruky.
Kašlete na hubnutí - když se člověk nepřežírá a poskytne si zdravý pohyb - tak bude mít stejně tělo takové, jaké mu příroda a geny nadělily.
Lepší kulatější než vychrtlá a nemocná
![]()
vy dračice ![]()
tady to zase jede!!! A pěkně jste mi ten můj 1.DC rozveselily
![]()
MACI od toho jsme přece tady,aby tady bylo už jen pořád veselo…
mato,kamoska udelala rozpis,pondeli aquaerobic,utery hokej,streda tae bo,ctvrtek bodystyling,patek hokej,sobota taebo,nedele hokej,jen nevim kdy teda ja vlastne budu chodit do prace
![]()
uvidim,kdyz me to nechytne,tak budu chodit,treba radsi na step!
hele,ja nechtela byt modelka,proste jsem zhubla po angine a videla,ze to jde a uz jsem nemela takovy apetit,tak jsem nejedla dal
,no nastesti uz je tohle „blbnouci“obodobi daleko za mnou…
presne abbey,kdyz se clovek nefutruje od rana do vecera a naky ten pohyb,tak nemuze dopadnout jako treba v tom poradu „jste to co jite“
koukate na to??dneska to chci videt,je to tak nechutny,fúúúúúúj ![]()
holky, mimochodem, jak dlouho by se mělo abstinovat před SPG? V Caru mi řekli že asi 3 dny, ale že na tom tak nezáleží…
a když jsme ho tady dělali loni v nemocnici, tak myslím 4 dny…
jak jste to měly vy? Už si to moc nepamatuju ![]()
KAMI já viděla minulý týden první díl a hodně se mi to líbilo,jak jim to jídlo znechucovali.To bych si hned rozmyslela,co jím.Ale to jsou už případy zralý pro doktora.Dnes se chci taky dívat.
Ahoj děvčata,
Maci,
před spg, co jsem slyšela, tak se má 2-3 dny abstinovat a je tím myšlen prý i alkohol. ![]()