PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
19.9.06 19:48

Echm

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 19:52

MATO : tak ted sorry … TY VOLE ! TAK TOHLE JEN TAK NEVYDEJCHÁM !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Chce mě mít dan na svědomí ??? 8O :x :evil: :twisted: :twisted: :twisted: jestli si myslí tohle, tak nemá odhad na lidi !!! Bohužel jsme měli s Michalem " čest " poznat tchánovu kurvu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A bohužel vím, že není jediná. je to ubožák !!!!!!!! A každej , kdo viděl na svatbě mojí tchýni , tak o ní říkal, že je strašně nesympatická ! že působí děsně důležitě !!! ježiš ten mě teda dorazil !!! jako by nestačilo to, že mi vona už 3× volala !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

JOFI : ty jsi moje zlatíčko !!!!!!!!!!! Jako vždy jsi nezklamala !! :D :D :D :D

SOPTIKU : měj se krásně a zase se ukaž ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 19:56

KAČENKO, to měl být vtip. Dan se tu u toho chlámal, doufala jsem, že ty ksichtíky na konci ti to ujasnily… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 19:59

Maci, mně se docela líbí pojišťovna ministerstva vnitra, moje VZP je divná. Dnes jsem tam volala, na co jako přispívá v těhu. Tak mi řekli, že Rath to zkrouhnul a že jediný, tak že si mám donést těhuprůkaz a dají mi 1 balení těhuvitamínů zdarma. Dřív přispívali i na těhukurzy, ale teď nic. Ale prý snad zas po novém roce. Budou prý i přispívat na plavání kojenců. ZMPV si myslím, že je OK a nebo OZP, jak píše Jofinka. Být tebou, rychle bych přešla. Pro jistotu. Přeci si nebudeš hradit hormony úplně sama, natož IVF (tam snad doufám ani nedojdeš)! :wink: Moc držím palečky a jsem ráda, že tvůj manža měl radost! :lol:

Kačko, už mám zase tvrdou bouli na břiše, je to normální? 8O Myslela jsem, že mi tvrdne břicho, ale všude kolem je měkký, tak co to je? Nemáš zkušenosti od Píďy? 8O Jo a kočík kopretinka zatím vede. Mají ho v Baby Expertu (CHICCO) na Černém mostě. Ve čtvrtek na něj juknu naživo. Paní v telefonu byla příjemná a moc ho chválila, mám si ho prý přijet ozkoušet. :lol:

Nikduško, ahojky! Já tě taky budu podporovat, až budeš stimulovat!!! :D A mileráda! :wink:

Máťo a Nikduš, když jste si tak vyžraly ten nález po laparce, tak vám přeju, aby právě teď to těhotnění bylo v cuku letu! :wink:

Sylvi, máš pravdu, Hartan je opravdu jezdící tank. Hrozím se i polských kočíků pro dvojky. To je docela děs. Teda aspoň na můj vkus. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 19:59

Jdu se s vámi pro dnešek taky rozloučit. Za chvilku přijde manža tak ho aspoň jednou překvapím a budu mít vypnutý počítač :oops: :lol: !

Přeju vám krásnou noc a Kači , už se nečerti :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 20:02

Muf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 20:02

Kačí, tak to je teda tchán „formát“. Že si nedá pokoj, v jeho věku. Ale zase jestli má doma takovou rachejtli, tak se mu ani nedivím. :D :wink:

Jofi, tak koukám, že tvůj manža má stejný přístup k SPG jako ten můj, ale neboj. Až bude po, tak se bude tvářit jako pán tvorstva, to mi věř (jako že to zrovna on dokázal) :o :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 20:21

Tady to zamrzlo, začala Ordinace, co?????

Jen vás uklidním, Kačenka to rozdýchala, vysvětlila jsem jí to po SMSkách (pravda, musely být dvě :twisted: )

Dobrou!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.9.06 20:23

Holky tak hlasim, ze z mych deseti hodin tydne je asi deset hodin denne :! :evil: :evil: :x
Jsem priserne unavena. Ale co, vsak oni se na konci rijna budou divit :lol: :wink:
Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 20:25

MATO : viz sms !! byla jsem ve vaně a málem jsem utopila sebe i mobil !! A to jsem se jen sprchovala :lol: :lol: :lol: Danečkovi to nedaruju ! :twisted: :twisted: :D

LIUS : hihi to mám taky !!! je to vždy bud Píďova nožička, hlavička nebo zadeček. :lol: :lol: :lol: tím, že tam máš dvě, tak to cítíš dřív. :wink: Neboj. je to ok '! :lol:

jdu koukat na Ordinaci a pak hajat. :lol:
Krásný večer všem.
 Páčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 20:38

Jo a to debilní icq nestáhnu, páč můj debilní noťas mi hlásí, že soubor. exe není soubor pro Win 32. Se asi vzteknu, šmejd barevnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
19.9.06 20:41

1. KAČKO KLID!!! :-)

2. MACELI - pošli mi ty metříky na mail a já na to kouknu, jestli chceš…

• Citovat
  • Upravit
2605
19.9.06 21:54

Missorko - stejně je budu asi za chvilku měnit, takže to vydržím takhle…
tak až třeba někdy…až třeba budu potřebovat 3 dětské :P :P :P, tak se na tebe obrátím…
jsi hodná, díky moc :wink:

Kačko - klííííííííííídek :wink:
ale plně tě chápu, musí to bejt něco mít takovou tchýni :evil: :evil: :evil:

berušky moje, dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
19.9.06 21:56

Čau kočky,

jsem úplně grogy, nějak jsem to s tím úklidem přehnala… :oops:

Taky jsem se strašně naštvala kvůli manželovi, slíbil, že přijde domů včas, protože bylo potřeba dojet na nákup, kvůli té návštěvě, jenže nejdřív se zdržel v práci a pak šel na kafe se známou, kterou náhodou potkal v centru. Tak jsem se tááák vytočila a nevydržela jsem bobříka mlčení a vynadala jsem mu… :cry: A teď mě bolí v krku… Ach jo… :oops: :cry: Bojím, jsem blbá!!! :evil: Jenže on zítra nebude doma, mají pracovní akci přes noc a já tu budu na všechno sama… :cry: Navíc jsem pořád taková malátná… :oops:

Tak jsem si postěžovala… :oops: Pardon!

Kačko , tvou tchýni nejlíp vyjádřila Jofinka, je to fakt kr… :twisted: Hlavně, že jste se s Matou dohodly… :lol: :lol: :lol:

Ahoj Liuško , držím palce s výběrem kočárků, ten od Missorky je super! :lol:

Macinko , já mám taky pojišťovnu ministerstva vnitra, je to přesně, jak píše Mata, fakt v pohodě u všech doktorů.

A víc nevím… :oops:

Tak všem alespoň popřeju krásnou dobrou noc a sladké sny!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.9.06 22:35

Ahoj holky, jste tu ještě některá???? Dnes jdu spát až ve 3 ráno, tak mám konečně čas s vámi podrbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová