PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1544
18.9.06 17:54

Agi- já jí pokaždý zaklínám koupí velkého množství tampónů a vložek, takže mám narvanou skříň a můžu menstruovat 10 let v kuse. tamponů mám asi deset velkejch balení. Budu si je asi cpát i do uší, abych je vypotřeboval.

kami, ahjkýýýýýýý, ghratuluju k nový prácičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.9.06 17:54

Jofinko,
hezký dopísek, mně by sice stačilo nebrat prášky a MS by také nedorazila, ale úplně z jiného důvodu, než bych si přála. Tak se teď modlím, aby přišla, znamenalo by to, že začínám fungovat. :wink:
Jeětě využití pro tampony je při rýmě, když kape z nosu. :D
Nikduš,
sytém Pax z Ikey, se mi líbí, ale zjistila jsem, že kdybych chtěla všechno, tak si můžu nechat udělat vestavěné skříně. V D jsou možná dražší a vím, že Ikea je na nábytek u vás levnější, proto v Drážďanech sem tam něco koupím raději než v Praze.

Papoušek se mi asi snaží přehlušit trolejbusy jezdící pod okny, haleká na celý dům. Musela jsem ho přestěhovat k příteli, protože máma už ho nechce (papouška, ne přítele), v pátek na ní udělala nálety jak Messerschmidt a málem jí udělal pearcing do tváře. Musela jsem ho ihned přestěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 17:55

http://funny.szm.sk/…ibionist.gif /> abyste vedely,co delat,kdyz nakeho potkate :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:56

Ježiš, Ali, to je ale agresivní pták :oops: :wink: :D :lol: , ten papoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:59

Kami, tak to mám na tohle téma dobrou historku. vyprávěla mi jí známá gynekoložka. jedna paní dr., už starší dáma a sexuoložka šla jednou navečer přes park. a co se nestalo. Exibicionista. odhalil se před ní, ona nemrkla okem, podala mu ruku, představila se a hned ho objednala na druhý den do své ambulance. 8O :lol: :lol: :lol: Takhle se na ně musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 18:01

no doufam,ze manza nema takhle agresivni spermousky,to by se mi protilatky nepotlacily nikdy :wink:
 http://content.crazytomato.com/…17/65021.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:03

No a já zase doufám v opak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 18:04

Jofi, slušný :lol: Ta dr mi připomíná mýho manžílka, ten taky, jak slyší o právním problému, hned lidem vysvětluje a už se těší, až bude advokát, to si je taky bude rovnou zvát do kanclu :lol: No a já jsem podobná, taky tu furt někomu něco cpu :oops:
Normálně mě bolí vlasy - když si sáhnu do vlasů, bolí to, jak se hýbou. Měla jsem to kdysi, když jsem měla dlouhý vlasy a dlouho culík, ale teď mám kratší a culík nebyl tak 2 roky 8O Je to fakt nepříjemný. Neznáte to?
Jdu se zkulturnit, jdeme večer do kina :D Čau Kami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.9.06 18:06

Jofi,
je to potvora papouch, má rád resp. ráda, je to ona, jen mě a nikoho jiného nesnese. Vybrala si mě za partnera a odhání případné konkurenty, máma to ví, neměla jí sahat do klece. Je to hloupé, ale už je to vyřešené.
Kdybys viděla, jak se mazlí, tak bys tomu útoku vůbec nevěřila.

Agi,
to znám, také když jsem nosila culík, vždycky mi pomohlo si umýt vlasy, hezky promasírovat a bylo to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 18:08

jofi,tak to je dobry :P ,my kdyz jsme s holkama v 15letech narazili na takoveho,tak jsme sice zavolaly policajty,ale melas nas videt,kdyz jsme vysvetlovaly,co jako ten chlap delal,az jedna z mych spoluzacek se nastvala a rekla :si ho proste honil,no!my byli cerveny az na prdeli,pubosky no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:13

Dobrý téma.. :wink:
Ahoj holky. Dneska jste mi slušně zvedly náladu. :lol:
Mám prosbu. Nemohly byste mě tu adoptovat, prosím?Nějak se cítím v čekatelkách jako cizinec :oops: . Část utekla k vám, část přestala psát, těhotní se o sto šest a mně je smutno. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 18:17

teda teda,cekatelky,vam se u nas nejak libi :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.9.06 18:20

Líbí, líbí. :lol: Ono je to asi tím, že po dlouhém čekání k vám začínám mít tématicky blíž. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 18:22

dido,to chapu,u vas se tehotni asi jinsim tempem,co.
ale u nas se to zacalo taky hezky rozjizdet,ale tim ze nas je cim dal vic,tak to neni tolik znat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 18:26

Nazdárek Diduško, jak se máš, zlatíčko. koukám, že zatím taky nic vi%d. No to je bordel. no a pokud vím, tak už jsme tě adoptovaly, ale ty jsi zase zdrhla na čekatelky a pro po, jak náročná jsi na krmení, kolik toho sežereš? vyžaduješ nějakou speciální značku krmiva na lesklou srst?

Kami, já bych z toho asi byla vykulená i teď, 8O ale možná bych mu asi řekla něco ve smaslu, jak jsi ho našel nebo tu miniaturu si schovej, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová