PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
19.9.06 18:21

Ahoj Maceli,
tak jsi si konečně vybrala, to je hezké, že máte tak brzy termín, to se to bude těhulčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 18:24

a ne a ne mi to zobrazit dva metříky :evil:
umazala jsem co šlo, asi se tam nevejde ten obrázek miminka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 18:24

JEŽIŠ TO BYCH SE Z TOHO OKROUTILA !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ted mi volala tchýně a mluvila zase asi 45 min !!! Ucho mám uplně vařící !!! :evil: :evil: :evil: a začala se ptát, zda už máme ty jména. Furt se totiž ptají, zda už nějaké máme, tak jsem zakázala Michalovi říct jim jaký máme jména, takže jim říkáme, že ještě nemáme…
No a ona, že jedno Michalovi navrhla !!!! jsem se ptala jaký … Tak řekla, že by to měl bejt JAN - PO MÝM TCHÁNOVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no ona snad chce, abych předčasně porodila nebo co !!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :x že prej on by z toho byl uplně hotovej !!! co je mi dop… do toho ?? :evil: :evil: :evil:

jo to jméne je hezký a nic proti nemu nemám, ale nikdy bych malýho nepojmenovala po nkom, kdo mi neustále leze na nervy !!!!!!!!!!!

ty vado ! ta zase zvedla tlak !!!

Tak jsem jí slušně řekla, že jsme se hne dna začátku dohodli, že se dítě nebude jmenovat po nikom z rodiny !!!! Ona si snad myslí, že to dítě pořizujeme pro jejich zábavu a chloubu !!

Mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 18:29

Kačko - ta tvoje tchýně je vážně hrozná :evil:
no co, vyslechnout si jí můžeš a uděláš si to stejně po svém :wink:

holky (Perli třeba) jak to děláte,že máte i tři metříky 8O :?:
mně to povolilo dva metříky, ale musela jsem umazat všechny obrázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 18:34

MACI : krásný metřík !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: Jinak to víš, že jsem si jí vyslechla a myslím si o tom svoje !! ale fakt je to už vyčerpávajíící !!!! :evil: Ona si už i naplánovala., jak bude jezdit s malým k moři a že první kam ho hned příští rok NA JAŘE !!! vezme je Dubai !!!! Chápeš to ??? Bude mu pár měsíců a ona mi řekne, že s ním někam pojede !!! JE TO MOJE DÍTĚ !!! sakra !!! navíc bych v životě nevzala tak malý dítě do Arabskýho státu. prostě no comment. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.9.06 18:36

Ahoj holčiny,tak jsem se na vás už musela zase po delší době podívat a moc vás zdravím.

Kačí : :lol: :lol: klííííííd!!!!! :lol:

Macelinko : no tak to je super,že už máš vybraný CAR a už dokonce i objednaný termín,to byl fofr!!!! Paráááda!!

Abbey : no tak já to teda u tebe vidím moc nadějně!! Utroš vysazenej,teplota se drží, 22 DPO a mrška nikde :wink:

Zdravím i všechny ostatní pisatelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 18:37

Kačko klííííd! Aspoň máš jistotu v tom, že ona to ovlivnit nemůže, je to vaše věc, tak se zbytečně nenervač :wink: !

Marcinko a nepomohlo když jsi umazala jen jeden obrázek? Co jsem tak zkoušela, dovolilo mi to vždycky 3 věci, ať už to byly obrázky nebo metříky :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 18:44

Macinko, neboj, ještě jsme neodjeli, jedeme až ve čtvrtek ráno. :wink: Teď už sice manža dovču má, ale řešíme nějaké restíky kolem bytu. Momentálně tu dělají bordel zedníci (včera jsem zrovna naklidila :evil: ). Jinak na tu Moravu - cestou to berem přes Prahu a omrkneme naše „favorizované“ kočíky. No a slibuju, že fotečku double vilky dodám, ale asi až po dovče. Tam budeme nejspíš dost fotit. :wink: A máš moc krásný metřík!!! To si jedete autíčkem pro poklad! Už jen pár dní!!!! To uteče strašně rychle, uvidíš. :wink: Já si pamatuju, když jsem měla podobný metřík. Pak to hrozně rychle uteklo a heleď, už mám za sebou půlku těhu. Já ti tak moc a moc přeju, aby rychle přišli na ten háček, proč se nedaří a ten hnusnej háček, aby letěl někam oknem! :D :wink:

Máťo, no bodeť, ty sluníčko potřebuješ. Pořád tam dřeš za tu tvojí kolegynní můru (ježíš, co to je za výraz :D ). No, na dovolené se dobře těhotní, to ale jistě víš! :lol: A s vašima to bude OK! :wink:

Agát, já jsem echt těhudementní. My máme mezonetový byt a já kolikrát ty schody jdu zbytečně třeba pětkrát. Protože si pro něco jdu dolů nebo nahoru a pak se samozřejmě vracím stokrát. A navíc jsem teď nějaká natvrdlá. :oops: Ještě že nechodím do práce. Tam by ze mě asi vykvetli. :lol: :oops: No a to jsem si dala závazek, že se budu po dobu mého těhu učit rusky (u nás je to opravdu potřeba). Měla bych i dvě učitelky (mamku a ségru, obě mají státnice, šikulky), ale myslíte, že mi hlava bere tu azbuku? Tady vyvstal problém a dál to nějak těhudemence nezvládá. :oops: No, tak jsem si aspoň ušila 3 záclony na okno. To teď zvládám jako po másle. :lol: Na stehy to stačí. :lol:

Jofi, teda, ty mi dneska děláš chutě! Lečo bych taky brala. To já asi k večeři vezmu zavděk rohlíkem s Lučinou. :oops: Dnes jsme ani s manžou nevařili. :oops: Přinesl jídlo od číňana, takže kuřecí maso s žampiony a rýží docela bodlo. :lol: Ať žijou glutamany! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 18:47

Kačí, ta tvoje tchýňa, to je rapl! :D Miminko do arabášskýho státu? Ta je fakt ujetá. 8O No, heleď, je to vaše dítko, tak ať si trhne. :lol: No, tak asi nebudu nakonec patřit do klubu JANÉ. :( Přední sedačka nejde do lehu, jak mi poradila Missorka :cry: .

Perli, pohlaď za mě bříško! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 18:52

Kačko : to jsi rozumná, že bys Píďu netáhla do Emirátů…zato ona se nejspíš zbláznila :evil: 8O 8O 8O

Liuško : já tomu, že si tam jedeme pro poklad hrozně moc věřím!!! Teď jsem koukala na www.neplodnost.cz a tam tenhle CAR hrozně chválí a speciálně tu mojí doktorku, tak mám radost :P

jo a manža už to ví a je taky rád :lol:
těšíme se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 18:56

Liuško , jsi strašně moc hodná, děkuju!!! Pohladila jsem si bříško a řekla jsem mu/jim, že to je pohlazení od e-tety Liušky :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 18:59

LIUS : no já jsem četla. Vím to, že u Powertwinu to nejde… je to sourozenecký kočár nikoliv pro dvojčata stejného věku. To je pak ten druhý, co Ti peta posílala. Ale vím, že jsi chtěla trojkolku. Náhodou, ten co máš vybraný s tou kopretinou je překrásnýýýýýýýýýýýý ! A už víš, zda korbičky nebo tašky ??

MACI : jo já to mám v hlavě v pořádku !!!!! Ona ne !!!! Já taky věřím, že budeš v Gennetu nadšená a že si to miminko odvezeš !! :wink: Jéé a Macíku heled koukni na tohle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.gennet.cz/…uality9.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.9.06 19:10

Dobry vecer holky :D
Tak jsem se k vam konecne probojovala :D
Kaci - ta tvoje tchyne :lol: :lol: doufam, ze bydli daleko od vas. Jinak by me asi kleplo na tvojem miste 8O :wink:
ahoooj Liusko :wink:
Maci - gratuluju ke Caru, vim jak je to odpovedny krok a hlavne jak se potom cloveku ulevi :)
Perli - az budu stimulovat, budes me uklidnovat??? :) :(
Maty - no ty tvoje moznosti :? :? jsem zvedava co ti nabidnou, no holky pred nama byly s tema laparkama uspesnejsi, ze? Ale zase mas oba vajecniky, ja mam ten druhy nekde za delohou 8O :wink:

Holky me uz je asi tri dni na mrchu,a mrcha porad nikde, coz je dobre, protoze si teoreticky prodluzuju dobu, kdy jsem bez umelych hormonu, ja je tak nechciiiiiiiiiiiiiiiii. fuuuuuuuuuuuuj. Taky mam strach, abych po nich nedostala rakovinu prsu 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.9.06 19:12

Ahoj holkýýýýýýýýýý :lol: :lol: :lol: :lol:
Já jen v rychloati zdarvím všechny,mooooooooooooooooooooc :lol: :lol:

Maceli-gratuluju ke schůzce v Gennetu,to je super a je to za pár dní.Je fajn,že si se odhodlala,držím Ti moooooc pěstičky :lol: :lol: To už jsi PROFÍK NA 1* :oops: :oops: :oops: :oops:

LOUČÍM SE,RÁNKO VSTÁVAČKA V 6.OO HOD A ČEKÁM PERNÝ DEN,BUDU TLUMOČIT NA TŘECH ŠKOLENÍCH ZAMĚSTNANCŮ,TAKŽE PĚKNEJ ZÁHUL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: MÁM BOLAVÉ NOŽIČKY A VŠE DALŠÍ UŽ DNES A TO TO BYLA BRNKAČKA DNESKA.

TAK SE MI TADY OPATRUJTE A BUDTE MOOOC VESELÉ AT NÁM NÁLADU NIC NEKAZÍ,JU :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 19:12

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová