PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
19.9.06 09:13

Možná bych vám sem měla dát jako odstrašující případ ten svůj „pupíček“ co jsem měla s Domčou.VELRYBA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 09:13

holky, mám novinku, celá se z toho klepu… 4.10. v 10.00 jsem objednaná do Gennetu!!!!!!! Na první schůzku!!!!
Mám přijít s manžou a udělají mu hned SPG!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 09:15

to je za 14 dní!!!! Paní doktorka mě hned prohlídne (nemám menstruovat)…akorát to vyjde kolem ovulace......

holky, já se tam těšíííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 09:16

Jessy, budeš jak filmová hvězda, velké černé brýle a péče okolí :wink:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.9.06 09:17

Maci, supeeeerrrr :D To je skvělý, že to tam takhle frčí. Dobrej výběr :wink: To bude teď fofr, uvidíš :D Mám z tebe radost, tam vám k miminku pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.9.06 09:18

Dobré ranko všem, taky se hlásím jako znovu nalezená.

Maci tak to jsi to vzala hopem!!!4 to máme akorát s manžou výročí svatby.A ke komu tě objednali?Tak a teď už to půjde jedna radost!!!

Naše těhulky mají krásné pupíčky to já budu jednou určitě jako dělová koule.A ještě ke všemu jestli v tom budu po mamce tak ta si musela nechávat šít podprdu protože v těhu potřebovala padáky jeeen to néééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 09:21

Macelinko , super, blahopřeju že ses odhodlala!!! Moc držím palečky, věř doktorům, oni vám určo pomůžou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 09:23

holky, díky, snad se to začne konečně hýbat.....

AAJINO: k MUDr. Lence Vykysalé, chodíš k ní taky???

akorát mě zarazilo, že prý manža může mít tak 3denní abstinenci, ale nemusí 8O (no radši budeme), i když to bude zrovna v době ovu, takže to nejspíš prošvihneme, ale co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 09:23

maci, tak to je super :)
treba vam rovnou udelaji IUI :wink:

jo a me uz asi zacina vylejzat pupek, protoze ho mam uz po ranu :? ,ale zatim neni takovej krasne, spis vyzranej :evil:
jo a zda se mi, ze se mi trochu zmensily prsa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 09:27

Maci - super, mam radost a tesim se za tebe. Co na to manza?? Uvidis, ze bude vsechno v pohode a treba budes uz o vanocich tehulka :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 09:27

Maci, určitě se to hýbat začne. Jsou tam určitě odborníci a mimi bude brzy na cestě :wink: a budeš mezi těhulkama. To by bylo moc krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.9.06 09:28

Maci chodím k té samé a je dobrá.Jsem zvědavá s jakými přijdeš dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 09:31

holčinky, mám z toho radost, že jsem se konečně odhodlala, hodně jste mi k tomu pomohly vy, když vidím, jak to pak jde rychle…
Jo a manžovi to musím říct, ale zatím to vypadá v pohodě, včera večer jsem mu ukazovala jejich internetové stránky, mají tam i průvodce virtuální ordinací, co a jak při první návštěvě, tak vypadal, že se mu to líbilo. Prý mi věří, že jsem vybrala to nejlepší. Tak snad :? :P

jo a co je zajímavý…hledám teď nějaké info o té mojí doktorce,abych byla v obraze a našla jsem jí mezi externími doktory v Motole, kde je mezi nimi mimochodem i moje doktorka z gynekologie, to je teda náhoda 8O

Externí spolupracovníci:
MUDr. Berenika Baráni, MUDr. Milada Brandejská, MUDr. Lukáš Horčička, MUDr. Martina Hourová, MUDr. Karel Hynek, MUDr. Blanka Hynková, MUDr. Alena Kratěnová, MUDr. Drahuše Krhounková , MUDr. Eduard Kulovaný, MUDr. Dagmar Makalová, MUDr. Zlatko Pastor, MUDr. Eva Raušová, MUDr. Dagmar Smetanová,CS., MUDr.Helena Součková, MUDr. Robert Šimek, MUDr. Lenka Vykysalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 09:33

AAJINO: fakt chodíme k té samé 8O 8O 8O 8O
a fakt dobrý??? Je příjemná???? Pečlivá???? Je docela mladá, asi 35 let…

taky jste měli hned při první návštěvě vyšetření a SPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.9.06 09:33

Maci tak to je super - teda s tím IUI to moc nevidím - já jsem první návštěvu měla tak těsně před OVU. Našla mi tam folík a nechala mi rovnou píchnout Pregnyl a nařídila snažení.
Protože pak tě v dalším cyklu určitě poženou na odběry 2-5den na hormony.
Manžovi asi vezmou krev rovnou - tam se kontrolují jen přenosné nemoci.
Tak ti moc držím palečky - ať na tebe první návštěva udělá ten nejlepší dojem. Já si pamatuji jak jsem se strašně bála že budou nepříjemní, a jak jsem byla tenkrát dost na dně, tak že je pošlu někam a odejdu. Naštěstí tomu tak nebylo. No po některých zkušenostech s naším zdravotnictvím - co má člověk čekat, že???
Je pravda, že první střet s jejich úžasnou kartotékou byl fakt vyčerpávající - temná stránka Podolí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová