Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KataZ - k tomu „nesledování se“ se probojuješ časem, neboj, my to máme za sebou všechny ![]()
Jitu poprvé ne, po druhé jsem měla Utrogestan jako teď, ale jen jedno balení. Ale předtím jsem ho polykala a teď ho zavádím, takže to bude jiné a basta
!
Jdu asi fakt spinkat, tak se zatím mějte, papa!
ALE JÁ ZASE PŘIJDU!!!
![]()
Zdravím všechny holčiny,
macelina: držím palce a ať to všechno vezme šťastný konec.
Já mám týden po kontrole - vše je ok. Mám hodně plodové vody, zhubla jsem 3kg od té doby co jsem kvůli nálezu omezila příjem cukrů.
8. nebo 9.10. nastupuju na mateřskou dovolenou.
Do seznámku: další kontrola u dr. 27.9. ![]()
kacko, ve 12tt to opravdu nejde… az do 16tt se to neda spolehlive rozlisit - proste se ten dr. akorat trefil
kato, az budes mit za sebou par cyklu s tehu priznakama a pokazdy treba jinyma, tak te to prejde / nebo jsi opravdu tehu a nebudes to muset resit
/
Perlo:tak hezky zaváděj a kolik máš denně????
já zítra končím se zaváděním,,JUPÍ
k tomu pohlaví: paní dr. to poznala v 16tt, tak jak psala zdenik, později nám to už jen potvrzovali a potvrzovali ![]()
Jitu , 3× denně po 1 bobuli. Ale je to hnus, co
?!
a už fakt jdu ![]()
To je slohovka, co?
Jsem pátrala…
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:15
dneska je vážně spací den. Furt tady zívám. Jsem vyřízená. ![]()
Už se mooooooooooc těším na MD ! ![]()
MATO : no takže já Ti to řeknu asi takhle. Já bych Ti jako dr nařídila léčbu endošky těhotenstvím !
To je nejlepší léčba !
No jsem zvědavá, co na to Žantová řekne…
ZDENIKU : no jak u koho !
ale pro mě to znamená to, že si budu moct dělat, co chci. nebudu muset sedět v práci. Protože dneska mě fest bolí záda. ale to vydržím. A hlavně si budu navštěvovat všechny kamarádky a jejich miminka a děti !
A třeba i zajdu do bazenu !!! poprvé za celé své těhu !!
![]()
Tak včera jsem celý den proseděla u PC a dnes ho zase asi věnuji televizi.Ráno jsem si pustila do postýlky film Mr. a Mrs. Smith a bylo to super.Vzala jsem si tam i snídani a můžu vám říct,že jsem si tak krásně odpočala,že mě ta nemocenská mooooooooc svědčí.Za chvíli dávají v televizi můj nejoblíbenější pořad / samozdřejmě až po Ordinaci / Uvolněte se prosím.V pátek jsem to nestíhala,protože jsem totálním vyčerpáním usnula v 8 hodin a tak se na to teď mrknu.Jupíííííí,ale pak už budu muset jít něco dělat,je tady doma děsnej bordel.
MATO : che che no to bych mohla !! já se ted do P. nedostala… Byla jsem tam v pátek a pak ne. Takže se nějak domluvíme. Neboooooj. srazík to jistí a pak ta návštěva v porodnici !
No právě, že aby efekt vydržel, atk by to chtělo co nejdřív !!
Heled a co víš ! třeba už jsou spermošky rychlejší ! Baští Dan vitamíny ?? A s tím ucpánkem si fakt havu nedělej !!! Dyt já ho nemám vůbec a Píďa je tam ! A třeba bude nějak CAR rychlejší ! Do Vánoc by to chtělo pupek !! Co kdybych Ti ho v listopadu předala ??? Bereš ?? Už se teda hlásila i Kamča, ale já ho mám dost velkej, tak se klidně podělíte !
![]()