PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
19.9.06 09:51

ABBEY tak to jsem nevěděla.Já určitě měla taky všechny ty testy alergický na mě,proto mi pořád ukazují jen tu /. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 09:55

Ahoj,
zítra mě čeká v 10:00 pracovní pohovor. Ani se mi tam nechce. Mám plnou hlavu toho jestli to zítra přijde nebo ne. Tím čekáním se to ale může ještě prodloužit a přijde to později. Když jsem dříve čekávala tak to přišlo třeba o pět dní pozdějc. Hrůza. Práce je teď fakt to poslední co mě zajímá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 09:57

Perlo, bývá ti ráno špatně? Já když byla poprvý těhu, tak jsem se taky budila kolem 5. hodiny. A musela jsem si vždycky sednout abych nepoblinkala postel. Mě bylo totiž špatně dost brzo. Ani ne 5. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 10:00

KATAZ : ahojky, budu držet palce na ten pohovor ! :wink:

PERLI : jéé tak zalez do pelíšku, když můžeš ! Já se dneska ráno taky nemohla vyhrabat ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 10:06

Díky Kačko. Budu se snažit. Budu tam mluvit NJ. Říkala jsem si ale i kdyby mě přijali, že pokud budu těhotná tak nenastoupím a užiju si těhu doma. I tak by bylo nefér nastoupit, kdybych to těhu už věděla. Nicméně možná bych měla stejně rizikový a byla bych doma tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 10:07

kacko, jo - zmensily :( …teda na puvodni velikost, ale me se ta nova zacinala libit :cry:
zuzi, blbe mi je, spis ale vecer a nastesti se to da zvladnout nejedenim, pripadne ovocem…
abbey, testik neni dulezitej, ale ta teplota je podezrela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
19.9.06 10:10

Ahojky! :wink:

Macinko , no to je krásný!!! Teda to je fofr! 8O Takhle čučím… :lol: Jste mě holky s tím Gennetem úplně nahlodaly… :oops: Mě to prostě táhne do toho Pronatalu.

Zdeni , kam jsi chodila ty? A zmenšily prsa? To je divný…

Máťo , proč ty bys chtěla do Pronatalu?

No, já nejdřív nechám mou dr, jestli ještě něco vymyslí, mám tam jít na kontolní UTZ a pak uvidím, až mi napíše doporučení… Jsem nějaké nemožná se rozhodnout… :oops: :oops: :wink:

Krásný den všem, musím dát do pořádku byt! A taky chci dodržet limit na den, tak moc psát nebudu! :lol: :lol: :lol:

Kačko , díky za krásný profiprsk! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 10:12

sarah, ja do pronatalu a jahudka taky :wink:
no dost se zvetsily ve 4-5tt, ze jsem uvazovala o koupi nove podprdy a tenhle tyden jsou uz zase normalni /fnuk/ :roll: i kdyz bolavy jsou stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532

Holky brouzdala jsem na stránkách, kde se mluví o děložním čípku. Nevíte jak vypadá, když otěhotním ? Já ho mám dlouhý tvrdý a uzavřený a to to mám zítra dostat. Tam mám vlhko a měkko. Nemohlo by to už společně s těma bolavejma prsama něco znamenat? Máte s tím zkušenost?
Jo jsem prostě moc nedočkavá tak hledám všechny příznaky co se dají :oops:
BT bohužel neměřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126

ABBEY : heled ta Tvoje teplota je fakt „divná“ !!!! Bud si s náma všema hraje a nebo jsi vážně těhu !! protože takhle dlouho mít vysokou.. to je by přece značilo na jasný těhu !!

ZDENIKU : chi chi. neboj !! ono to zase naroste !! :lol: taky mi bylo blbě hlavně večer ! :lol:

KATAZ : no to asi jo… Ale stejně držím palce ! :D JInak s čípkem nevím. nezkoumala jsem ho. Měla jsem loni nějaký nález na čípku, tak si tam radši nešahám,abych si tam něco nezavlekla.. :? :? :? Měřila jsem BT a dělala ovu testy.

HANI : ahoooj na Kypr !!! Heled už jen 17 days do odletu ! :lol:

SARI : ahooooj ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:14

Macelinko:no to je super krásný!!!!!!!!!!těším se s tebou!!!!!!!!!!
Jasně v říjnu jsi těhu ty :P :P :P :P :P

Zdeniku: mě se taky lehce zmenšili prsa kolem 7-8tt,nebo spíš přestali bolet a splasklo naběhnutí.Zas mi je podprdaDD :D :D :D :D :D

Ahoj Kačíku:pozdravuj píďu :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 10:15

kata, ja teda nevim presne kde a nemam ted cas to hledat , ale nekde tu je na emimi diskuze o cipku v tehu, tak si ji zkus najit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 10:16

KatoZ , špatně mi ráno nebývá, spíš těžko a špatně se mi dýchá. Ale loni jsem byla těhu necelých 11 týdnů a špatně mi nebylo ani jednou. Ale s tím horším dýcháním to bylo stejné.

Kačko , ještě chvilinku a půjdu :wink:

Jo, málem bych zapomněla. Včera večer jsme to řekli tchánovcům. Bydlíme spolu v RD, oni dole, my nahoře. Oni se totiž 2× dozvěděli o mém těhu až když jsme o mimi přišli, tak jsme se po třetí rozhodli změnit taktiku :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:18

holky jak nosíte v těhu bokovky??????mě to tlačí a bolí a to mám ty nejnižší co jsem kdy viděla :( :( :( :( Před IVF mi byly velký :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 10:19

Jdu zkusit najít něco o tom čípku v těhu.

Perlo, o špatném dýchání jsem ještě neslyšela. No snad to brzy pomine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová