Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MATO : tak ted sorry … TY VOLE ! TAK TOHLE JEN TAK NEVYDEJCHÁM !!!!
Chce mě mít dan na svědomí ???
jestli si myslí tohle, tak nemá odhad na lidi !!! Bohužel jsme měli s Michalem " čest " poznat tchánovu kurvu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A bohužel vím, že není jediná. je to ubožák !!!!!!!! A každej , kdo viděl na svatbě mojí tchýni , tak o ní říkal, že je strašně nesympatická ! že působí děsně důležitě !!! ježiš ten mě teda dorazil !!! jako by nestačilo to, že mi vona už 3× volala !!!
![]()
JOFI : ty jsi moje zlatíčko !!!!!!!!!!! Jako vždy jsi nezklamala !!
![]()
SOPTIKU : měj se krásně a zase se ukaž ! ![]()
KAČENKO, to měl být vtip. Dan se tu u toho chlámal, doufala jsem, že ty ksichtíky na konci ti to ujasnily… ![]()
Maci, mně se docela líbí pojišťovna ministerstva vnitra, moje VZP je divná. Dnes jsem tam volala, na co jako přispívá v těhu. Tak mi řekli, že Rath to zkrouhnul a že jediný, tak že si mám donést těhuprůkaz a dají mi 1 balení těhuvitamínů zdarma. Dřív přispívali i na těhukurzy, ale teď nic. Ale prý snad zas po novém roce. Budou prý i přispívat na plavání kojenců. ZMPV si myslím, že je OK a nebo OZP, jak píše Jofinka. Být tebou, rychle bych přešla. Pro jistotu. Přeci si nebudeš hradit hormony úplně sama, natož IVF (tam snad doufám ani nedojdeš)!
Moc držím palečky a jsem ráda, že tvůj manža měl radost! ![]()
Kačko, už mám zase tvrdou bouli na břiše, je to normální?
Myslela jsem, že mi tvrdne břicho, ale všude kolem je měkký, tak co to je? Nemáš zkušenosti od Píďy?
Jo a kočík kopretinka zatím vede. Mají ho v Baby Expertu (CHICCO) na Černém mostě. Ve čtvrtek na něj juknu naživo. Paní v telefonu byla příjemná a moc ho chválila, mám si ho prý přijet ozkoušet. ![]()
Nikduško, ahojky! Já tě taky budu podporovat, až budeš stimulovat!!!
A mileráda! ![]()
Máťo a Nikduš, když jste si tak vyžraly ten nález po laparce, tak vám přeju, aby právě teď to těhotnění bylo v cuku letu! ![]()
Sylvi, máš pravdu, Hartan je opravdu jezdící tank. Hrozím se i polských kočíků pro dvojky. To je docela děs. Teda aspoň na můj vkus. ![]()
Jdu se s vámi pro dnešek taky rozloučit. Za chvilku přijde manža tak ho aspoň jednou překvapím a budu mít vypnutý počítač
!
Přeju vám krásnou noc a Kači , už se nečerti
!
Kačí, tak to je teda tchán „formát“. Že si nedá pokoj, v jeho věku. Ale zase jestli má doma takovou rachejtli, tak se mu ani nedivím.
![]()
Jofi, tak koukám, že tvůj manža má stejný přístup k SPG jako ten můj, ale neboj. Až bude po, tak se bude tvářit jako pán tvorstva, to mi věř (jako že to zrovna on dokázal)
.
Tady to zamrzlo, začala Ordinace, co?????
Jen vás uklidním, Kačenka to rozdýchala, vysvětlila jsem jí to po SMSkách (pravda, musely být dvě
)
Dobrou!!!!!!!!!!
Holky tak hlasim, ze z mych deseti hodin tydne je asi deset hodin denne
![]()
Jsem priserne unavena. Ale co, vsak oni se na konci rijna budou divit
![]()
Dobrou noc ![]()
MATO : viz sms !! byla jsem ve vaně a málem jsem utopila sebe i mobil !! A to jsem se jen sprchovala
Danečkovi to nedaruju !
![]()
LIUS : hihi to mám taky !!! je to vždy bud Píďova nožička, hlavička nebo zadeček.
tím, že tam máš dvě, tak to cítíš dřív.
Neboj. je to ok '! ![]()
jdu koukat na Ordinaci a pak hajat. ![]()
Krásný večer všem.
Páčko.
Jo a to debilní icq nestáhnu, páč můj debilní noťas mi hlásí, že soubor. exe není soubor pro Win 32. Se asi vzteknu, šmejd barevnej.
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:14
1. KAČKO KLID!!! ![]()
2. MACELI - pošli mi ty metříky na mail a já na to kouknu, jestli chceš…
Missorko - stejně je budu asi za chvilku měnit, takže to vydržím takhle…
tak až třeba někdy…až třeba budu potřebovat 3 dětské
, tak se na tebe obrátím…
jsi hodná, díky moc ![]()
Kačko - klííííííííííídek ![]()
ale plně tě chápu, musí to bejt něco mít takovou tchýni
![]()
berušky moje, dobrou noc ![]()
Čau kočky,
jsem úplně grogy, nějak jsem to s tím úklidem přehnala… ![]()
Taky jsem se strašně naštvala kvůli manželovi, slíbil, že přijde domů včas, protože bylo potřeba dojet na nákup, kvůli té návštěvě, jenže nejdřív se zdržel v práci a pak šel na kafe se známou, kterou náhodou potkal v centru. Tak jsem se tááák vytočila a nevydržela jsem bobříka mlčení a vynadala jsem mu…
A teď mě bolí v krku… Ach jo…
Bojím, jsem blbá!!!
Jenže on zítra nebude doma, mají pracovní akci přes noc a já tu budu na všechno sama…
Navíc jsem pořád taková malátná… ![]()
Tak jsem si postěžovala…
Pardon!
Kačko , tvou tchýni nejlíp vyjádřila Jofinka, je to fakt kr…
Hlavně, že jste se s Matou dohodly…
![]()
Ahoj Liuško , držím palce s výběrem kočárků, ten od Missorky je super! ![]()
Macinko , já mám taky pojišťovnu ministerstva vnitra, je to přesně, jak píše Mata, fakt v pohodě u všech doktorů.
A víc nevím… ![]()
Tak všem alespoň popřeju krásnou dobrou noc a sladké sny!!!
![]()
Ahoj holky, jste tu ještě některá???? Dnes jdu spát až ve 3 ráno, tak mám konečně čas s vámi podrbat.