PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1544
18.9.06 18:27

hele, já dneska nějak jedu. jsem úplně oblbnutá, asi z toho čípku, to budou ty sešity vypadat. Jo a my jedeme za chvíli na Donutila. Už se těším. doufám, že tam neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:27

Teď je v čekatelkách spóusta nováčků. Strašně nerada bych se někoho dotkla, ale musím se přiznat, že mě trošku štve každý den znovu číst, jak se teda vlastně měří ta BT. :oops: Víš, ono je to ode mě pěkně hnusný, protože jsem tam sháněla info před x měsíci úplně stejně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:29

Hele Jofi s tou lesklou srstí jsem ti to už přeci jednou vysvětlovala. Já mám ty svý PCO a nic jinýho na krásnou bujnou srst nepotřebuju. :lol: Takže jsem v celku nenáročná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 18:30

dneska se loučím,Monička mě vyhodila od internetu,tak to je vrchol!!!!!! :P kdo vymyslel ten dětský internet alík???????? :evil: :evil: :roll: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:31

Jo, to chápu a hlavně tady už probíráme, daleko složitější věci :wink: adopce, opraváře atd. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:31

Jitu, mám ještě spoustu dalších bezva dětských stránek, který tě donutí koupit si druhej počítač. :wink: Kdyžtak písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:34

No, jo, já úplně zapomněla-huňatý porost živený PCO. Vidíš, jsem hlava děravá. A jak se češeš, já na patku :lol: :wink: Ježiš, já jsem dneska nějaká drsná, tak mě když ta upozorněte, že už to přeháním. jsem po tom čípku jak zfetovaná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:34

Úchyly… :lol: To je něco pro správnou čekatelku. Debata na úrovni, proto se sem cpu.Nikdy nevíš, co se mi bude hodit.
Jofi, já takovýhle stavy lehké euforie spojené s extrémním záchvatem tvořivosti měla po Alnagonu :oops: . Dopovala jsem ho na vejšce když bylo nejhůř. Třeba je to fakt tím čípkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.9.06 18:35

Teda holky vy jste se nějak rozepsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:36

Včera jsem ještě česala na patku. Strávila jsem ale půl večera v koupelně, tak teď jsem chvíli in. :wink:
Tak po tomhle rozhovoru jsem tu skončila. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.9.06 18:38

JOFI nééééééééééééééééééé,já myslela že na testovat budeme zaráz.Ach joooo,to mě mrzí,ale aspoň ta mrcha cysta se ti odplaví.Ale dostala jsi mě tím dopisem.Ten je naprosto super a válím se tu smíchy pod stolem.http://animace.org/…/G423657.gif

Jinak mě asi taky zítra navštíví ta mrcha červená.Pěkně mě začíná pobolívat bříško a jsem nafouklá jako balón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:39

Dodo chrní, tak mám chvilku povoleno ťukat. Za chvíli přijde na řadu „Šek a í-á“ a bude po hehe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:41

To je fakt, ten dopis si asi někam uložím.Nebo ho přiložím k přáníčkům pro Ježíška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:43

Dido, právě naopak, teď jsi tu začala. zakládám klub úchylaček jako jsem já. Jo a tady asi ucpu odpad :wink: :lol: Ale ne dneska, jsem tak mimo, že bych se mohla vážně poranit 8O :lol: A to bych opravdu nerada. kdo by zastavoval krvácení, hrůzou bych nevěděla kde to ucpat a kde jen dezinfikovat a přelepit náplastí. No kdybyych to spletla, to by byl asi slušnej odvaz. Orvala bych dlaždičky ze zdi.

Soptíku, tak to vem za mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:47

Já už jsem tři sešity podepsala jménem za svobodnááááá. jsem mimoň.

http://animace.org/…/G150071.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová