PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3301
20.9.06 06:24

Ahoj holky, tak limit 15 stránek/den jste včera dodrželi :) , chválím :wink: ale já vás stejně nepřečtu, protože včera večer nám nešla elektrika :evil: Pustili ji až po 9. ale to už jsem ležela v postýlce, tak mě ani moje závislost nedonutila vstát :lol: a teď ráno to nestíhám…

Maci , jakou jinou pojišťovnu bych mohla mít, než tu co má ségra :lol: Takže MV 211. Výhody nečerpám skoro žádné, ale NIKDE s ní zatím nebyl problém :-)

Sarah , pro tyto případy, že tě manžel vytočí si připrav předem papírky s obvyklými výtkami, nadávkami atd…Budeš připravena a ne překvapena a ušetříš si hlásek :wink: . Jo a k těm papírkům si přilož i lepící pásku a tou si zalep pusu, aby tě to nelákalo na něj křičet. Zalep pusu i jemu a budete na tom stejně. Situace, že tě vytočí se totiž do 4.10. zopákne ještě mockrát…je to „jen“ chlap :wink: Ale to co proved by mě naštvalo taky, ne že je dlouho v práci, ale když už jde domů, tak si klidně zajde na kafčo a povinnosti stranou :twisted:

Mě dnes ráno manžel taky vytočil, takže od 4.15 už jsem nespala a přemýšlela, že napíšu jeho šéfovi…můj drahý nejen že bývá teď v práci přesčas, občas i o víkendu, večer doma dře na notebooku do 10-12 v noci a tak to je už několik týdnů, tak včera přijel v půl sedmé, předtím mi volala, že už jede a můžu :! mu nachystat večeři ať stihne pojíst než pojede na squash, okoupal Mikyho, odjel na SQ, přijel v půl desáté, zasedla k notebooku a šel spát ve 4.15 :! :evil: :roll: :? Když jsem viděla ten čas, kolik je hodin a uvědomila si, že bude spát „celé“ 2 hodiny, tak mě to tak namíchlo, že jsem rozhodlá napsat šéfovi mail. On se to totiž jinak nedozví a toto je o zdraví… :twisted: Fuj, tak mě to vytočilo…no ale už jsem se vypsala a je mi líp, tak si to ještě rozmyslím, jestli mu budu psát ;-)

Všechny vás moc zdravím, je mi po vás smutno :-( a holky, je středa a žádná nová těhulka? :wink: Co Abbey, Soptíku, Maci, Marinko (ta tu dlouho nebyla) a už nevím kdo dál je nadějný testovatel…šup šup čůrat a hlásit // :) Mějte se krásně :-)

http://www.gify.nou.cz/…ubory/17.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.9.06 06:56

ahoj,

myska no neviem ci je to spravne pisat sefovi. podla toho aky je medzi nimi vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 07:24

mysko, no ja myslim, ze tento tyden cekame, az si abbey koupi ten spravny test… dneska je 23DPO a jestli pres noc nic… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
20.9.06 07:27

coze abbey je 23dpo??? 8O obdivujem tu trpezlivost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 07:31

dancul, no ona neni trpezliva, ale uz ji 2× vysel neg. test… myslim, ze v patek jde na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 07:36

Ahoj berušky,
tak u mě pořád nic.Mrcha ještě nedorazila a bříško mě pobolívá míň než včera,tak nevím.Teplota dneska ještě trochu klesla,tak to přijde asi až večer.Ach joooooo,proč ta mrcha nechodí přesně,jak mi vždycky chodívala?Já už bych konečně mohla jít k doktorce a ta mě to domluví v tom Caru,ale pokud nedostanu mrchu,tak se to zbytečně všechno prodlužuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 07:42

ahojky holčinky
tak já dneska hlásím 1.DC, ale nebulím, včera jsem udělala velké rozhodnutí, objednala se do CARu, takže pro slzičky není důvod…
musím být silná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 07:46

MACI asi budeme stejnometrářky,já si myslím,že dneska mrcha navštíví i mě.Dává si pěkně na čas,ale vzhledem k tomu,že byla teď u tebe / což vysvětluje to její zpoždění,má toho asi moc /,tak to ke mě dřív jak odpoledne nestihne… :D :D :D

Proč mám pořád 34 DC,když už jsem 35 DC????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 07:47

Soptíku: a nezkoušela si vůbec testovat??? :wink:
jdu si opravit metřík, ten první je už neaktuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 07:51

Já si říkám,že pokud mi klesla ta teplota až tak,tak je zbytečné testovat.Ale nejpozději v pátek ráno testovat stejně musím,protože jdu na kontrolu k doktorce a ta mě chce píchnout nějaké injekce na uvolnění svalu.A kdybych byla těhu,tak to nejde.
Představte si to,že mě ty záda začaly doopravdy bolet.Já si asi už vsugeruji úplně všechno.Ale ne,ty záda mě normálně bolí pořád jen s malými přestávkami.A minulý týden mě vůbec nebolely a včera to začlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 08:01

MACI krásný metřík. :wink:

Jupííí,už mě to konečně přeskočilo a jsem 35 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 08:04

holky, tak jeden postřeh…
když jsem včera chtěla dva metříky z tickerfactory, tak to nešlo…
teď jsem si dala snuggle a jde to v poho, ještě se mi tam vejde i obrázek a číslo stránky seznámku :P :wink:

Soptíku - je pravda, že ta tvoje teplota už hodně klesla, já to mívám taky takhle, akorát jsem ještě nikdy nevydržela do 15.DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 08:07

Soptíku: vždycky to naskakuje podle toho, jaký na začátku nastavíš čas…většinou se to dává přibližně, takže proto to třeba chvilku trvá, než je to správně :wink:
tak hezký den bez mrchy :wink: třeba se ta teplota ještě vzpamatuje :wink:

jdu pracovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 08:07

MACI já taky ne,vždycky to vyšlo 14 DPO přesně.Tak nevím,ale pokud se courala u tebe,tak to chápu,že dorazí až dneska.Nějak tomu přestávám věřit,že by se to povedlo. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 08:30

Ahoj holky!

Myško , je to jasný, můj manža vytočí mě, tak ten tvůj vytočí Tebe, proč musíme mít stejný všechno… :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Sopti , vydrž, třeba mrcha nepřijde, kež by!!! :wink:

Macinko , holčičko, tak mrcha přišla, hlavně že nepláčeš, vždyť za 14 dní pojedeš do CAR a tam už to vyřeší… :wink: Těhotenský metřík by byl hezčí, ale tenhle se mi líbí, podařilo se Ti totit vytvořit úplně stejný, jaký jsem používala asi 3 měsíce na jaře! :wink: Fialová, to je moje! :wink:

Hezký den všem! :lol: :lol: :lol: Jdu snídat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová