PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
20.9.06 10:30

jofi :P ,ty jsi prdla,urcite to bude jako s matou,porad pise jak je tlusta a pak kdyz ji clovek vidi ve skutecnosti,tak by ji za ty reci akorat nabancil :wink:

jo a mato,v patek jdu poprve na to slavne takebo,nebo jak se to pise :oops: ,tak jsem zvedava,zda vypustim dusi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.9.06 10:32

ty brďo 10.30 musím se obléct a jet.Musím na sociálku,do Oriflamu a koupit tatínkovi dárek k narozeninám,zítra tam jedem.To bude pěkná procházka :wink: :wink: :wink:

Venku počasí,že by jeden spal a já musím ven :evil: .Ale cestou mám obchody s kočárky,tak omrknu ty moje favority :P :P :P :P :P
Takže se vlastně těším :P :P :P :P :P

Mějte se tu krásně a zas odpoledne papá Jitka a veeeelkej 12tt mimísek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.9.06 10:34

JOFI: já to myslela,jako aby jste to se mnou vydržely......jsem ukecanááááááááááááááááááá a Monička konec konců taky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NA SRAZÍK JDU A UŽ SE MOOOOOOOOC TĚŠÍM A MONIČKA TAKY :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 10:38

Čtu,že jste se bavili o hubnutí.Já shodila 10 kg během měsíce díky salmonelóze,ale to jsem vůbec 14 dní nic nejedla a pak jen rohlík.Samozdřejmě že kila byly okamžitě zpátky jak jsem začala „normálně“ jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:40

Letim učit. Bože, ty krávy mě tu točej.

hned jak přijedu domů, jedeme k dr. na krev a pak mám slíbené nákupy. už se těším. Tak pá pá, nakouknu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 10:40

sopti,ja to mela podobne,akorat kila nahoru nesli,teda sli,ale az branim hormonu o dva roky pozdeji,protoze diky tomu hubnuti mam ted problemy jake mam,konkretne s mrchou :cry: ,proto neuznavam hubnuti pomoci „nezrani“,protoze z toho jsou akorat problemy :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 10:54

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 10:56

No jejda - to jsem tady zase rozpoutala diskuzi kvůli hubnutí. A to byla na začátku moje úvaha na tém zadrátované pusy - verzus sazádrované ruky.
Kašlete na hubnutí - když se člověk nepřežírá a poskytne si zdravý pohyb - tak bude mít stejně tělo takové, jaké mu příroda a geny nadělily.
Lepší kulatější než vychrtlá a nemocná :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 11:10

vy dračice :twisted:
tady to zase jede!!! A pěkně jste mi ten můj 1.DC rozveselily :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:15

MACI od toho jsme přece tady,aby tady bylo už jen pořád veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:16

mato,kamoska udelala rozpis,pondeli aquaerobic,utery hokej,streda tae bo,ctvrtek bodystyling,patek hokej,sobota taebo,nedele hokej,jen nevim kdy teda ja vlastne budu chodit do prace 8O :oops:

uvidim,kdyz me to nechytne,tak budu chodit,treba radsi na step!

hele,ja nechtela byt modelka,proste jsem zhubla po angine a videla,ze to jde a uz jsem nemela takovy apetit,tak jsem nejedla dal :wink: ,no nastesti uz je tohle „blbnouci“obodobi daleko za mnou…

presne abbey,kdyz se clovek nefutruje od rana do vecera a naky ten pohyb,tak nemuze dopadnout jako treba v tom poradu „jste to co jite“ :arrow: koukate na to??dneska to chci videt,je to tak nechutny,fúúúúúúj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 11:18

holky, mimochodem, jak dlouho by se mělo abstinovat před SPG? V Caru mi řekli že asi 3 dny, ale že na tom tak nezáleží…
a když jsme ho tady dělali loni v nemocnici, tak myslím 4 dny…
jak jste to měly vy? Už si to moc nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:18

KAMI já viděla minulý týden první díl a hodně se mi to líbilo,jak jim to jídlo znechucovali.To bych si hned rozmyslela,co jím.Ale to jsou už případy zralý pro doktora.Dnes se chci taky dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:20

MACI nám před SPG řekli,že Petr má mít abstinenci 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.9.06 11:22

Ahoj děvčata,

Maci,
před spg, co jsem slyšela, tak se má 2-3 dny abstinovat a je tím myšlen prý i alkohol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová