Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sopti,bolest zad a sezeni u pc
,mazej nakoupit,at se protahnes ![]()
jofi,to fakt nevim co budu delat
,budu vas cist z lekaraku,vzdycky se tam vplizim,tam jsem neco jako pradavny pc zahledla
,ja si nejak poradim a hlavne my jsme s katou domluvene,ze ji nahradim a budu v zime uz tehu,takze neboj,to budu cist pak z domova vklidu ![]()
JITU super,bude kočárek,co jsi si vybrala.Vidíš,každej chlap se dá zpracovat.
![]()
ZUZINKO gratuluji k dutince a na příští kontrole už tam bude mimísek i se srdíčkem.
JOFI já ti teda uteču,protože musím do toho obchodu,ale holky tu určitě zůstanou a budou s tebou kecat.Já se tak za hoďku vrátím,ale to ty už budeš zase učit,že?Tak se tady sejdeme později,já tu budu pak už celý den.
Kačí?????????????,na Mars?????????????a je tam internet???????????
Přeci nás neopustíš????????????
![]()
Kačko , díky!!!
![]()
Jé, Péťa se stěhuje k nám do diskuse, to je fajn!
![]()
Kami, no budeš to mít jednoduché, kočárek bude buď na zimáku nebo cestou ze zimáku domů
Víc toho asi nebude stíhat, ne?
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:13
PETO : no joooo vidíš !!!!!!!!!!!! Vždyt vy ted budete mít tu mega vilu !!! Hele já budu táák strašně hodná !! Slibujuuuu
na Tebe je vždycky spolehnutí !
![]()
MATO :
jinak teda si myslím, že si nemáme s tchýněma co vyčítat.. počkej, jak bude bláznit L. až budeš těhule !! si povíme ! A já Tě pak budu uklidnovat
![]()
JITU : to víš, že ho nebude kojit. Ale myslí si, že to dítě prostě pořizujeme pro ně ! Což se teda vážně sekli !!!!!!!!!!!!! Jinak s kočárkama je to super !!!
Jinak přípojku na Marsu nepotřebuju !
Mám datovou kratu ! Tak jde jen o to, aby tam bylo pokrytí !!
![]()
Jsem to včera rozčíleně říkala Michalovi, když přišel z práce a on u toho usnul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Kami už utíkámhttp://gify-mix.wz.cz/…sports32.gif
Kačko já se tady válím smíchy pod stolem,tak krásně mě dlouho nikdo nerozesmál.Díky,mám teď o 200% lepší náladu.
Ale já už fakt jdu…
SOPTI : hele a co Tě na tom tak pobavilo ??
Víš jak jsem z toho já na nervy !!
![]()
Teď vím zase kulový.
Missorka se nám stěhuje do diskuze. peťo-napiš něco o sobě, ať ti můžeme udělat vizitku.
jaké máte aktuálně problémy??????? Třetí?????
Kačko-taky máme jeden pokojíček volný, o PC bysme se musely podělit.
Soptíku, to je teda nekázeň. jen utíkej pro pečivo. já už byla. jak sednu k Pc, tak už se neutrhnu.
kami-jasně, o čem vlbec mluvim, z domova, v klídku
![]()
Mato-já to říkám furt-tchýně-v černým autě a pryč, juchůůůů.
Booože, tak už tady umírám smíchy i já !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prej , že PETA se nám stěhuje do diskuze !!
tak hele Profi snažilko sem s Tebou !!
![]()
JOFI :
díííík. Hele nemusely, páč mám notebook ! Hele dyt to říkám, že jsem uplně samostatná a vůbec bych nikoho neobtěžovala !
![]()
Kačko-to znám, nebo se v půlce na mě otočí a řekne: co jsi říkala, brouku????,
To bych ho prokopla.
Jéžiš, Kačko-já zapomněla na svojí tchýni. To by sis moc nepomohla, ale ta je tak půjčit si dítko na 2 hoďky, projet se venku kočárem a pak vrátit, ale jinak je to
baba jaga.
Tak až budeme mít postaveno, ale to bys musela ještě rok přenášet.
tak to asi neklapne.
![]()
Ahoj holky - hlásí se lazar .....:D ![]()
ale už jsem si na tu sádru docela zvykla. Našla jsem si i výhody - teda je pravda, že nevýhody převyšují.
Kdy se vám to podaří, že manžel skládá prádlo a žehlí, stará se o teplou večeři a dělá vám taxika aniž by to okecal
![]()
Jo a další výhoda - zhubla jsem za tu dobu dvě kila. První možnost jak zhubnout je sdrátování pusy (to funguje skvěle - mám to vyzkoušeno) a druhým jak vidno - zasádrování ruky (pravé !) to se totiž jídelníček omezí na jogurty a kaše. Není to tak rychlé jako v prvním případě (to jsem tenkrát shodila 7kg za 7dní a z nemocnice jsem jela v sukni do které mi sestra natáhla fáč místo pásku, aby mi nespadla
).
Soptiku super vejcuc!!! Vše v jedné zprávě. Jen si musím dohledat co udělal manžel Sarah, že se musela chuděra tak rozčílit a zapomněla na své hlasivky ![]()
Kami psy nikdy nepodceňuj - mám dva a podobných zkušeností habaděj. Jednou nás takhle štěkot našeho psa neprobudil, protože máme okna na druhou stranu a sousedce ukradli auto z garáže. Náš pes prej řval jako blázen - to si ona potom stěžovala (mají totiž ložnici hned naproti našim vrátkům) tak by zjistila že jí kradou pekáč. Pak mi ještě nasraná volala jestli jsem si ráno nevšimla jejich otevřené garáže. No všimla! jenže jsem si myslela že tam její manžel něco hledá tak si jí otevřel (můj táta to tak dělá) - a navíc jsem ani nevěděla že mají nové auto na leasing (asi ho pořád schovávali v garáži).
Podruhé nás probral a vyštěkával směrem ke škole. Tak jsme zavolali policii ať se tam jedou podívat a oni tam chytli nějaké hajzly, co odnášeli počítače. Od té doby vstáváme kvůli každé blbosti.