Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele, já dneska nějak jedu. jsem úplně oblbnutá, asi z toho čípku, to budou ty sešity vypadat. Jo a my jedeme za chvíli na Donutila. Už se těším. doufám, že tam neusnu.
Teď je v čekatelkách spóusta nováčků. Strašně nerada bych se někoho dotkla, ale musím se přiznat, že mě trošku štve každý den znovu číst, jak se teda vlastně měří ta BT.
Víš, ono je to ode mě pěkně hnusný, protože jsem tam sháněla info před x měsíci úplně stejně. ![]()
Hele Jofi s tou lesklou srstí jsem ti to už přeci jednou vysvětlovala. Já mám ty svý PCO a nic jinýho na krásnou bujnou srst nepotřebuju.
Takže jsem v celku nenáročná. ![]()
dneska se loučím,Monička mě vyhodila od internetu,tak to je vrchol!!!!!!
kdo vymyslel ten dětský internet alík????????
![]()
Jo, to chápu a hlavně tady už probíráme, daleko složitější věci
adopce, opraváře atd.
![]()
Jitu, mám ještě spoustu dalších bezva dětských stránek, který tě donutí koupit si druhej počítač.
Kdyžtak písni SZ.
No, jo, já úplně zapomněla-huňatý porost živený PCO. Vidíš, jsem hlava děravá. A jak se češeš, já na patku
Ježiš, já jsem dneska nějaká drsná, tak mě když ta upozorněte, že už to přeháním. jsem po tom čípku jak zfetovaná. ![]()
Úchyly…
To je něco pro správnou čekatelku. Debata na úrovni, proto se sem cpu.Nikdy nevíš, co se mi bude hodit.
Jofi, já takovýhle stavy lehké euforie spojené s extrémním záchvatem tvořivosti měla po Alnagonu
. Dopovala jsem ho na vejšce když bylo nejhůř. Třeba je to fakt tím čípkem. ![]()
Včera jsem ještě česala na patku. Strávila jsem ale půl večera v koupelně, tak teď jsem chvíli in. ![]()
Tak po tomhle rozhovoru jsem tu skončila.
![]()
JOFI nééééééééééééééééééé,já myslela že na testovat budeme zaráz.Ach joooo,to mě mrzí,ale aspoň ta mrcha cysta se ti odplaví.Ale dostala jsi mě tím dopisem.Ten je naprosto super a válím se tu smíchy pod stolem.http://animace.org/…/G423657.gif
Jinak mě asi taky zítra navštíví ta mrcha červená.Pěkně mě začíná pobolívat bříško a jsem nafouklá jako balón.
Dodo chrní, tak mám chvilku povoleno ťukat. Za chvíli přijde na řadu „Šek a í-á“ a bude po hehe.
To je fakt, ten dopis si asi někam uložím.Nebo ho přiložím k přáníčkům pro Ježíška. ![]()
Dido, právě naopak, teď jsi tu začala. zakládám klub úchylaček jako jsem já. Jo a tady asi ucpu odpad
Ale ne dneska, jsem tak mimo, že bych se mohla vážně poranit
A to bych opravdu nerada. kdo by zastavoval krvácení, hrůzou bych nevěděla kde to ucpat a kde jen dezinfikovat a přelepit náplastí. No kdybyych to spletla, to by byl asi slušnej odvaz. Orvala bych dlaždičky ze zdi.
Soptíku, tak to vem za mě. ![]()
Já už jsem tři sešity podepsala jménem za svobodnááááá. jsem mimoň.