Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NIKDUS : no bydlej " hodně daleko " od nás !!! ASI 30 METRŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JE TO K ZBLÁZNĚNÍ !!!!!!
MATO : já Dubai znám a jsem si JISTA, že tam malý dítě bych tam prostě nevzala…
Nikduško, no fakt, doteď měla většina holek laparku v pohodě, my jsme to vyžraly
taky jsem moc zvědavá, co mi „nabídne“…
Teď jsem mluvila se švagrovou, od ledna nebere prášky, od března si přestali dávat pozor, a taky nic ![]()
Tak jsme si notovaly, jak zbytečně 10 let žereme antikoncepci!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky!
KACI - z tchyne si nic nedelej, ja si dobre pamatuju, jak si moje tch. chystala postylku - az bude mit O. par mesicu a ona si ho bude bravat na ty vikendy…no nerekla jsem nic
a poprve ho mela pres noc az letos na jare…na hlidani nekdy ve 2,5 letech pres den.
Muzou si rikat, co chteji, my jsme rodice a pres nas proste nic neudelaji. Podstatna je teda shoda s manzelem
, ta u nas nastesti funguje
.
LIUS - Jane laka, co? No ja verim, ze vyberete dobre…nedavno jsem videla ten novejsi od nich - ne powertwin ale tusim twin two? No proste ten, co ti ukazovala Missorka, a vypadal na zivo uplne suprove! V porovnani s temi tanky, co tady jezdi…nejcastejsi mi pripada Hartan, asi je super, ale je to fakt vozidlo ![]()
No je to veda, vybrat kocarek…a pro dvojcata zvlast.
S.
Hlavně moje tchýně se prostě přepočítala. Já nemůžu za to, že její manžel - můj tchán se tahá s kde jakou kurvou a je furt někde v háji !!! já jíza to nemůžu , že je furt sama. Ale jistá jsem si tím, že až pojedeme na dovolenou tak ve složení - já , můj manžel a naše dítě !!! toť vše !
rozhodně nebudu trávit dovolenou se svojí tchýní.
Já prostě jen žasnu, co si oni myslí !!! tohle si nedovolí ani moje mamča ani táta. Prostě vědí, že je to náš život, naše dítě, že jsme rodina a že nás vždy rádi uvidí, ale NIC NÁM NEORGANIZUJÍ !!!
Tchánovci furt něco !!!!!! ![]()
Nikduš nebóóój, to víš, že budu s tebou
! Hele, a když jsem to zvládla já, ten největší strašpytel a poseroutka na světě
, tak to musí zvládnout každý
!
Matiee , přidávám se do klubu zbytečně požírajících antikoncepci! Já ji brala 7 let.
KAČKO nechápu,proč ta tvoje tchýně nepochopí,že její synáček už má svůj život.Proč vám furt do toho kecá.Panebože,já bych asi zbláznila.Ještě že mám tchýni zlatou.Tak proto mi ani nevadí,že bydlí patro pod námi.Ale mít něco takového jako ty a tak blízko…
Klobouk dolů před tvými nervy.
MATI,PERLI jéééééééé,kdybych to věděla,že nám to tak dlouho nepůjde,tak se nechráním vůbec.Já brala antikoncepci od 22- 27 let a naprosto zbytečně.
![]()
Nikduško, Ajajko, Mirulko a vůbec všichni - díky, holky ![]()
taky mi to trvalo, než jsem se rozhoupala ![]()
Kačko: jóó, ta Barborka je skvělá motivace ![]()
holky, můžu se zeptat…jakou máte pojišťovnu??? Vím, že určitě Abbey psala, že nemá VZP…
já jsem se totiž dočetla, že Gennet nemá smlouvu s VZP co se týče IVF. Tak bych asi musela přejít někam jinam - kam je to nejlepší??? Ministerstva vnitra???? Máte některá nějaké zkušenosti???
Díky moc!
KAČKO ty jsi měla vybrané jméno Barborka?To by chtěl můj manžel,kdyby jsme měli holčičku.Moc pěkné jméno.
Soptíku:
já to myslela tak, že Kačka mi posílala odkaz na první miminko Gennetu (to je Barborka, víš)
a mimochodem, opravdu moc hezké jméno a ještě hezčí miminko ![]()
Sopti , já 17 - 24
. A naivně jsem si myslela, že jak vy:,–(ím tak okamžitě otěhotním, protože se říkalo, že to je jako když pohnojíš
. A prd.
MACI : tak to Ti neporadím, která pojišťovna je nej. Já mám OZP a jsem spokojená.
Ale asi by to chtělo si zjistit, jaké je to v těhle případech !
SOPTIKU : ahoooj, no já už těch nervů moc nemám !!! ta trpělivost mi asi brzi přeteče a už se neudržím ! DNESKA MI VOLALA UŽ 3 X !!!!!! A vždy kvůli uplnejm hovadinám !!!
Jinak Barborku jsme neměli vybranou. Jméno je to krásný, ale k našemu příjmení absolutně nepoužitelné.
pro holku máme Lucie. ![]()
Aha,já jsem ale popleta,já myslela,že to měla Kačka jako variantu pro holčičku.Ale u nás to asi bude Barborka.
Maci- já mám ozp a většinou se z ní všude radujou. Zkus jejich vebovky a na co to vůbec myslíš, hned ivf? ![]()
kačko-nikdo to tu nechtěl říct, tak já to udělám. tchýně je kráva, pošli ji do prdelky a bude klid. A dítě jí dáš, když budeš chtít. a hotovo, jméno taky-co si o sobě vůbec myslí????
![]()
Holky, stáhla jsem si photoshop a jsem z něj celá divoká. Tý jo, ale ten umí věcí!!!!! ![]()
Pro dnešek se loučím.Jdu nachystat Petrovi sváču do práce a hurá na Ordinaci.Tak zítra ahoooooj.