Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná bych vám sem měla dát jako odstrašující případ ten svůj „pupíček“ co jsem měla s Domčou.VELRYBA.
holky, mám novinku, celá se z toho klepu… 4.10. v 10.00 jsem objednaná do Gennetu!!!!!!! Na první schůzku!!!!
Mám přijít s manžou a udělají mu hned SPG!!!!!
to je za 14 dní!!!! Paní doktorka mě hned prohlídne (nemám menstruovat)…akorát to vyjde kolem ovulace......
holky, já se tam těšíííííím
Jessy, budeš jak filmová hvězda, velké černé brýle a péče okolí ![]()
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:16
Maci, supeeeerrrr
To je skvělý, že to tam takhle frčí. Dobrej výběr
To bude teď fofr, uvidíš
Mám z tebe radost, tam vám k miminku pomůžou.
Dobré ranko všem, taky se hlásím jako znovu nalezená.
Maci tak to jsi to vzala hopem!!!4 to máme akorát s manžou výročí svatby.A ke komu tě objednali?Tak a teď už to půjde jedna radost!!!
Naše těhulky mají krásné pupíčky to já budu jednou určitě jako dělová koule.A ještě ke všemu jestli v tom budu po mamce tak ta si musela nechávat šít podprdu protože v těhu potřebovala padáky jeeen to néééé
Macelinko , super, blahopřeju že ses odhodlala!!! Moc držím palečky, věř doktorům, oni vám určo pomůžou!!!
holky, díky, snad se to začne konečně hýbat.....
AAJINO: k MUDr. Lence Vykysalé, chodíš k ní taky???
akorát mě zarazilo, že prý manža může mít tak 3denní abstinenci, ale nemusí
(no radši budeme), i když to bude zrovna v době ovu, takže to nejspíš prošvihneme, ale co se dá dělat…
maci, tak to je super ![]()
treba vam rovnou udelaji IUI ![]()
jo a me uz asi zacina vylejzat pupek, protoze ho mam uz po ranu
,ale zatim neni takovej krasne, spis vyzranej ![]()
jo a zda se mi, ze se mi trochu zmensily prsa ![]()
Maci - super, mam radost a tesim se za tebe. Co na to manza?? Uvidis, ze bude vsechno v pohode a treba budes uz o vanocich tehulka
![]()
Maci, určitě se to hýbat začne. Jsou tam určitě odborníci a mimi bude brzy na cestě
a budeš mezi těhulkama. To by bylo moc krásný.
Maci chodím k té samé a je dobrá.Jsem zvědavá s jakými přijdeš dojmy.
holčinky, mám z toho radost, že jsem se konečně odhodlala, hodně jste mi k tomu pomohly vy, když vidím, jak to pak jde rychle…
Jo a manžovi to musím říct, ale zatím to vypadá v pohodě, včera večer jsem mu ukazovala jejich internetové stránky, mají tam i průvodce virtuální ordinací, co a jak při první návštěvě, tak vypadal, že se mu to líbilo. Prý mi věří, že jsem vybrala to nejlepší. Tak snad
![]()
jo a co je zajímavý…hledám teď nějaké info o té mojí doktorce,abych byla v obraze a našla jsem jí mezi externími doktory v Motole, kde je mezi nimi mimochodem i moje doktorka z gynekologie, to je teda náhoda ![]()
Externí spolupracovníci:
MUDr. Berenika Baráni, MUDr. Milada Brandejská, MUDr. Lukáš Horčička, MUDr. Martina Hourová, MUDr. Karel Hynek, MUDr. Blanka Hynková, MUDr. Alena Kratěnová, MUDr. Drahuše Krhounková , MUDr. Eduard Kulovaný, MUDr. Dagmar Makalová, MUDr. Zlatko Pastor, MUDr. Eva Raušová, MUDr. Dagmar Smetanová,CS., MUDr.Helena Součková, MUDr. Robert Šimek, MUDr. Lenka Vykysalá
AAJINO: fakt chodíme k té samé
![]()
a fakt dobrý??? Je příjemná???? Pečlivá???? Je docela mladá, asi 35 let…
taky jste měli hned při první návštěvě vyšetření a SPG?
Maci tak to je super - teda s tím IUI to moc nevidím - já jsem první návštěvu měla tak těsně před OVU. Našla mi tam folík a nechala mi rovnou píchnout Pregnyl a nařídila snažení.
Protože pak tě v dalším cyklu určitě poženou na odběry 2-5den na hormony.
Manžovi asi vezmou krev rovnou - tam se kontrolují jen přenosné nemoci.
Tak ti moc držím palečky - ať na tebe první návštěva udělá ten nejlepší dojem. Já si pamatuji jak jsem se strašně bála že budou nepříjemní, a jak jsem byla tenkrát dost na dně, tak že je pošlu někam a odejdu. Naštěstí tomu tak nebylo. No po některých zkušenostech s naším zdravotnictvím - co má člověk čekat, že???
Je pravda, že první střet s jejich úžasnou kartotékou byl fakt vyčerpávající - temná stránka Podolí ![]()