PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
19.9.06 12:36

JITU a ještě k tomu pohlaví. Nečekej, že se to vážně dozvíš. Ten dotyčný doktor musí být vážně odborník !!!! Jinak opravdu až v 16tt. :wink: Nám to v Gennetu taky neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 12:37

proč ho zatrhl????prachy! odchází nám TV,na chalupě už odešla a lednice je taky v pr.......,máme 2m. a vyhovuje nám,takže zase dalších 15000,–.
Na kočárek holt asi nebude tolik!!!Dluhy po IVf a tak..... :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.9.06 12:38

Kačí, tip na rizoto - vařit rýži ve vodě, do který dáš kostku bujonu, pak to má chuť :wink: Zbytek ingrediencí dle aktuální chuti. A na talíři posypat strouhaným sýrem - zase různým. Mňam. Asi udělám o víkendu. Ještě mám v plánu gyros s zaziki.

Sylvah - vstugerovat si, že mi nechce čůrat :lol: To znám velmi dobře, momentálně tak 3-5× za noc :?

Čauky Jitu, Matiee, Jessy :wink:

Hele, přítomné i budoucí těhule, koukněte sem - mamanti.cz. Je to naše příbuzná, profesionální matka :wink: , žije ekologicky a přírodně, ale není to taková ta rigidní, nesmiřitelná šílenkyně, moc příjemně se s ní povídá a svoje názory nenutí, jen nabízí. Na mamanti nabízí šátky na prcky - já si ho od ní budu kupovat, i se k ní chystám na kurz vázání i s manžou k nim domů. Založila Hnutí za aktivní mateřství - iham.cz. A taky funguje v A-centru - materstvi.cz, kde jsou kurzy všeho možnýho a cvičení těhulek i dětí, tak dávám tip :wink: Budete si kupovat šátek??? Jo a jinak 30.10. začínáme s manžou předporodní kurz s I. Konigsmarkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 12:45

Ahoj Agatko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 12:50

JITU : jo tak to chápu. Heled musíš si ten kočárek ozkoušet v prodejně. každíé mamince vyhovuje něco jiného. Já měla třeba dle obrázku vybraný Bebecar a když jsem si ho pak zkusila v prodejně, tak jsem ho zavrhla, páč je dost těžký. :? :? a sporták hodně vysoko, takže pro chodící dítě uplně blbý. Někomu X-lander vyhovuje uplně naprosto vším !! Někomu zase ne. Vyzkoušej a uvidíš !! :wink: Je fakt, že peněz je to mín !! :)

AGAT : čauves. :) já šátek nekupuju páč jezdím všude jen autem, tak by mi byl na nic. Jinak obdivuju Tvýho manžu, že jde s tebou na předporodní kurzy. Já bych tam Michala nedostala ani heverem ! :twisted: No fakt si neumím představit, jak spolu trénujeme psí dýchání :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Navíc on se stejně u porodu složí, takže jemu je to fakt na prd ! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.9.06 13:02

Zdravím všechny, tak jakpak se dneska máte. já se mám na prd. všechno mě bolí, navíc jsem se přecpala svíčkovou k obědu.

Jinak Donutil byl dobrej. Říkal tam nějaký starý historky i nový, fakt jsem se pobavila. jo a na krásce v nesnázích jsme byli v sobotu (před tím, než jsem se tak strašně opila). Docela dobrý.

Jo a ozval se ten chlap ny vyhlídkový lety. byl na dovolený a na tom letišti to nikdo nevěděl. tak pojedeme o víkendu. Už se těším.

Maci-tak gratulace k odvaze a držíme palečky. vššecky :D

Mato-liposukce jo, ty alibisto-nežrat, cvičit :twisted:

Kačenko- v práci vydrž, už to máš taky za pár. :D Co Píďa-okopává ti zase žebírka? Co dnes papal, talián?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 13:02

Kačko: už otravuji naposledy a co tenhle???

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

sice podobná cena,ale jinak nevím.......bude muset manža být sticha :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.9.06 13:07

Tak koukám, že po tom včerejším extempóre přede mnou všichni zdrhli. no to je ale parádička. Já za chíli budu muset zdrhnout taky, páč jdeme ven na tělocvik a musím se ještě hodit do gala-tzn do cvičebního úboru. nebojte, modré bombarďáky a bílé tričko to není. To by mě mohli zavřít pro mravní ohrožování mládeže. no nic, jdu na ně. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.9.06 13:10

Jofi ahoj - fakt jdete na tělák ven? Já že u nás leje jako z konve - mrkla ses už z okna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 13:14

Ahoj Jofi - tak si pekne zacvic, delas rozcvicky???
ja jsem taky konecne zacala cvicit, vcera jsem byla na zdravotnim cviceni, to je spis jen takove protahovani svalu a posilovani briska a nohou :wink: :P . No a dneska jdu na spinning!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 13:14

JOFI : jsem akorát po obědě a tím, že to břicho mi zase nadskakuje smíchy mi fakt nepomáhá !! :lol: :lol: :lol: :lol: Jo a mladej mi do toho kope do žeber !! Prej Ti vzkazuje, že jim máš dát pořádně do těla ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JITU : jo tak s tím Tě zklamu. Tenhle kočárek neznám. :? :( A ani nevím o nikom v mém okolí, kdo by ho měl. :? Ale značka je to super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Peg Perego jsou kvalitní kočárky. :wink: A zapamatuj si tohle… Vůbec mě ničím neotravuješ !! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 13:15

jééé, tady sviti krasne slunicko, ale oni hlasi, ze se to ma odpoledne pokazit 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 13:21

JOFI, před tělocvikářkou fakt nezdrhneme, leda bych trénovala odrážení nožičkama na jezdící židli tak pětkrát týdně dvě hodiny denně, za půl roku bych ti možná ujela :twisted: :twisted: :twisted: Bez židle v práci ani ránu (akorát teda na záchod a pro kafe jdu po svých, no, otrava…) :lol:

Kačí, já dělám rizoto pro lenivce, rýži, pak normálka použiju konzervu - masíko ve vlastní šťávě, je to pak celý dobře matlavý a to já zbožňuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samozřejmě zeleninu taky mraženou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.9.06 14:06

Matiee jé to rizoto dělám taky. Jen nejprve orestuji cibuli v tom tuku z konzervy, přidám mletou papriku, pak do toho nakrájím konzervu a to pak smíchám s rýží, hráškem, kukuřicí a mrkví. No to je neskutečná ňamka a nejdéle trvá uvařit ti rýži!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová